PDA

View Full Version : Campionatul Nostru

yky
01-12-09, 22:01
Stau si ma uit!!!
Acum in prag de final de tur...(mai sunt doua etape)... privind clasamentul ce vad ? 5 Echipe cu acelasi numar de puncte pe locul 1.....:D insirate in clasament de golaveraj. Teoretic asta e un lucru bun, deci valoarea campionatului e in crestere nu doarme nimeni , nimeni nu poate sta linistit deoarece "maine" poate fi pe locul 7 sau 8 chiar daca azi este in frunte.
Daca era vorba despre campionatul Italiei sau al Spaniei as fi spus..." da dom'le au valoare egala, nimic surprinzator, de asta e bun campionatul lor". Dar fiind vorba despre campionatul Romaniei... "mintea mea in sinea ei" refuza rationamentul asta. Dece oare? Cumva, pentru ca asa ne-am obisnuit sa vedem lucrurile? sau pentru ca fiind aproape de fenomen, vedem toate amanuntele "picante" sau nu, si avem o lehamite nativa pentru asta.
Una peste alta, spectacolul in campionat creste (nu spectacolul meciurilor) si asta e bine, banuiesc ca in viitor va aparea si valoarea adevarata, si se va si vedea in rezultatele intalnirilor cu altii din afara, pentru ca in intern nu se va vedea daca toate vor fi relativ egale valoric.
Dar nu va mai mira pe nimeni clasari ale echipelor Romanesti in primavara europeana frecvent si poate si figuri mai bune la intalnirile internationale ale reprezentativei.
Am scris aceste randuri in speranta ca pot devia atentia(cuiva...oricui....) de la circul politic, de joasa speta, care a acaparat peste tot in tara asta subiectele de discutie.

dic_star79
01-12-09, 22:40
Eu nu mai am vazut un meci de.....habar n am ..doar asa fugitiv la zaping printre programe ma uitam un min doua in rest nu....ca nu prea ai ce sa vezi....mai bine ma uit la campionatul englez, spaniol , italian.... s au altul, dar nu la noi.
Mai urmaresc din cand in cand echipele noastre cand joaca in CL ....dar in rest nu.Este bine ca e strans campionatul, asta inseamna ca cele 8 sunt cam de aceiasi valoare...:lol:

horatyu
01-12-09, 22:46
da numai ca nu stiu cat e valoare si faptul ca sunt mai multi factori care adorm vigilenta artbitrilor si atunci nu mai e doar Dinamo si Steaua pe primul loc ci sunt mai multe echipe

Bine ar fi sa fie cum zici tu dar cred ca mai e cale lunga pana la un campionat curat
(http://www.frf-cca.ro/)