PDA

View Full Version : Ajutor la Aflarea diverse

gabrielara
08-11-09, 17:38
Buna Ziua la toata lumea de pe forum ca primul meu post as avea nevoie de ajutorul vostru ca nu ma descurc daca se poate binenteles am u hss 1160na cu abonament recent facuta cartela nagra 3 albastru cu rosu din tutorialele gasite pe forum am dat jos pasta de pe procesor am reusit sa ma conectez cu jtagu la Ird Model am selectat HSS-1160na si am descarcat full binu acum vine greul si nu stiu de unde sa caut bk si rsa si cu ce camuri as putea sa vad cartela am un dm 8000 hd ,dm 800 hd, dm500 prea mult nu ma pricep nici la dremboxuri nici la camuri va rog frumos daca este vreun binevoitor care vrea sa ma ajute va mulumesc

laleauaneagra
08-11-09, 18:35
daca tot zici ca ai studiat pe forum atunci sti la fel de bine ca solutia e SEARCH GOOGLE

bafta

soulraven
08-11-09, 18:42
dar cum afli pentru 7160?ca chipset-ul este lipit pe placa de baza.

laleauaneagra
08-11-09, 19:15
oare nu am fost destul de explicit??????????

soulraven
08-11-09, 19:26
pai..........nu:(

vladtimmy
08-11-09, 19:28
astea sun expitrate cautait prog pentru dcu3 ca acolo nu mai ai pasta si poti umbla simplu si afli usor bk si rsa bafta baieti

gabrielara
08-11-09, 19:33
Sal am cautat pe google inainte sa postez dar din pacate eu nu am gasit nimic ce sa ma ajute am descis Binul cu Hex Workshop da nu stiu unde sa ma duc ma chinui de 3 zile dar se pare ca mai am de lucru oricum multumesc

zmeura
08-11-09, 19:45
dar cum afli pentru 7160?ca chipset-ul este lipit pe placa de baza.
Cred ca au polonezii solutia,dar costa mult.
@vladtimmy vorbesti mult prea criptat pentru a se intelege ceva.
Vorbiti mai in soapta,dusmanul asculta.:)

vladtimmy
08-11-09, 19:55
eu nu mai folosesc aceasta operatie e complicata e mult mai simplu ca bk si rsa vin din satelit si vin in forma bruta adica rsa vine in forma pq care poti clona pe alt card

bafta

http://www.sateliti.info/showthread.php?t=14998

zmeura
08-11-09, 20:02
Bk si rsa e in receptor,nu vine de pe nici un satelit.

vladtimmy
08-11-09, 20:05
man stiu eu ce stiu vine din satelit in receiver e sub forma de N

mondo
08-11-09, 20:07
Hehe!!!Dusmanul asculta!!E normal!!Am DM8000,DM800 si DM500 si nu stiu mai nimic???...@gabriela pai noi nu prea stim..poate ne spuneti dmv cum e cu bk si rsa...la sculele pe care le detineti.

gabrielara
08-11-09, 20:59
sal dremboxurile leam cumparat pe rind din germania unde am un business am o singura linie de la un prieten la care ii platesc care insa nu merge bine cardul de digi am sa il folosesc in uz personal bye

horatyu
08-11-09, 23:10
Gabriele chiar de ziua ta...nu te certam , dar daca ai dat atat pe acele aparate mai bine puneai niste intrebari si faceai abonament la Dolce unde nu e atata bataie de cap cu imperecherea asta a cardului cu receptorul :http://sateliti.info/showpost.php?p=65127&postcount=134

E interesant userul ales ....faza cu " vara, vara toate plugurile ara....!!! " e de poate de actualitate ca trebuie sa mai si "aram" uneori dupa informatii.
Sper ca nu te superi ca mai si glumim dar nick-ul tau face toti banii pentru ca ne spui ca ai niste receptoare de toata isprava ...dar habar nu ai de mai nimic in legatura cu ....

Oricum mai asteptam de la tine multe ...ca pari sa cunosti mai multe decat lasi impresia sa aflam noi...:gathering:

septy
09-11-09, 13:08
maajuti cu aflarea....

mark21
10-11-09, 21:26
Cine ma ajuta si pe mine va rog, din Bucuresti..

am spart pasta, au fost conectate fire subtiri pe procesor, dar nu functiona comunicarea, si am incercat sa repar si le am dezlipit pe toate..

nu pot sa le lipesc ca sunt prea subitri, si nu am aparatura necesara.

va multumesc!

PM, garantez discretia.

radulea
16-11-09, 22:44
Cine ma ajuta si pe mine va rog, din Bucuresti..

am spart pasta, au fost conectate fire subtiri pe procesor, dar nu functiona comunicarea, si am incercat sa repar si le am dezlipit pe toate..

nu pot sa le lipesc ca sunt prea subitri, si nu am aparatura necesara.

va multumesc!

PM, garantez discretia.

daca ai reusit,te rog ajuta-ma si pe mine. nici eu nu pot sa lipesc firele(n-am scule)

Einstein
17-11-09, 19:54
Incearca cu o scula de acest tip (15W) la care ascuti varful ca un ac!
Iti va lua cel putin o ora sa le lipesti! Foloseste o lupa... :D

http://img44.imageshack.us/img44/8349/letcon.jpg (http://img44.imageshack.us/i/letcon.jpg/)

cristianio
21-11-09, 12:14
Am un receptor 1160 la care a fost schimbata cartela din nagra 2 in nagra 3. Ma poate ajuta cineva sa aflu Bk & ....in sensul ca eu nu ma pricep sa fac operatiune de curatare si imperechere cu dream.
In cazul in care decedeaza conserva pot face rost de alta.
Intrebare e daca se poate extrage....cind ai card nagra 3 si daca e dipus cineva sa faca asa ceva contra cost.:!:
Evident la sfirsit va avea linie de la mine...:)

fery21
21-11-09, 14:39
Real? ac6 se poate? sau nu?

silvica
21-11-09, 17:56
Nu ar fi trebuita sa faci operatia cu rsa si bk ininte de schimbarea cadului?

zsokos
21-11-09, 18:20
salutare!

