View Full Version : REGELE a DEMISIONAT!!
Dupa pierderea primului meci dupa calificari,HAGI a demisionat de la STEAUA!!
motivul;GIGI e prea bengos jigneste dur si asta e greu de inghitit,viata merge inainte sa vedem ce va urma,Becali il vrea inapoi pe OLAROIU sa vedem va reusi? daca nu cine dracu va antrena STEAUA????? BECALI????????
RUSINE BECALI!!!!
Dupa pierderea primului meci dupa calificari,HAGI a demisionat de la STEAUA!!
motivul;GIGI e prea bengos jigneste dur si asta e greu de inghitit,viata merge inainte sa vedem ce va urma,Becali il vrea inapoi pe OLAROIU sa vedem va reusi? daca nu cine dracu va antrena STEAUA????? BECALI????????
RUSINE BECALI!!!!
si Becali inca se mai cruceste de comunisti,la Steaua e mai dihai dictatura decit in regimul comunist
La Steaua se cere performanta si indiferent ce antrenor va fi ii va fi greu, Hagi a fost si va ramane o stea ( un mare actor de Holywood care are inscriptionat numele pe celebrul bulevard si pe care lumea nu il va uita niciodata), asta pentru cum juca in teren si nu pentru performantele de antrenor, cel putin deocamdata.Nu ai cum sa fi de acord cu jucatori schimbati sau introdusi in teren la cererea presedintelui, dar sunt cazuri in care se tine cont si de acest lucru fiindca mai peste tot banul dicteaza din pacate si nu cred ca se confrunta numai Steaua cu aceasta problema.Totusi eu nu cred ca este dat publicitatii tot adevarul si cred ca si altele sunt la mijloc nu numai faptul ca a zis Becali sa bage unu sau doi jucatori.E pacat de cat a avut de suferit Gica Hagi fiindca nu asta merita ( la cat de multa bucurie a adus el tuturor celor care iubesc fotbalul si nu numai), cu atat mai mult din partea lui Becali.
Preferabil un antrenor strain in continuare sau Olaroiu, nici un alt antrenor roman
, cam asa vad eu lucrurile .