View Full Version : Poll turul 2 presedinte!!!
Hai sa scapam si de treaba asta.Alegeti cu cine votati in turul doi.
Am pus si "Nu votez" ca sa am ce sa aleg si eu.
dic_star79
23-11-09, 21:21
Eu o sa bag o " Geoana" numai asa ca sa mai schimbam putin dictatura lui Basescu!
si eu ! am bagat un base , asa , ca sa nu ma conduca un ( zitat din marele intelept al natiei ): prostanac !
:cheers:
eu ma abtin ca inca nu sunt convins sa ma duc la vot
nu am pe cine sa aleg
romanii o duc mai rau dar voteaza tot cu cei care au facut sa le fie asa
bleeeahhh!!!:comp:
Eu am votat in duminica orbului cu Ratiu, in 96 cu Constantinescu, m-am abtinut intre Iliescu si Vadim, am votat cu marinaru in 2004 si m-am batut ideologic pentru el, am votat cu Crin acum iar peste 2 saptamani trimit marinaru la vapoare, ca nu se mai poate.
O sa imi iau manusi ca sa nu ating stampila si buletinu de vot!
Care a votat aici de doua ori ?
Si de ce cu base ? Traieste asa bine ?
.
Eu cred ca nu am pe cine sa votez ,stim cu totii ca la fel de "bine"o sa traim alegand pe oricare din astia doi, cred ca totusi trebuia sa fie altcineva la conducerea tarii.:sorry:
ehe ..trimiteti voi marinarul la plimbare si sa va vedem ce o sa mai bociti 5 ani cu prostanacul ..vanghelie si hrebenciuc ... antonescu este condamnat la uitare cu aceasta miscare ... parerea mea este ca nu o sa mai pupe niciodata functia de presedinte cu aceasta plecaciune in fata comunistilor ... dar este greu sa stai drept cand il ai in carca pe patriciu care are foame de afaceri si care are obligatii fata de psd din vremea cand nastase a sters din datoriile petromidia fata de stat ... lasa traiane daca o sa te invinga comunisti facem una lata in cinstea ta :drinks:
Mi-am schimbat mentalitatea!Totdeauna am votat schimbarea...care schimbare nici eu nu stiu !Am vrut in bine si intotdeauna am luat teapa!...si nu vreau sa mai platesc in continuare la inca unu in plus salariu si pensie de presedinte pe viata.
Sa va fie bine la toti cu oricine votati!!!
popey si ai lui sunt tot comunisti
daca nu intelegeti asta atunci sunteti manipulati de baselu'
aiurea zice el ca e de dreapta este tot de stanga plus ca minte de ingheata apele : " sa traiti bine! "
schimbare este necesara tot timpul pentru ca daca nu nici nu il mai puteti da jos
nu ma incanta deloc Geoana dar decat marinaru...
incercati sa vedeti realitatea...romanii o duc mai rau dar voteaza tot cu cei care au fost la putere inseamna ca e o furaciune la alegeri , nu pot romanii sa voteze tot ca inainte .
chiar credeti ca presedintele poate influenta viata economica a tari ??? astea sunt atributiile lui ? sunt vorbe arunca aiurea ca o ducem greu ca a fost basescu presedinte ... cate guverne s-au perindat de cand este presedinte si nu au facut nimica bun ... toata clasa politica este vinovata de starea economica a natiuni . cand a mers economia si a fost crestere economica a fost meritul liberalilor ( unde dracu or fi bani din cresterea economica doar vosganian -armeanul o stie ) cand a fost recesiune este meritul lui basescu ... hmm va imbatati cu apa rece daca credeti ca prostanacul o sa aduca bunastare ... au o foame de bani mogului :lol: nu vedeti ca toate tunurile sunt pe marinar , irealitateatv si abureana3 mint cu nerusinare ... dar si daca castiga piratul :clap: oho pe multi ii va trage de outze .
ai dreptate
presedintele nu are atributii in economie...dar cand e pus boc premier si ala nu face nimic pana nu il intreaba pe baselu atunci da are influenta mare in economie
:sorry: dar asta e realitatea , daca am avea oameni "verticali" care au personalitate atunci da... tara ar merge mai bine ...dar cat timp stam noi si pupam dosul sefului asta meritam
chiar credeti ca presedintele poate influenta viata economica a tari ???....