..nu, merge si dupa datorita "expertilor"

radulea
29-11-09, 14:13
o intrebare:pinii trebuiesc dezlipiti de pe placa ca sa ma pot conecta cu jtagul?

un user
29-11-09, 14:33
Ce receptor ai , radulea ?

zmeura
29-11-09, 14:38
Raspunsul e da.

un user
29-11-09, 15:25
La hss-1160na, se pot afla B*, R*A, fara jtag, si fara a deschide conserva. :)

soulraven
29-11-09, 15:35
cum......PM daca vrei:)

satyca
29-11-09, 15:44
sal,vreau si eu.

radulea
29-11-09, 17:43
ce receptor ai , radulea ?

hss 1160 na

potty
29-11-09, 17:47
am si eu un HSS 1160 .. imi dai solutia?

zmeura
29-11-09, 18:14
Posteaza linistit sa vedem.Vezi ca glumele proaste nu sunt gustate pe aici.

radulea
30-11-09, 12:49

astept!cum?

zmeura
30-11-09, 12:58
Mai asteptam cu toate ca:

Last Activity: Yesterday 21:33

dar de raspuns nu s-a sinchisit.Va dati seama singuri de ce.

szili_boy
30-11-09, 17:14
Bine ca am rezolvat treaba inainte de valul asta de metode fake...

radutyu
01-12-09, 02:25
gogle bk&rsa,vei gasii ceva, cu ce vrei

zmeura
01-12-09, 11:01
Fara jtag si fara sa te atingi de receptor?Parca despre asta era vorba.

coburn
02-12-09, 01:10
M-am saturat fratilor, de atatea posturi de "ghicitori de rsa si bk " . Va intreb stimati moderatori : aveti vreo proba din partea vreunei "mame omida" ca ar fi reusit sa scoata rsa si bk fara sa chiureteze recieverul, sau le tolerati posturile numai de dragul diversitatii pe scumpul nostru forum.
Dupa ce am auzit ca in 4 luni in occident poti sa iti iei apartament, masina si sa mai mergi si in concedii si sa iti si ramana bani de distractie toate aceastea din munca cinstita si avand pe deasupra si un minor in ingrijire, incep sa cred cam orice citesc pe forumuri.
Va rog lamuriti-ma si pe mine ca sa nu raman prost.
Sanatate

zmeura
02-12-09, 01:39
Eu am bunavointa sa cred ca unii sunt dezinformati si din teribilism posteaza si ei.Am mai auzit pe alta cale ca se poate afla ce trebuie doar daca pui cardul in newcs si bineinteles ca am ras cu lacrimi,nu stiu de ce am impresia ca si aici e vorba despre aceeasi dezinformare.
Deci raspunsul pe scurt: deocamdata doar prin chiuretaj.
Restul discutiilor raman pentru ca altfel vin altii din urma si le posteaza din nou.
Stai sa vezi ce va fi cand va pica N2 definitiv.

un user
02-12-09, 13:30
Imi cer scuze.
Din data de 30.11.2009, ora 14.00, nu a mai mers internetul, de ce nu stiu.
Indiferent ce credeti dvs, ce am afirmat este adevarat.
Nu voi face publica metoda, decat atunci cand efectele produse vor fi pur in formative, adica, cand aflarea b*k, r*a, nu vor mai fi de folos nimanui.
Imi pare rau, ca ati asteptat sa fac publica metoda, dar asta este.

Daca considerati ca am dezinformat, va rog sa-mi stergeti contul, si tot ce am scris.

Cu stima un user.
P.S
Profitorii sa stea deoparte.

Chiar daca mi s-a oprit internetul, oricum, nu as fi facut publica metoda

soulraven
02-12-09, 14:00
ma bucur ca cel putin ca mai iesi si spui ceva. Oricum nu cred ca ne ajuta cu ceva faptul ca tu stii si nu spui la nimeni. Efectul este exact acelasi daca nu mai spuneai nimic. Lupule moralizator :gathering:

zmeura
02-12-09, 14:07
Bine.La urmatoarea "bomba" ne parasesti.Ce stii tu si nu vrei sa spui altora nu intereseaza pe nimeni si te rog sa nu mai agiti spiritele aiurea pe forum.In rest parerea mea e expusa mai sus.

val
02-12-09, 14:13
Cel mai corect era sa tii totul pentru tine si sa nu postezi nimic. Acum daca vei fi asaltat de PM-uri cred ca e numai vina ta; era bine daca postai si numarul tau de telefon (glumeam desigur, nu te supara).

soulraven
02-12-09, 14:36
astept sa vedem urmatoarea "bomba"

dreambox80
02-12-09, 14:42
Serios? ia zi cum sa vedem si noi minunea,sau postezi doar de dragul...bombelor?

soulraven
02-12-09, 14:49
haide sa ne gandim ce posibilitati sunt......

1. Cod secret de din meniu
2. Cod sau solutie din modul de diagnosticare.
3. metoda de calculare dupa codul aparatului vre-o metoda asemenature cu cea de la d*ulce.

voi ce idei mai aveti?

Einstein
02-12-09, 15:01
- Suna la callcenter!
- Trimite sms la 75xx tarif 100E cu tva inclus si primesti xxx! :D

Sa fim seriosi! Daca exista alta metoda era demult publica!

Sa asteptam trecerea definitiva la n3 si odata cu asta postul lui @un user! :)

zmeura
02-12-09, 15:22
Omul a spus ca atunci cand nu va mai fi necesar,deci cand nu se vor mai folosi receptoare 1160 din ce inteleg eu,nu legat de neagra 3.
O metoda ar putea fi,dar intradevar legata de nagra 2.Era alt topic despre asta si nu prea cred ca ar merge pentru marea masa deoarece ar trezi mari suspiciuni.Totusi metoda ar merge pentru toate receptoarele si nu numai pentru 1160.

PS: De fapt ce daca trezeste suspiciuni?Teoretic daca aceste date sunt extrase din EMM-uri ne putem folosi de o eroare fictiva aparuta pe receptor si sa incercam sa-i determinam sa ne retrimita acel emm.
PPS:Si totusi nu se poate.

dagos
28-12-09, 09:44
http://dvb-upload.com/index.php?action=preview&pid=261492&lang=EN

cristianio
28-12-09, 11:10
Am un receptor 1160 la care a fost schimbata cartela din nagra 2 in nagra 3. Ma poate ajuta cineva sa aflu Bk & ....in sensul ca eu nu ma pricep sa fac operatiune de curatare si imperechere cu dream.
In cazul in care decedeaza conserva pot face rost de alta.
Intrebare e daca se poate extrage....cind ai card nagra 3 si daca e dipus cineva sa faca asa ceva contra cost.:!:
Evident la sfirsit va avea linie de la mine...:)

