PDA

View Full Version : CNA amendeaza Antena 3, Realitatea TV si un post l

me1960
23-11-09, 12:15
CNA amendeaza Antena 3, Realitatea TV si un post local pentru incalcarea regulilor privind reflectarea alegerilor in audiovizual

'' CNA a amendat, duminica, posturile Antena 3 si Realitatea TV, precum si o televiziune locala, pentru incalcarea reglementarilor privind campania electorala in audiovizual. Antena 3 a primit o amenda de 7.500 de lei, iar Realitatea TV - o amenda de 5.000 de lei, sanctiunile putand creste daca posturile vor continua sa incalce reglementarile in vigoare.

Antena 3 a primit o amenda de 7.500 de lei pentru campanie in ziua alegerilor, prin declaratiile negative facute de jurnalisti invitati in platou la adresa referendumului si a lui Traian Basescu, acesta fiind comparat cu Hitler si acuzat de "atentat la democratie" si de faptul ca "isi ia avant dictatura". In decizia CNA a fost avut in vedere si faptul ca Zoe Petre, sustinatoare a unuia dintre candidati, a participat la discutiile televizate.

Realitatea TV a fost amendata cu 5.000 de lei pentru ca au transmis in direct declaratii facute de Adriean Videanu, Victor Ponta si Norica Nicolai, in conditiile in care in ziua alegerilor nu mai pot fi difuzate declaratii cu caracter electoral ale competitorilor si sustinatorilor acestora.

Postul local Televiziunea Targoviste a fost, de asemenea, amendat cu 10.000 de lei pentru ca a difuzat un interviu cu Traian Basescu de trei ori in cursul zilei de sambata si o data duminica dimineata, in conditiile in care campania electorala in audiovizual s-a incheiat sambata dimineata la ora 7.00.''

http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-6538851-cna-amendeaza-antena-3-realitatea-post-local-pentru-incalcarea-regulilor-privind-reflectarea-alegerilor-audiovizual.htm

otheitis
23-11-09, 13:14
Asta de antena 3 sunt penibili.Pina si eu care nu votez m-am intoxicat cu campania care face pt PSD,nici macar nu incearca sa il face mascat...A trebui sa fie ridicat licenta care au, asa se intimpla in tarile civilizate!

Einstein
23-11-09, 13:19
Antena 3 e similar OTV! :lol:
Mi se par ridicole amenzile primite pentru cat au injurat in campania asta!
Avea dreptate Basescu cand vorbea despre tonomatele din televiziunea-partid a lui Felix. Sunt cu adevarat penibili!
Realitatea le calca pe urme...

stargate
23-11-09, 13:51
si realitatea si antenele lu' felix au datorii ce depasesc lejer "meleonul" de euroi sunt disperati sa ajunga candidatul potrivit pentru ei la cotroceni care o sa uite un pic mai mult de data scadenta pentru datorie ... auzi " o romanie a bunului simt " ... DOAMNE ce idioti poti fi astia de la realitatea :horse:

bosbiciu
23-11-09, 14:34
Asta de antena 3 sunt penibili.Pina si eu care nu votez m-am intoxicat cu campania care face pt PSD,nici macar nu incearca sa il face mascat...A trebui sa fie ridicat licenta care au, asa se intimpla in tarile civilizate!
Despre B1 ce puteti zice, oare de ce nu primeste amenzi? De fapt la Nasul, Moraru face campanie mascata?

pacala68
23-11-09, 16:24
Eroare de model :p
- A3 si Realitatea sint anti Basescu ( si asta mai degraba prin invitatii la talk-sow )
- B1 face campanie pro Basescu ( si asta prin radu moraru )
sesizezi diferenta ?
si da ( a fost amendat si de CNA si de public :p )

zmeura
23-11-09, 16:54
Nu inteleg cine va pune sa va uitati.Mai este N24 de stiri,daca tot vreti sa va uitati.Mie nu imi place OTV si nu ma uit deloc,vad tampeniile lor doar la Carcotasi.