Evident ( trebuie insa un guvern de pupincuristi ). Numeste un prim ministru ca boc si un ministru de finante ca pogea si bagi in faliment si emiratele arabe si norvegia si luxemburgul .Cind tara arde ( bani pentru cheltuieli curente din imprumutul de la FMI&BM ) , baba se piaptana cu 2 noi primministrii fara sustinere politica , fara guvern , fara buget , fara masurile convenite cu finantatorii ....
...( unde dracu or fi bani din cresterea economica doar vosganian -armeanul o stie ) .....
daca promiti ca votezi pe geoana iti explic :p
vedeti ca toate tunurile sunt pe marinar ....
pai si pe cine ai vrea sa fie ?? a fost altcineva presedinte ??
..... dar si daca castiga piratul :clap: oho pe multi ii va trage de outze .
asta da .... asta este singura posibilitate de exprimare politica ale lui basescu .
tu chiar te gindesti sa-l votezi pentru asta ?? :p
Politica e cea mai mare curva...si nu o sa stim niciodata pe cine sa credem!De propaganda sunt satul.Doar ca noi romanii asa am fost de cand e lumea sa traim cu speranta...ca doar asta ne-a mai ramas.
Mda,nu prea ai cu cine discuta.Cum intrebi de ce ne-au bagat astia in datorii ca nu se vede nimic ti se raspunde cu aberatii despre altii si cu texte despre moguli.Vai de capul nostru,sa va luati galetile inainte de vot.
Eu sperante oricum nu mai am,suntem o tara de tigani din estul Europei si se vede.
superzeama
24-11-09, 16:43
Votez Base.Pentru ca traiesc bine.Traiesc bine pt ca muncesc nu stau cu mina intinsa la guvern sau spun rugaciuni la biserica asteptind sa imi pice ceva din ceruri.Tara are nevoie de reforme si Base este singurul care a incercat sa le faca.
Asa da.Clar si la obiect,fara textele cu mogulii,etc.Bravo tie.
Rau ar fi cu amandoi dar din 2 rele votam cu cel mai mik! Base e dictator de meserie !la flota cu el
ESTI pdl-IST?PACAT!BASE E CEL MAI PERICULOS OM POSIBIL DIN EUROPA DE EST!SA GANDESTI SI PENTRU ALTI NU DOAR PTR TY! CIAO!!!!!!!!!!:comp:
Votez Base.Pentru ca traiesc bine.Traiesc bine pt ca muncesc nu stau cu mina intinsa la guvern sau spun rugaciuni la biserica asteptind sa imi pice ceva din ceruri.Tara are nevoie de reforme si Base este singurul care a incercat sa le faca.
Asa este.
Il vedeam aseara pe unu Frunzulica de la PSD la televizor.
Care se dadea de toti peretii si spunea ca tara are nevoie acum de normalitate si stabilitate.
Si ma gandeam :
Suntem in rahat pana in gat. Asta este realitatea.
Si noi ce facem ? stam in normalitate si stabilitate nu cumva sa luam vreo gura de rahat. Stam linistiti acolo in rahat si asteptam sa vina UE sa ne scoata de acolo.
Pai nu trebuie domnilor sa stam in normalitate, trebuie sa dam din coate , sa ne zbatem sa iesim . Chiar daca mai luam si cate o gura de rahat pentru ca e posibil sa mai si cadem inapoi, dar macar incercam si ne luptam sa iesim.
Base e dictator de meserie !la flota cu el ...BASE E CEL MAI PERICULOS OM POSIBIL DIN EUROPA DE EST!
Si nu ţi-e frică să spui aşa ceva ? Dacă vine peste tine cu mascaţii ?
In plus de asta , care flotă ? Dacă te uitai la TV sau mai citeai un ziar aflai că Romania nu prea mai are flotă de ceva ani.
SA GANDESTI SI PENTRU ALTI NU DOAR PTR TY!
Profund , m-ai lăsat fără replică ...
.