Asta am scris acum mai bine de o luna, de atunci cam asa stau lucrurile:
-a fost un membru din tara care s-a oferit sa ma ajute, dar sincer nu am avut incredere sa trimit doua receptoare prin curierat.Au fost si membri care au cerut un pret .... jenant.
-un membru a incercat sa ma ajute respectiv a razuit pasta dar nu reusit sa extraga datele, spunand ca nu merge pentru cazul cand ai cartela Nagra 3.
-am gasit in bucuresti o persoana (repara calculatoare) care are instalatie profesionala de dezlipit si lipit pentru pini.Din schema afisat de fanta trebuie lipite si niste rezistente si mufa de adaptare la laptop.Persoana respectiva a zis ca imi face si aceste modificari.
-nu am gasit pe nimeni in bucuresti, pentru descarcarea datelor in calculator si setarea dreamului.
-am obosit, oameni buni, routerul a crapat de doua ori in garantie, dreamul nu reusesc sa il vad cu DCC in calculator,face figuri, ma dau batut...:dance:,

cred ca imi iau un humax (chiar si la mana doua) il imperechez cu cartela digi si gata, ca am si nevasta care ma incurajeaza, din spate...."de ce nu putem fi oameni normali sa avem si noi cablu":offtopic:

dagos
28-12-09, 12:22
...vezi sa nu-ti cumperi un Humax GOGU+ 2 ca-i mai a dracului decat hyundai-ul . Am primit o "conserva" dubla de hyundai care s-a defectat, l-am dus in service la ei, l-au reparat,dar nu mai mergea cardul de pe primul slot. Am sunat la ei cerandu-le sa-mi rezolve problema. Am aflat cu stupoare caci mi-au schimbat receptorul si cartela nu este imperecheata cu el. Am cerut sa-mi imperecheze atunci cartela cu un receptor (mai performant) de la ei si anume un Humax GOGU+ 2. Nici nu au vrut sa auda de asa ceva spunandu-mi caci cartela trebuie imperecheata cu "conserva" comform abonamentului. Atunci m-am decis sa desfac Humaxul , sa-i aflu Box ID-ul si....l-am stricat definitiv. Asta este. Totusi, din aceasta patanie am aflat ceva,si anume Box ID-ul "conservei",iar acum cartela cu pricina functioneaza impecabil intr-un Visionet la care am editat (din meniu) Box ID-ul " conservei". Asta este...

P.S. Daca erai din TM, te ajutam cu cea mai mare placere....gratis.
Stima

@dagos citeste te rog ce este aici, in special prevederile punctului nr.12: http://www.sateliti.info/showthread.php?t=3

cristianio
28-12-09, 12:30
Totusi, din aceasta patanie am aflat ceva,si anume Box ID-ul "conservei",

cum ai aflat chestia asta ? la care conserva?

dagos
28-12-09, 12:55
...la Hyundai. Cum? Extrem de simplu. Am interfata JTAG si l-am citit cu j***s.exe :)

http://www.sateliti.info/showthread.php?t=3 ; al treilea (si ultimul pe ziua de azi) post editat

PapaDan
29-12-09, 15:18
@Zmeura:

Secret Key Exchange

For symmetric key cryptography to work for online communications, the secret key must be securely shared with authorized communicating parties and protected from discovery and use by unauthorized parties. Public key cryptography can be used to provide a secure method for exchanging secret keys online. Two of the most common key exchange algorithms are the following:

*

Diffie-Hellman Key Agreement algorithm
*

RSA key exchange process

Both methods provide for highly secure key exchange between communicating parties. An intruder who intercepts network communications cannot easily guess or decode the secret key that is required to decrypt communications. The exact mechanisms and algorithms that are used for key exchange varies for each security technology. In general, the Diffie-Hellman Key Agreement algorithm provides better performance than the RSA key exchange algorithm.
Diffie-Hellman Key Agreement

Public key cryptography was first publicly proposed in 1975 by Stanford University researchers Whitfield Diffie and Martin Hellman to provide a secure solution for confidentially exchanging information online. Figure 14.5 shows the basic Diffie-Hellman Key Agreement process.

Figure 14.5 Diffie-Hellman Key Agreement

Diffie-Hellman key agreement is not based on encryption and decryption, but instead relies on mathematical functions that enable two parties to generate a shared secret key for exchanging information confidentially online. Essentially, each party agrees on a public value g and a large prime number p . Next, one party chooses a secret value x and the other party chooses a secret value y . Both parties use their secret values to derive public values, g x mod p and g y mod p, and they exchange the public values. Each party then uses the other party's public value to calculate the shared secret key that is used by both parties for confidential communications. A third party cannot derive the shared secret key because they do not know either of the secret values, x or y .

For example, Alice chooses secret value x and sends the public value g x mod p to Bob. Bob chooses secret value y and sends the public value g y mod p to Alice. Alice uses the value g xy mod p as her secret key for confidential communications with Bob. Bob uses the value g yx mod p as his secret key. Because g xy mod p equals g yx mod p , Alice and Bob can use their secret keys with a symmetric key algorithm to conduct confidential online communications. The use of the modulo function ensures that both parties can calculate the same secret key value, but an eavesdropper cannot. An eavesdropper can intercept the values of g and p , but because of the extremely difficult mathematical problem created by the use of a large prime number in mod p, the eavesdropper cannot feasibly calculate either secret value x or secret value y . The secret key is known only to each party and is never visible on the network.

Diffie-Hellman key exchange is widely used with varying technical details by Internet security technologies, such as IPSec and TLS, to provide secret key exchange for confidential online communications. For technical discussions about Diffie-Hellman key agreement and how it is implemented in security technologies, see the cryptography literature that is referenced under "Additional Resources" at the end of this chapter.
Top Of Page
RSA Key Exchange

The Rivest-Shamir-Adleman (RSA) algorithms available from RSA Data Security, Inc., are the most widely used public key cryptography algorithms. For RSA key exchange, secret keys are exchanged securely online by encrypting the secret key with the intended recipient's public key. Only the intended recipient can decrypt the secret key because it requires the use of the recipient's private key. Therefore, a third party who intercepts the encrypted, shared secret key cannot decrypt and use it. Figure 14.6 illustrates the basic RSA key exchange process.

Figure 14.6 Basic RSA Key Exchange

The RSA key exchange process is used by some security technologies to protect encryption keys. For example, EFS uses the RSA key exchange process to protect the bulk encryption keys that are used to encrypt and decrypt files.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

In cazul receptoarelor satelit schimbarea keylor RSA se face OTA(Over The Air).
Doar BK este in receptor,RSA-urile sint in card.
Sint cateva programe+phoenix programer la 3,57 Mhz,la ora actuala,care permit accesul la cardurile noi.Un exemplu este programul GEAUnloopixN2.
Bafta.
Numai Bine tuturor
PapaDan

zmeura
29-12-09, 17:21
.....Doar BK este in receptor,RSA-urile sint in card.
......

