PDA

View Full Version : Jean-Luc Picard, innobilat de regina Elisabeta

SuperSonic
22-12-09, 20:47
http://www.ziaruldeiasi.ro/files/cms/z_is/current/2009/12/22/patrick_stewart.jpg
Patrick Stewart, interpretul capitanului Jean-Luc Picard, va fi innobilat de regina Elizabeth a II-a
Actorul Patrick Stewart, interpretul capitanului Jean-Luc Picard, de pe nava spatiala Enterprise, dinserialul "Star Trek: Generatia Urmatoare", va primi titlul de cavalerdin partea reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, informeaza allocine.fr.Potrivit cotidianului britanic Daily Mirror, actorul Patrick Stewart, a caru icariera cuprinde numeroase roluri de film, teatru si televiziune, urmeaza sa primeasca titlul de cavaler din partea reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii.

Actorul britanic, in varsta de 69 de ani, a devenit celebru dupa cel-a interpretat pe Jean-Luc Picard, capitanul navei spatiale Enterprise din serialul science-fiction "Star Trek: Generatia Urmatoare".
PatrickStewart a jucat si in alte pelicule SF, precum "Dune" si filmele din franciza "X-Men", in care a interpretat rolul Profesorului X.
"StartTrek" a fost mai intai un serial de televiziune, lansat in 1966 pe micile ecrane si care a fost rodul imaginatiei lui Gene Roddenbery.
Considerat prea complicat pentru televiziunea americana la data primei sale difuzari, acest serial a devenit unul dintre cele mai durabile succese ale Hollywood-ului: au existat cinci serii tv, ce au totalizat 726 de episoade, si 10 filme pentru marele ecran, care au adus un miliard de dolari din vanzarea de bilete.

XVanish
22-12-09, 23:45
Nu prea vad ce legatura are un actor cu statutul de nobil din Anglia insa... in ziua de azi orice este posibil. Felicitari lui Patrick Stewart pentru cariera stralucitoare pe care a avut-o insa a luptat undeva pentru Marea Britanie sau de ce il face Cavaler, care mi se pare un titlu de onoare cu un alt inteles... de era membru de onoare sau ceva mai ziceam dar cavaler? ma rog...

doktorofsat
23-12-09, 00:09
mare om cheliosul asta:clap:

SuperSonic
23-12-09, 00:15
Aceasta decoratie nu mai este ce a fost inainte, asta-i clar.
Nu stiu exact care este criteriul de acordare in prezent, insa vad ca se da acum celor care fac onoare Marii Britanii in lume, mai ales ca au primit-o si Elton John, Paul McCartney. Iti dai seama ca astia nu au luptat cu nimic.:)

horatyu
23-12-09, 11:22
Sir Sean Connery...titlul pentru filmele facute

XVanish
23-12-09, 13:19
Da, am inteles din start pentru ce au primit acest titlu, si bravo lor, merita sa fie nominalizati cat mai mult, insa nu cu titlul de Cavaler de Onoare al marii Britanii... sa fim seriosi.. nu puteau inventa alt titlu? Ca doar in ziua de azi orice este posibil... nu cred ca e mai frumos sa schimbe intelesul acestui titlu, care are in spate o traditie de sute de ani (cred) si care a insemnat cu adevarat ceva pentru un cavaler adevarat, decat sa faca un titlu nou pentru merite deosebite in orice domeniu...

Dar, asta e... bine macar ca primesc si aceste titluri...