Super tare! :D
http://tinyurl.com/yfelgz7
http://tinyurl.com/6d9fva
Alegerile parlamentare,cat si cele prezidentiale sunt un fel de pacalici pt popor din care ies invingatori lingaii de partide,mogulii care "spala bine" outele celor care au castigat si pupincuristii care se dau mari analisti politici,iar in vremea lui ceasca erau mari inaltatori ai stindardului ceausist!Hotii vin la tv si ne dau lectii "cum s-au imbogatit ei corect" .Cine spune ca schimbarea sau continuitatea aduce belsug in casa se inseala amarnic!Muncitori buni stau cu inima la gura numai sa nu fie dati afara necontand culoarea politica de la guvernare!Jocurile politice si improscarea cu noroi intre ei arata foamea de putere si aducerea in putregai a poporului.Preturile de ce sunt mai mari ca-n EU?Legile sunt facute in functie de "spalatorii de oute" si curvasaraia politica care se face vazuta si-n divertismentul de la tv!Acum voteaza fiecare cum vrea.Daca votezi Gionitul s-ar putea sa observi si sa-ti spui dupa un timp ,"Moama,ce prost am fost!";iar daca votezi cu Marinarelul s-ar putea s-o duci precum economia de azi.:D Te duci
PNL era bun(am scris la trecut si am facut bine) ,dar fara taricineanu si patriciu(mai sunt si altii),acesti doi "fomisti" ducand partidul in jos.O alta faza e ,de unde au atatia bani pt campaniile lor politice? :lol: Guvernantii nostrii sunt aceeasi marie cu alta scularie.
Oare pe cine servesc la randul lor asa zisii baroni de carton?Ciclul pacalici se evidentiaza la noi schematic la fiecare 4 ani pt parlament,respectiv 5 ani pt presedentie,dar si serveala pt "altii"!
dreambox80
01-12-09, 13:41
Am votat Geoana!,e timpul sa scapam de Base si haita lui de PDL-isti!
Tot la noi Crin era pe primul loc in turul I.La alegeri a iesit pe 3.Deci sa inteleg ca noua ne iese tot timpul pe invers? :)
Nu-i bun,daca nu a fost comandat politic...:D:lol:Mai incolo intelegi...
Una vrea poporul,alta iese pt ca-i tratat cu popoul si 30 lei/vot.:sorry:
Ne uitam la stanga atenti,ne fura dreapta,dar merge perfect si invers pt ca e o reactie ... Din alegeri au de castigat EI si de pierdut... NOI!Noutati...care noutati?(Toate-s vechi si noi nu-s toate,bucurosi le-om duce poate,caci nu merg ca pe roate.)
Am votat Geoana!,e timpul sa scapam de Base si haita lui de PDL-isti!
Daca iti plac asa tare comunistii vino inapoi in tara si traieste cu ei aici......
dreambox80 - a votat cu geoana pentru ca asteapta cei 20.000 euro pentru cei care se intorc in tara.
Dupa cum s-a mai spus NU Presedintele guverneaza! el este o marioneta din pacate in momentul de fata indiferent de cine va fi.
Pe Base si gasca portocalie i-am votat in 2004 plin de speranta, mama ce deziluzie. Bravo lui "superzeama" care spunea mai devreme ca traieste bine!, sper ca asa este, eu nu mai traiesc asa de bine de cand marinarul nostru si-a umflat panzele impotriva tuturor si a ajuns acuma de rasul lumii aparand la 0 TV si facandu-si reclama cu Florin Salam sau Guta. Ca si presedinte chiar daca ai intentii bune daca nu ai sustinere politica nu poti face nimic. eu sper doar ca se va schimba ceva dpdv fiscal altfel ne asteapta o iarna "fierbinte" fiindca majoritatea SRL-urilor vor sa-si reduca cheltuielile si din pacate cel mai usor este sa concediezi angajatii.
dreambox80
01-12-09, 17:50
dreambox80 - a votat cu geoana pentru ca asteapta cei 20.000 euro pentru cei care se intorc in tara.