Gresit.Sunt mai multe chei RSA la mijloc,cea despre care vorbesc este in receptor impreuna cu beka si nu se schimba (vorbim de conservele vechi).
In rest da,sunt alte chei RSA aflate in card care se pot schimba.:)

Venom
30-12-09, 12:14
Recomandati-mi pe cineva care poate scoate cheile dintr-un receptor. Contra cost binenteles. Vreau pe cineva de incredere pentru ca n-as vrea sa trimit receptorul si sa raman fara el.
PM va rog.

P.S. Mentionez ca inca nu am facut abonamentul, asa ca puteti sa-mi recomandati ce receptor sa aleg. Care e mai usor de citit...

cristianio
30-12-09, 12:25
cred ca nu ai precizat exact ce vrei:
-chei care cripteaza transmisia TV,
-imperechere card cu un alt receptor.
deci ce anume vrei?

Einstein
30-12-09, 18:16
Recomandati-mi pe cineva care poate scoate cheile dintr-un receptor. Contra cost binenteles. Vreau pe cineva de incredere pentru ca n-as vrea sa trimit receptorul si sa raman fara el.
PM va rog.

P.S. Mentionez ca inca nu am facut abonamentul, asa ca puteti sa-mi recomandati ce receptor sa aleg. Care e mai usor de citit...
Hyundai HSS 1160NA :ha:

fery21
30-12-09, 18:34
Un ac6 in Hyundai HSS 1160NA mai e posibil sa doar ac3?

wall-e
31-12-09, 01:27
Merge oricum ca se estrage ce trebuie din receptor si nu din card.Nu conteaza cardul ca poate fi n3.

PapaDan
31-12-09, 11:02
@gobi2000 in momentul cabd ai introdus card AC03 sau AC06 in receptor si ai dai drumul,cardul primeste EMM de dezactivare.Eu am studiat putin cardul inainte sa-l dau inapoi - a trebuit sa astept ca mi l-a adus cineva din tara.
Din cate sint informat au fost multe receptoare care au fost prajite chiar cu cardul nou,existand incompatibilitati intre noul card si softul de pe receptor dar vad ca nu pomeneste nimeni nimic(sau poate sint eu prea fixat pe Thread-ul asta).
Numai Bine Tuturor
PapaDan

airboy
31-12-09, 12:05
Uite acuma m-a sunat un amic, de 30 de minute, a primit cardul nou, l-a bagat in receptor, a sunat, l-a activat, candva aseara. Azi, pe receptor ii apar doar patru liniute ---- pe display, ledul rosu aprins si gata! HSS1160. Deci tot e ceva in faza cu cardurile noi si conservele vechi!

fery21
31-12-09, 16:08
Sincer ma itereseaza daca pot sa fac(mosc) la ac6 eu personal nu am testat nimic din n2-n3, nu am fost tetat de acest tip de card acum am un ac3 (expirat) un 1160 la fel si un ac6 (activ la zi) tot cu un 1160

Intebarea este ma pot apuca de treaba?

PapaDan
31-12-09, 16:16
@zmeura, :) Daca zici ca BK shi RSA e deja in reciver explica atunci cum se face "imperecherea" dintre card si receptor si ce se intampla in momentul respectiv,sa inteleaga toti,nu de alta......
Numai Bine Tuturor
Papadan

sorin_bidian
31-12-09, 19:27
Indiferent unde se afla bk si rsa, in momentul imperecherii, daca se utilizeaza acelasi receptor, cardul va avea acelasi rsa si bk. Concret: daca am avut un card de N2 la care se cunoaste bk si rsa, in momentul schimbari cu un card de n3 acesta va primi acelasi rsa si bk.

Revenind la momentul cand se putea scrie citi in carduri (adica pana la AC3), cardul se putea scrie cu rsa si bk de la un alt card. Normal ca nu se scriau direct acestea ci se trimitea o secventa de activare.

Deci hai sa o lasam balta cu ghicitu rsa si bk dupa seria cardului.

Eu ma gandesc ca in momentul activarii, secventa de activare a cardului va contine date care permit verificarea sau generarea rsa-lui receptorului (rsa care banuiesc ca va codifica comunicatia dintre card si receptor). Si de aici singura posibilitate ar fi ca cineva sa scape necriptate listele de carduri si receptoare imperecheate, respectiv rsa si bk. Dar asta e cam SF si banuiesc ca ar trebui sa fie scapate de cineva care intr-adevar e bine situat in interiorul sistemului.

La multi ani! ca nu stiu de ce ne batem noi capul cu un sistem compromis si aflat in coma (moarte anuntata in vreo 3 luni.)

zmeura
31-12-09, 19:52
@sorin a zis bine,asa cum in emm este trimis bk-ul cu care sa se imperecheze cardul tot asa este trimis si acel rsa.
Trebuie sa dam o spargere la fabrica din Turcia,sa facem rost de lista cu seriile receptoarelor si datele pentru acestea.:clap:

PapaDan
31-12-09, 20:02
Nu,are dreptate @zmeura.
Acest sistem se foloseste de catre mai multi provideri si are ca scop anti-pirateria.
M-am mai documentat putzin si eu-are dreptate.
Pentru a nu putea folosi cardul in alt reciver decat cel original,este programat in cipul de la CI,un Bk si un RSAkey original,de care este nevoie atunci cand cardul "se marita" cu reciverul.In felul acesta se evita folosirea cardului in alt reciver,folosirea abonamentului in alta zona decat cea definita de provider,etc.
Cand cardul este activat OTA(over the air),ata cardul cat si reciverul primesc un EMM sau Nano,care faciliteaza aceasta activare.
@zmeura ai fost mai repede ca mine la raspuns :)
Numai Bine Tuturor
PapaDan

un user
31-12-09, 20:51
Eu stiu ca rsa-ul se foloseste pentru descifrarea emm-ului.
Iar cheia cutiei, pentru criptarea cuvantului de control, si pentru alte mesaje intre ird si cardul destept.
Insa, cu ceva studiu, se poate face un generator de bk, pe baza unor variabile ca zip code/timezone, provider, ird serial, smartcard serial, revizia software, bootstrap, etc.

zmeura
31-12-09, 21:49
Am scris mai sus

...Sunt mai multe chei RSA la mijloc.....
Si pentru criptarea emm sunt chei rsa,dar nu vreau sa ma adancesc pe un teren pe care nu sunt 100% sigur,avem baieti care ar putea sa-ti explice exact ce chei si cate sunt folosite.
Sa nu uitam ca de fapt RSA e un sistem de criptare,nu o "cheie" folosita de sistemele de codare.Asa RSA e folosit acolo unde au crezut ei ca e nevoie de asa ceva.Deci pentru trimiterea unor emm-uri (de grup sau unice),in ecm,in comunicarea dintre receptor si card si poate mai sunt.Toate diferite,bineinteles.:)

PS:Nu cred ca rsa e legat de card,timezone,etc.E clar ca tine numai de receptor iar acesta poate fi si in tari mai la vest sau sa aiba soft diferit (nu s-a schimbat la update-uri).Deci se stie ca e legat de seria lui,dar nu stiu daca cele doua informatii pot fi calculate dupa o formula.

un user
31-12-09, 22:51
Numai cheia cutiei se poate afla pe baza acelor variabile, asta sustine cel care a spart sistemul.
Daca s-ar strange ceva serii, s-ar putea gasi relatia care exista intre ele si metoda de calcul.
Pun mai jos cateva date, care nu mai au importanta acum, dar care arata cateva detalii legate de cheia cutiei

ird r0060342573-93 = 0398c12d 478779696
boxkey 7f4313c7dab548ff crc 5c41 3669313791
bootrap 23abdfed 598466541
version e476dfed-n 3832995821

zmeura
01-01-10, 01:54
Daca s-ar putea afla bk nu ar ajuta aproape la nimic,fara rsa-ul conservei e degeaba.

val
01-01-10, 10:39
BK-ul se pare ca pentru unii numai este o problema; se stie ca ca receptoarele Globo / Opticum accepta card-urile NDS fara introducerea BK (de fapt nici nu exisat in meniu aceasta posibilitate).
Acum ceva timp, pe http://0e1.org am gasit un tutorial despre introducerea RSA pentru Polsat la receptoarele cu soft Truman; despre BK nu se spune nimic, nefiind cazul.
Link-ul care ducea la respectivul tutorial nu mai functioneaza, probabil materialul a fost sters, insa cam despre asta e vorba: http://www.easysurf.ro/jan47lvjjg3q/Tutorial_-_Inserir_RSA_com_Ali_Universal_Fixer.pdf.htm

un user
01-01-10, 22:37
@val
Acela este Modulo ECM(obtinut dupa algoritmul RSA), daca te uiti in vplug la 7101, M1, incepe cu "a1086d..." cheia asta este necesara pentru a obtine cw.
Din ce am citit eu, RSA-ul care ne intereseaza pe noi, este acelasi pentru toate receiverele(pt n2, este un RSA, pt n3 este altul), daca ar fi asa, mai trebuie aflata doar cheia cutiei.

zmeura
01-01-10, 23:21
Am scris la postul 68,vorbim despre o cheie rsa folosita la criptarea comunicatiei intre card si receptor.Fiecare receptor are cheia lui unica asa cum are un bk unic.Daca acestea se pot calcula dupa o formula legata de seria receptorului nu stie nimeni,dar ma indoiesc.Bk se calculeaza la alte sisteme asa,dar ... cam atat.
Rsa comun este la ecm sau emm de grup.

un user
02-01-10, 00:22
Informatie preluata din "N2 hacking FAQ" uite si ce scrie
When a card receives a $1C command, it will re-encrypt the decryption
keys using the IRD's 8-byte key and return them to the IRD if it (the card)
believes that the program tier that the user is attempting to watch is one for
which they are authorized.

Asa se asigura ca acel card va functiona numai cu receptorul ce are aceeasi cheie, si nu va fi folosit in alt receptor.

conyc
09-01-10, 20:36
receptor HSS-1120NA, card N2.imi poate extrage cineva BK si RSA?ca si locati ar fi de preferat ploiesti,bucuresti,brasov.astept pm

sentinel
11-01-10, 00:35
poate sa ma ajute si pe mine cineva?
Am extras IRDmem.bin din HSS1160NA dar nu stiu cum sa fac mai departe sa gasesc RSA si BK.
Cartela cred ca este N3 (albastru cu rosu)

Multumesc anticipat,
sentinel

dagos
11-01-10, 06:34
...pai daca ai deja IRDmem-ul, deschide-l cu un editor de hex si afli RSA KEY-ul. Box Key-ul este afisat de catre programul jkey....
Stima

Elmarius
11-01-10, 18:49
Salut,

Ma poate cineva ajuta cu extragerea BK si RSA dintr-un receptor? As vrea sa pot folosi cartela intr-un DM800 ca nu degeaba l-am cumparat. Receptorul de la jiji are posibilitatile foarte limitate. ( printre altele imagine pe plasma).

Puteti raspunde si pe PM daca ma puteti ajuta.

Marius

BRADU
11-01-10, 22:45
daca te ajuta la ceva

http://rapidshare.com/files/276317668/HowtoBK_RSA__new.zip

horatyu
12-01-10, 21:03
Salut,

Ma poate cineva ajuta cu extragerea BK si RSA dintr-un receptor? As vrea sa pot folosi cartela intr-un DM800 ca nu degeaba l-am cumparat. Receptorul de la jiji are posibilitatile foarte limitate. ( printre altele imagine pe plasma).

Puteti raspunde si pe PM daca ma puteti ajuta.

Marius

crezi ca daca pui pe alt receptor se vede mai bine?
asta e imaginea oferita de mega operatorul diliTv, adica de proasta calitate

altfel e la Boom sau Dolce

oricum daca vrei poti sa trimiti aici cartela
http://www.boxke y.eu (http://www.boxkey.eu/)

tjd1971
12-01-10, 22:17
Cine ma ajuta cu aflarea bk si rsa .detin receptor dublu si carduri n2 albastre.discutii evident in PM si contracost.

michael86
14-01-10, 02:54
daca va vine sa crede-ti !!!:lol:
http://www.digital-eliteboard.com/showthread.php?p=498864
astept poll cu pariuri daca recul a supravietuit !!!

zmeura
14-01-10, 08:58
Avem un coleg de forum care a reusit aceeasi treaba.:clap:

goldsat
14-01-10, 11:32
am vazut cu ochii merge merge !!!!

aliosatvd
14-01-10, 13:34
Sa moara "by fanta" de necaz , as vrea sai vad reactia.
:bravo::cool::bravo:
CRED CA SI CEI DE LA RCS AR FI INVIDIOSI.

soulraven
14-01-10, 14:14
tare asi fi curios daca cineva reuseste sa scoata din 7160 receptor dublu...

fery21
14-01-10, 14:18
Tot "FANTA" :)

aliosatvd
14-01-10, 14:35
MUICA !!!!!!!!!! dar tare mult sa mai sapat.

http://img245.imageshack.us/i/13122009061.jpg/

Ce e frumos si lui "byFANTA" place.

http://img693.imageshack.us/i/13122009066.jpg/

Adevarata arta.

http://img695.imageshack.us/i/13122009071.jpg/

Felicitari .