Total gresit!! am ales sa plec din tara inca din 1987 abia in 1989 am reusit,de atunci si pana in 1999 am fost pe multe meleaguri ultimul fiind Spania unde am stat cel mai mult 12 ani!! ma-m reintors in tara crezand ca pot face ceva,am venit cu mii de euro si am plecat dupa 6 ani cu un gust amar despre bissnisul in romania ce se rezuma la atentii spagi comisioane etc,am plecat de 2 ori in periada 2000-2009,ultima data in 2008 dar...pentru TOTDEAUNA!! poate sa imi ofere si 2 milioane de E,ma pis pe ei,aici unde sunt acum intr-un an am realizat destule,in ultimilew 6 luni am reusit sa am propiul ap. cu 2 camere pentru care platesc lunar 450E rate timp de 20 de ani prin credit bancar,la fel si masina pentru care platesc lunar 120E timp de 3 ani si pentru care am platit un avans de 40% din valoarea ei si imi raman destui bani pentru restul inclusiv distractie,concedii etc,NU MULTUMESC!! NU MA REINTORC IN TARA!!:cheers:
Daca iti plac asa tare comunistii vino inapoi in tara si traieste cu ei aici......
aici nu mai e vorba de comunisti! au fost sau dus...e vorba de o schimbare,orcum un singur lucru a mai ramas de facut....schimbarea ......o noua alegere care va decide ce se va intampla cu aceasta tara si acest popor,daca nici acum nu se va schimba nimic atunci eroii din decembrie 89 au murit cu adevarat in zadar!
Iti dau un sfat; nu te lauda, pentru ca ceea ce scrii ramane scris. Ai talentul de a te schimba dupa cum bate vantu'.
Si cum poti sa vorbesti de schimbare cand in spatele lui geoana zambeste iliescu????? Vrei sa spui intoarcere in trecut. Trecutul e rosu. Si vine de la moskva.
dreambox80
01-12-09, 19:21
Nu ma laud cu nimic,sunt fapte prezente cat despre trecut....ce a fost stim,ce este traim ce va fi VOM VEDEA!! este pur si simplu o opinie personala! nu vreau sa intru in polemica cu nimeni de aceea acest subiect este inchis pentru mine,voi afla in viitorul nu prea indepartat daca alegerea mea din 6 dec. 2009 a fost cea corecta!
Nu polemizam. Nu am nimic cu tine. Dar ar fi mai bine sa te duci sa bei o bere in ziua votului si sa uiti adresa consulatului. :D
@zappa are dreptate!
Daca am inteles corect, @dreambox80,@instalatorul si @spaniolul sint una si aceeasi persoana.
Daca e asa, acum citeva luni, vreo 4-5 parca, cereai ajutor pe RDI fiind in cautare de lucru in zona Milano si cautai si o locuinta, urgent, dar nu ca sa o cumperi,ci ca sa o inchiriezi, dupa ce ai luat o tzeapa prin Sicilia si ai fost dat afara din locuinta impreuna cu sotia.
Iar acum, dupa citeva luni(4-5), ai cumparat un apartament si o masina in rate.
Intrebarea mea, care este, daca este permis: TU, pe cine vrei sa prostesti?
Subliniez cu rosu: m-a intristat situatia ta cind ai cerut ajutor pe RDI si speram sa te ajute cineva. Departe de mine gindul sa ma bucur de necazul altuia. Deci nici sa nu incerci sa-mi reprosezi asa ceva in directia asta.
Dar,cum spuse si @zappa: "ceea ce scri ramine scris" si poti fi oricind confruntat cu ce ai scris cindva.
Tot tu spuneai ca ai avut in RO un cistig lunar de 2500€. Pai atunci tu pleci asa la "nimereala" cu familia dupa tine in tari straine? Tocmai de aia te-au luat unii la misto pe RDI sau credeau ca e o gluma.
Gata moo,schimbati pe OTV ca iar e Base.Nu mai zic nimic altceva.:)
dreambox80
01-12-09, 22:12
@zappa are dreptate!
Daca am inteles corect, @dreambox80,@instalatorul si @spaniolul sint una si aceeasi persoana.
Daca e asa, acum citeva luni, vreo 4-5 parca, cereai ajutor pe RDI fiind in cautare de lucru in zona Milano si cautai si o locuinta, urgent, dar nu ca sa o cumperi,ci ca sa o inchiriezi, dupa ce ai luat o tzeapa prin Sicilia si ai fost dat afara din locuinta impreuna cu sotia.
Iar acum, dupa citeva luni(4-5), ai cumparat un apartament si o masina in rate.