Diablo1
14-01-10, 20:06
Oricum e mult mai credibilä decät '' zboara codurile pe geam cablu etc sau bagi cartela in microewlä si iti apare pe afisaj la frigider si asa mai departe ''
Jos Pälaria :bun:

Taur
21-01-10, 23:05
Buna,
am achizitionat de curind un Hyundai second hand si m-am abonat la Digi.
Eu as vrea sa folosesc cardul in dreamboxul meu. M-am informat si am aflat ca nu e asa simplu. Trebuie aflat BK si RSA.
Intrebarea mea ar fi daca poate cineva sa ma ajute contra cost in Cluj?
Propuneri pe pm, va multumesc.

flavyus187
23-01-10, 22:30
detin 2 cartele AC6
una albastra--careia iam dat receptorul unui prieten sal foloseasca in LOOP cu un dm500 cu tuner busit

si una alba--careia ii am receptorul acasa

care reuseste sa faca mosc din aceste 2 cartele una io fac cadou.

sunt din Constanta

constractul la ambele este reziliat

sorin_bidian
26-01-10, 18:52
Conteaza ce receptor ai si dupa, daca este un 1160, sa gasesti persoana dispusa sa puna un jtag pe el.

@flavyus187
Nu stiu sa se poata face mosc din ac6..doar AC3.

un user
26-01-10, 19:31
Si un cobai, care a servit la aflarea unei informatii importante
http://img684.imageshack.us/img684/2788/dscf1468b.th.jpg (http://img684.imageshack.us/i/dscf1468b.jpg/)

val
26-01-10, 20:19
Stii cum faci? Nici nu spui ce e de spus, dar nici nu poti sa taci:)
Sa incerc sa continui (cu presupuneri desigur): ai "sapat" la pinii Rx si Tx ai procesorului, banuiesc ca ai vrut sa verifici daca au continuitate catre con3. De aici ar trebui sa fie simplu: max232, etc, etc. Dar...
Daca chiar ai reusit, mai arunca si tu un "biscuit", m-am gandit la conectarea prin Hyperterminal, dar ar fi prea simplu:D

un user
26-01-10, 21:42
Da man, asta e. faci interfata, o conectezi(nul-modem), pornesti softul, pornesti aparatul, si primesti continutul flash-ului, in pc.
Numai ca softul nu-l mai am nici eu, l-a facut un prieten(si mi l-a lasat doar sa-mi fac treaba), iar eu interfata.

val
27-01-10, 07:48
In regula, nicio problema.

zmeura
27-01-10, 08:47
Da-i un telefon prietenului sa ti-l trimita,il pui pe un upload si gata.Altfel softuri la prieteni au vazut si altii,dar noi nu.

soulraven
27-01-10, 09:56
deci pe CON3 avem RX si TX? cum sunt pozitionate pe mufa? :)

un user
27-01-10, 15:28
http://img442.imageshack.us/img442/3196/dscf1461x.th.jpg (http://img442.imageshack.us/i/dscf1461x.jpg/)http://img704.imageshack.us/img704/5898/dscf.th.jpg (http://img704.imageshack.us/i/dscf.jpg/)http://img22.imageshack.us/img22/7445/vaxbambina.th.jpg (http://img22.imageshack.us/i/vaxbambina.jpg/)

Zmeura, tu ti-ai pune in pericol serviciul, punand un soft pe net, esti dispus sa risti asta ?

daca folositi varianta fara sa deschideti carcasa, procedati astfel :
conductor de Cu 1.5 mm patrati, trecut prin pasta transparenta de pix - merge la fix prin gauri.
Succes.

zmeura
27-01-10, 16:04
A fost pe aici un topic despre jtag pe conserva si nu a pierdut nimeni nimic,astea sunt dume.Topicul a disparut din alte motive,legate de ce ne facea rcs noua ca forum.
Ai sau nu ai "megasoftul" respectiv?Simplu ca buna ziua.Daca nu il ai nu mai agita spiritele degeaba,pe serial au mai incercat multi,nu esti nici pe departe primul.Uite ca este tutorial pus despre conserve pe net si iti spun eu ca nu e nimeni nici fara serviciu nici in puscarie.
Lasa basmele,daca ai ceva de spus bine,altfel presupuneri sau povesti sunt destule.Au mai fost doua topicuri de acest gen pe la receptoare,la fel cu softuri vazute "la prieteni" asa ca trebuie sa intelegi ca eu am trecut deja prin dinastea si nu mai cred pana nu vad.

un user
27-01-10, 16:25
Ti-am spus ca l-am primit de la cineva care lucreaza acolo.
Vrei sa primesti totul fara sa intreprinzi nimic ? ...asta e cam greu

Pentru moment nu imi mai bat capul, cand voi avea alte receptoare voi incerca sa vad ce si cum.

Pana atunci, sanatate maxima + potofelul plin, la toata lumea.

zmeura
27-01-10, 17:36
Trebuie sa facem un topic cu softuri "bomba" pentru receptoare,unde voi sa scrieti povestile astea frumoase si noi sa le citim seara inainte de culcare.
Despre "intreprins" e treaba mea,se pare ca nu erai pe aici anii trecuti.Nici acum nu postez ce stiu doar din auzite sau e netestat.
Sa inteleg ca dupa ce s-au chinuit americanii ani de zile cu jtag pentru a modifica ceva in softurile receptoarelor a aparut brusc un angajat digi din romanica,care a facut un soft pentru dump flash la conserve pe serial.Tiii,de unde a sarit hackerul!Culmea e ca ti-a dat tie softul,l-ai folosit,dar l-ai sters de frica sa nu iti intre mascatii pe geam si sa te aresteze.
Gata,ma duc la culcare ca deja mi se inchid ochii.:)

un user
27-01-10, 18:51
ok, probabil e cazul sa plec...

laleauaneagra
27-01-10, 19:13
din toata discutia asta pe mine asta ma pune pe ganduri---Vrei sa primesti totul fara sa intreprinzi nimic ? ...asta e cam greu---adica mai exact ca nu prea inteleg

restu e,una,alta:)

stargate
27-01-10, 19:29

aşa devreme ? şi aveai nişte poveşti aşa frumoase ... păcat că a venit zmeul ( @zmeura ) şi te-a speriat . propun să i se ridice dreptul lui @zmeura de a folosi jtag timp de 48 ore pentru că a speriat povestitorul :lol:

un user
27-01-10, 19:36
nu are sens(pentru mine) sa continui aceasta "discutie"
unii vor totul "mura in gura" fara ca ei sa faca vre-un efort intelectual

dan2000
27-01-10, 19:42
mda ...pacat ca pleci... nu prea sunt multi pe aici sa faca asa "efort intelectual" doar de dragul de a debita gogosi. grea pierdere pentru comunitate!

coburn
27-01-10, 20:50

Drum bun si nu iuta sa inchizi usa, sa nu intre frigul.

horatyu
28-01-10, 02:16
railor ati speriat omul inainte sa spuna mai multe
poate peste 10-20 de posturi ne dadea un cifru prin care reuseam sa intelegem ce vrea sa spuna

Eu zic sa facem " intreprinderea " Pin-ul ascuns si pasta protectoare

asa de dragul @userului sa nu zica ca nu "intreprindem" nimic sau vrea sa ne dam zmei paralei ca am facu sau vom face operatii Jtag pe procesorul de la hyundai asa de amorul artei si probabil sa facem iar probleme forumului prin postarile noastre,

dar daca vrem sa nu folosim receptoarele lor scoase din fabrica cu doua secole mai tarziu :haha1:...ca asa se comporta un astfel de receptor , astepti sa se schimbe canalul aproape 3 secunde ce sa mai zic de faptul ca daca faci rapid operatia de zaping ai sanse mari sa astepti si mai bine de atata

Duster
05-02-10, 20:38
Deci fratilor, eu am crezut ca se poate alfa datele astea secrete.

pop_eye
06-02-10, 05:52
Deci fratilor, eu am crezut ca se poate alfa datele astea secrete.

despre ce STI se vorbeste aici ?

daca este vorba de STI5518 , cu jkeys / hexedit se afla tot ce trebuie.

jkeys este facut de Dave - folosit cu succes in america la jtaguri.

o a doua varianta este glitch pe cardul n2 - extrageti fisierul bn102 si deschideti cu Nagramaster sau nagraedit...

Scopul final este acelasi. Succes !

zmeura
06-02-10, 14:34
Card nagra 2,dar nu ai zis revizia.

zildan
06-02-10, 14:38
E "colaboratorul" nostru din SUA si Canada pop_eye, asa ca ne poate tine la curent cu ce se mai da pe acolo.

pop_eye
06-02-10, 17:08
o a doua varianta este glitch pe cardul n2 - extrageti fisierul bn102 si deschideti cu Nagramaster sau nagraedit...

Scopul final este acelasi. Succes !

Nu stiu despre ce revizie este vorba dar la noi cardul nagra rom 102/103 a fost deschis cu succes. Postez aici un link unde puteti descarca programele de care aveti nevoie pentru aceasta. In definitiv se utilizeaza aceleasi aplicatii din cate vad eu - este posibil cu aceleasi tools sa reusiti sa deschideti un card de la voi.

Aveti nevoie de unlocker reader - de exemplu nexus sau powersync + card pe care rulati winexplorer cu script rebelsurf si asteptati sa-i faca glitch. Maiestria se dobandeste dupa mai multe incercari - ideea este sa gasiti VCC+ potrivit si scriptul care se potriveste cel mai bine.

Incercati cu atentie - un card poate sa fie pierdut foarte usor cand se face "loop" Aici (http://www.card-coders.com/forum/downloads.php?do=cat&id=11)

zmeura
06-02-10, 20:58
La noi e AC6 la ora asta si personal nu am auzit de vre-o solutie,mergea inainte la AC3.E clar ca cei care au card functional e AC6 si nu sunt solutii,dar daca ar fi cred ca am face un chef rapind pana nu se schimba toate cardurile.:D
Sa aduci vesti de pe la voi ca sa stim cum stati pe acolo pe la americani.:)

creative
07-02-10, 02:09
Buna dimineata am reusit sa ma conectez la procesorul de la hyundai 1160,dar am o problema cu o eroare>ERROR READING FROM IRD,cu toate ca a detectat procesorul.Are cineva o solutie la eroarea asta,caci doresc sa scot BK si RSA.:comp:

radutyu
07-02-10, 21:02
Ai ridicat pini dupa placa de baza??

creative
08-02-10, 02:16
Buna seara am ridicat pini caci sunt in scurt pe placa,dar mai trebuie sa incerc ceva treburi dau maine o stire:drinks:.Apropo mersi ca ai mutat post meu,sunt vreo 4 cu BK RSA nu stiam in care sa postez

pop_eye
08-02-10, 05:37
apropo...pont pt 110...

daca aveti dump si nu cunoasteti rsa/bk folositi keya dt06 pentru rqcs.

succesuri !

sorin_bidian
09-02-10, 21:40
Eu zic sa te pui la curent cu noutatile din Romania si dupa sa ne ajuti cu noutati.
Cine are un dump la card sau receptor banuiesc ca se descurca sa gaseasca rsa/bk...ca doar dumpul e mai greu de obtinut.
Revenind la receptoarele noastre: la 1160 am vazut doar soft de scris imaginea in receptor, soft de prelucrat un dump generic cu un gen rsa si bk, asta pe serial. Nu am verificat fizic existenta unui header pentru asta deoarece nu am nici un 1160. la 7160 (cele duble) exista cate un header pentru seriala la fiecare receptor (master si slave) si doar un header de jtag la slave..la master nu l-am gasit. Tot la 7160 exista un jumper de diagnoza la fiecare receptor, sunteti liberi sa descoperiti din telecomanda ce apare in acel mod. La receptorul dublu nu am auzit de nici un soft iar in mod terminal pe seriala nu zice nimic.
Daca stiti si alte noutati..sper sa le impartiti cu noi.
Pornind de la cele scrise mai sus poate ne putem aprofunda cunostiintele in scop educativ, in loc sa alergam dupa formule magice de aflat rsa si bk.

soulraven
09-02-10, 23:28
pe serial la 7160 am incercat si eu, am pus serial de ttl 3,3V si nu am obtinut mare lucru. decat la pornire niste minuni fara inteles, vre-o 3 minuni. iar celalat header cu 2 pini, nu stiu cum sa il folosesc inca.....daca aveti ceva idei.....oricum pana la noi ordine numai pe terminal sa vedem ceva informatii....

soulraven
10-02-10, 00:07
daca conectezi jumperul intra automat receptoul in modul de diagnostic. De care header vorbesti....cel pe care nu este conectat nimic si nu exista terminale?sau cele pe care exista terminale? este TTL 5V sau 3,3V?

pop_eye
10-02-10, 02:55
Eu zic sa te pui la curent cu noutatile din Romania si dupa sa ne ajuti cu noutati.
Cine are un dump la card sau receptor banuiesc ca se descurca sa gaseasca rsa/bk...ca doar dumpul e mai greu de obtinut.
Revenind la receptoarele noastre: la 1160 am vazut doar soft de scris imaginea in receptor, soft de prelucrat un dump generic cu un gen rsa si bk, asta pe serial. Nu am verificat fizic existenta unui header pentru asta deoarece nu am nici un 1160. la 7160 (cele duble) exista cate un header pentru seriala la fiecare receptor (master si slave) si doar un header de jtag la slave..la master nu l-am gasit. Tot la 7160 exista un jumper de diagnoza la fiecare receptor, sunteti liberi sa descoperiti din telecomanda ce apare in acel mod. La receptorul dublu nu am auzit de nici un soft iar in mod terminal pe seriala nu zice nimic.
Daca stiti si alte noutati..sper sa le impartiti cu noi.
Pornind de la cele scrise mai sus poate ne putem aprofunda cunostiintele in scop educativ, in loc sa alergam dupa formule magice de aflat rsa si bk.