Intrebarea mea, care este, daca este permis: TU, pe cine vrei sa prostesti?
Subliniez cu rosu: m-a intristat situatia ta cind ai cerut ajutor pe RDI si speram sa te ajute cineva. Departe de mine gindul sa ma bucur de necazul altuia. Deci nici sa nu incerci sa-mi reprosezi asa ceva in directia asta.
Dar,cum spuse si @zappa: "ceea ce scri ramine scris" si poti fi oricind confruntat cu ce ai scris cindva.
Tot tu spuneai ca ai avut in RO un cistig lunar de 2500€. Pai atunci tu pleci asa la "nimereala" cu familia dupa tine in tari straine? Tocmai de aia te-au luat unii la misto pe RDI sau credeau ca e o gluma.
OK! sa o luam babeste ca altfel...nu pricepi tu si inca cativa,deci. in Italia pentru a putea obtine un credit imobiliar,auto sau orce vrei iti trebuiesc urmatoarele lucruri.
1-rezidenta-exista pentru toata familia,eu,sotia si fiica
2-contract de munca timp nedeterminat-exista pentru sotie pentru mine e perioada determinata expira in 15 ianuarie 2010
3- ultimile 3 facturi achitate la lumina sau telefon achitate la zi fara intarzieri,exista si astea
Avand toate aceste 3 lucruri poti obtine usor un credit daca venitul este apropiat de cel mediu,asa ca....uite ca se poate
Ref. la un castig mediu de 2500E/luna in ro,da este adevarat si a fost chiar si de 10000E/luna o pot dovedi cu bilanturile/balantele societatii mele dar...daca nu am putut gasi un alt mijloc de a tine compania viabila in afara instalarilor de DTH si a vanzarilor de componente PC,a trebuit sa o inchid temporar nu sa declar faliment,practic societatea functioneaza si azi cu declaratii lunare de 000 intrari/iesiri 000 venit,deci in concluzie!
Nu poti trai in ro cu speranta ca nea ghe. isi baga antena azi si DTH-ul y iti plateste peste 3 luni,da au fost 3 ani de instalari fructuosi si frumosi dar...sau terminat in dec.2008 o data cu criza financiara globala si cu saturatia pietii ro de DTH,da am ales sa plec cand inca mai puteam-ianuarie 2009,da am acte pe Italia,sunt rezident aici,muncim cu totii si..DA se poate sa te pui pe picioare in 4 luni daca reusesti sa ai ceea ce am scris mai sus,in rest....no comment ca sa nu jignesc pe cineva,vad ca unii dintre voi au astfel de tendinte asa ca eu inchei aici acest subiect!
PS! am cunoscut romani ce sau realizat in numai 2 luni!!! au castigat la loto 167000E!! asa ca nu mai fiti asa de neincrezatori si bascaliosi,veniti afara si incercati-va norocul,fie prin munca fie la loto!
Crezi ca degeaba am pus semnatura ce o am?
Asa a fost si in cazul meu,nu mai speram nimic cand...totul a inceput din nou sa mearga ca pe roate....
NICIODATA sa nu spui....nu se poate! intodeauna exista o solutie chiar acolo unde nu te astepti...
e da.. asa eu am luat casa masina mobila ...un dm 8000 si tot ce am avut nevoie ...in aproape 10 ani ...SA VAD IN RO ASA CEVA.....acuma sint somer si banca mia oprit ratele pt un an .....traiasca ro
Gata moo,schimbati pe OTV ca iar e Base...
Dupa 10 minute m-am prins ca ar fi inregistrarea de aseara,dar Dan Diaconescu e tot timpul in direct iar eu daca de obicei nu ma uit nu am de unde sa stiu.
Oricum fanii inraiti se mai pot uita odata,eu sterg iar OTV din lista.
dreambox80
01-12-09, 22:23
wambertos (http://sateliti.info/member.php?u=1367)
Iti fac public o invitatie!! vino de sarbatori la mine,vino si cu o camera foto sa ai ce posta pe forum,daca nu ai bani iti cumpar eu biletul de avion dus-intors,asa vei vedea cu ochii tai cum se poate realiza un roman afara in 4 luni daca are...un pic de noroc,vei cunoaste si alti romani realizati in timp scurt,vei vizita un superb oras -Milano de sarbatori si...nu in ultimul rand vei avea ce scrie pe forum si vei avea credibilitate in afirmatiile tale deoarece vei VEDEA cu OCHII TAI,astept raspunsul tau!
dic_star79
01-12-09, 22:33
Mo...ce faci frate acolo :D, trafic de faina, fan....ca vin si io :lol: daca se castiga asa bine....:drinks:
Mo...ce faci frate acolo :D, trafic de faina, fan....ca vin si io :lol: daca se castiga asa bine....:drinks:
trafic de fanina......se munceste la fel ca la voi dar cu legi diferite..facute si pt prosti ....
geoana si basescu = FSN
PSD si PD-L au acelasi fel de a conduce, tipic comunist. O clica de oameni ca in EPOCA DE AUR, care manipuleaza populatia in stil securist. Asa ca nu avem pe cine vota! Poate potopul sa schimbe ceva in tara asta! Adica sa-i rada pe toti!
Gata frate,m-ai facut sa folosesc butonul ala.Pacat ca nu avem cu cine sa vorbim.
PSD = PDL = FSN = PCR
Nu prea ai ce alege, ...dar avand in vedere regula de "rotatie a culturilor" folosita si in agricultura anu asta schimb "cultura"!!!
costin1980
01-12-09, 23:16
Dragi romani! La multi ani de 1 decembrie!..am votat si eu la acest sondaj,decizia mea este Geoana.Am citit multe dintre postarile colegilor,fiecare cu parerea lui,eu sunt roman si locuiesc aici de cand m-am nascut,am vazut ce a facut Iliescu,Constantinescu,am trait in tara asta toate apele tulburi ale anilor de dupa 89.Eu spun atat,cine are indoiele ca mai rau nu se poate,nu stie ce spune.O decadere a societatii mai mare decat in ultimii 5 ani este nemaiintalnita.Nu ma pot regasii ca om care a facut o facultate in urmatoarele apostorfari "tiganca imputita" "gaozar" "pasarica",nu ma mai pot lasa pacalit de un comunist vopsit dupa 2004 in anticomunist,nu ma mai pot lasa pacalit de un imbecil care din nervozitate loveste cu palma un copil,nu ma mai pot lasa pacalit de un mincinos a carui politica externa a dus romania la urma europei,nicio putere la aceasta ora nu ne ia in considerare cu asemenea presedinte.Lozinci gen "sa va conduca prostanacu" " votati cu geoana,votati cu iliescu"...sunt niste aberatii,sa dam sansa romaniei sa termine cu acest balci,cu acest mincinos si impostor,un imbuibat al acestor 5 ani in care "casa mihaileanu" "elena basescu,angajata Luxten,firma basesciana de la care a luat contracte grase cat a fost primar" "ioana basescu si casa ei de 1 milion de euro..bani facuti din ce?" "fratele mircea basescu,afaceri binecunoscute cu armament si cu statul roman"..sa nu mai vb de un berceanu,de udrea,cocos,casuneanu..astea se pun oare ca argumente contra marinarului?..Va rog asadar sa dati sansa acestei tari sa revina unde ii e locul,va adresez aceasta rugaminte in calitate de locuitor al aceste tari,in calitate de roman.sa dam sansa tarii sa intre in normalitate!
p.s va rog sa ma credeti pe cuvant ca nu sunt inregimentat politic,am votat cu antonescu in primul tur si de aceea ce am spus mai sus a venit ca urmare a gandirii proprii!
Comunisti sant berechet.
Cand o muri ultimul soim al patriei putem sa vorbim cu adevarat de alta mentalitate.
Comunismul boala rea, sa ne rugam sa nu fie ereditara
Mai avem de asteptat 50 (cincizeci) de ani....din pacate.
Si daca au cativa invatacei care sa perpetueze metehnele....niciodata nu se va sfarsi, povestea e ciclica doar ca evolueaza ca o spirala care urca.
Tot nu inteleg care e treaba cu comunismul acum in 2009.Daca imi spune cineva ca ne vom intoarce la comunism il sfatuiesc sa-si faca un control la etaj.In rest de unde se trag cele doua partide care se razboiesc stim toti.
Sa inteleg ca "revolutia" de la Bucuresti este impotriva opozitiei?Pfai ce tara avem,cine naiba a mai auzit de o revolutie pornita impotriva opozitiei,nu a puterii?Cica noi suntem tara europeana,etc.
casele de pariuri platesc 6 la 1 daca iese gioana
au si astia ceva inpotriva lui patriciu voiculescu si vintu ?
In bunul stil pedelist se recurge la dezinformare:
http://www.realitateamea.ro/2009/11/basescu-dat-ca-loser-de-casele-de-pariuri.html
http://www.financiarul.com/articol_36368/mircea-geoana-este-favorit-in-cursa-pentru-palatul-cotroceni.html
Ce ai postat tu nu e nici macar pe aproape.
Nu tin cu Geoana,dar serios ca nu mai suport spamul pedelist.Va rog eu sa nu mai postati inventii si minciuni.
Tot nu inteleg care e treaba cu comunismul acum in 2009.Daca imi spune cineva ca ne vom intoarce la comunism il sfatuiesc sa-si faca un control la etaj.In rest de unde se trag cele doua partide care se razboiesc stim toti.
Sa inteleg ca "revolutia" de la Bucuresti este impotriva opozitiei?Pfai ce tara avem,cine naiba a mai auzit de o revolutie pornita impotriva opozitiei,nu a puterii?Cica noi suntem tara europeana,etc.
Ai inceput sa ii citezi cuvant cu cuvant din tonomate? Parca aceleasi cuvinte le-am auzit aseara pe Antena 3... :D
costin1980
02-12-09, 12:48
In aceasta dimineata Basescu a fost la un post de radio,interviu care a fost prezentat si la postul Realitatea...Nu mai poate reusii sa ma scarbeasca personajul ca in 5 ani a depasit norma si acum nu mai are efect,ceea ce ma enerveaza totusi este ca ne crede un popor de oameni prosti care nu gandim.Explica cum fac pnl-istii si psd-istii coalitie si ca de fapt voturile sunt ale romanilor care-l vor vota,aia de la pnl si psd fac joc de glezne de impresionare dar nu au sanse..Cred ca din cauza alcoolului are probleme de memorie,uita de Grivco 2004 cand a stat in "capul mesei",uita de alianta portocalie care i-a asigurat voturile,atunci erau buni toti,uita de asemenea cand in 2004 psd avea cele mai multe voturi in parlament si cu toatea astea a nominalizat premier de la o coalitie proaspat formata,iar acum spune ca propune de la partidul cu cele mai multe voturi in parlament,uita jicnirile aduse poporului,uita jicnirile aduse politicienilor,jurnalistilor....in ce tara traim oare si de fapt cu cine ne invecinam?...cu africa de sud,cu sudanul,cu cine naiba de isi permite sa isi bata joc de inteligenta noastra??..mai aveti curaj sa votati un semenea element??..de ce in ultimii 5 ani avem gazul cel mai scum din europa si rusii ne tin la colt?...de ce aceasta criza ne afecteaza si continua sa o faca pe fondul instabilitatii produse de basescu?.Astea sunt problemele reale ale vietii nu "jos comunismul","sa moara Iliescu","sa moara Constantinescu"..etc
Aaaa,deci daca pun aceleasi intrebari ca aia de la Antena 3 nu se pune.Bine,fa atunci o lista doar cu tampeniile pe care le debiteaza Base sa le postez doar pe alea.
Raspunsuri la intrebari aveti?Sau iar se raspude cu nimic sau se deviaza subiectul?Hai cu revolutia!
Nici palma data copilului nu se pune,ca au dat aia la Antena 3.Nici ca facut alianta cu PSD,ca au dat aia la Antena 3.Nici ca a mintit cu salariile profesorilor,ca au dat ....
dreambox80
02-12-09, 13:20
domnilor! duminica vom sti ce alege poporul pana atunci hai sa ne gandim cum dracu facem cardul de focuss sa faca update in dream,zau asa,e politica nu e de noi ,noi suntem hobysti cu satelitii si patch-urile sa ne dedicam timpul facand ceva util!
La noi e clar rezultatul! :D
Maine vedem cine fura mai mult!
Oricum "prostanacul" va merge in vacanta la cotroceni si baietii vor lucra linistiti pentru... ei,... bineanteles!