Daca reusesti dump din TSOP ai avea sanse. Problema este alta - cunosti locul unde se gasesc keyle ? Sint ele incriptate sau nu ?
Ai sansa sa nu gasesti RSA si ce te faci atunci ? Inca un pont...

- rqcs now supports 4 methods of session negotiation: DT08, DT06 Key 0D Expansion,
Plain CAM N, and Secondary Key methods....

Am sarit peste partea cu noutatile din Romania...doar asa din prietenie.

Ma mira faptul ca nimeni aici nu vorbeste despre session key negotiation. trebuie sa va documentati. Nu se termina totul la aflarea BK/RSA...
Ce te faci cand nu le cunosti pe ambele ?

creative
16-02-10, 19:19
Buna ziua pentru Hyundai 5160 are cineva o schema de jtag,eventual o poza cu jtag pe procesor,nu am gasit nimic pentru acest model.Raman dator cu :cheers:

suporter
26-02-10, 10:25
http://www.lefdata.com/satellite/cam/files/vacunahowtodo/index.html

kangoo
06-03-10, 00:16
Salut,

As dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva (contra cost) la extragerea bk si rsa dintr-un receptor hyundai 1160 si card n3. Detalii pe pm.

Multumesc.

horatyu
06-03-10, 13:28
http://boxk e y.pl/ sau boxk ey.eu

un polonez face astes lucru contra cost

te bagi? :lol: pentru ca trebuie sa trimiti receptorul acolo si exista si riscul sa ti-l strice , desi poate daca face asta oficial este mai profesionist

daradici
06-03-10, 14:27
Nu inteleg de ce nu ti se permite sa bagi cartela in ce receptor vrei, datele astea ar trebui sa ti le furnizeze DTH-ul !

Oare nu ar fi normal sa poti folosi cartela in receptorul tau, care poate e mult mai rapid, cu mult mai multe functii si posibilitati si poate, mult superior calitativ celui care se ofera la gramada ?

Pt @horatyu: nu trebuie sa trimiti conserva pana in Polonia ! :cheers:

mondo
06-03-10, 17:33
...si ei cum sa mai scoata din paguba?Acel receptor costa 50-60 de lei si ti-l da tie cu 200 de lei!!!(parca atat am dat pe el acum vreo 2 ani)!!!

cristianio
06-03-10, 21:54
eu am apucat cu 300 de lei cu ceva vreme.Cand l-am montat langa strang si an vazut cum merge am zis ca e defect, am sunat la ei apoi la un prieten ca am cumparat si lui.
Apoi dupa o vreme a inceput nevastamea cu picatura chinezeasca: de ce nu putem fii si noi oameni normali ?!

noroc cu acest forum...

Einstein
06-03-10, 22:10
Nu inteleg de ce nu ti se permite sa bagi cartela in ce receptor vrei, datele astea ar trebui sa ti le furnizeze DTH-ul !
Nu se permite din cauza de sharing!

chiccon
08-03-10, 13:11
Salut. ma ajuta cineva sa extrag rsa+bk dintr-un hiundai 3169? astept pm.

florini
08-03-10, 17:03
komplicat...:comp:

LaCobra
09-03-10, 09:47
sal all,
sa extragi bk si rsa din receptor hyundai 1160 si card n3, complicat nu este... ce cred ca nu este la indemana oricui sunt sculele de care ai nevoie.

sincer nu m-ar deranja deloc sa va fac un manual cu detalii, asa poate marim comunitatea digi in sharing, cer permisiunea moderatorilor sa ma apuc de treaba, nu de alta dar nu vreau sa muncesc degeaba.

Salutari!
Ahm si inca ceva, treaba aia cu platitul pentru a extrage.....buff urata treaba...cine suntem in lumea asta o facem de dragul de a spune ca am facut-o...cred ca nu o sa-mi petrec nici pe departe atata timp in fata tv cat am petrecut in fata pc, si nici nu cred ca o sa-mi dea aceiasi satisfactie...e un hobby.
Toate bune.

suporter
09-03-10, 10:00
Pentru 1160 exista manual de extragere bk si rsa atat n2 cat si n3. O cautare cu google rezolva problema de cum se face.

Prietenul de mai sus intreba de 3169...

LaCobra
09-03-10, 10:18
¿exsista asa ceva 3169? :D aia nu stiu...eu la ce ma refer e la detalii de gen: cum sa cureti pasta, cum sa sudezi etc. cu poze ca alea care sunt pe net i-ti arata treaba terminata
toate bune!

mesteru
09-03-10, 12:07
exista si filmulet pe youtube care iti arata in detaliu cum se face.............la 1160

zmeura
09-03-10, 12:26
Vedeti ca a mai fost ingropat un topic de genul asta,sunt unii carora nu le plac chestiile astea si ne mai blocheaza forumul.:)
Gasiti cu google ce vreti,dar nu pentru 3169.

mondo
09-03-10, 13:58
Salut. ma ajuta cineva sa extrag rsa+bk dintr-un hiundai 3169? astept pm.

Baga-l in priza direct la 220V si apoi dute cu el explodat la casierie si spui ca nu sti ce s-a intamplat sa ti-l schimbe cu un 1160.

Bafta!

silvica
09-03-10, 14:53
Pai asa se intampla la modelul asta daca il bagi
in priza direct la 220V
explodeaza???
Interesant..si mai si platim pentru asta:lol:

mondo
09-03-10, 15:12
Da,m-am exprimat gresit,dar sunt sigur ca el a inteles ce trebuie sa faca.

aliosa2004
10-03-10, 13:01
La modelul HSS 1120 merge extras BK si RSA ca si la HSS 1160.
Astept raspuns aici sau in PM.
Multumesc anticipat.

zmeura
10-03-10, 15:27
Da .

stupidman
30-03-10, 00:06
am pus si eu gand rau la un 1160na...daca trec de pasta...:dance:
la mine e albastra...nu e ca-n poza...si e tareeeeee.. aia din poza pare ca a fost rupta dintr-o bucata...sau stiti vreo metoda de desprindere a ei...ca a mea...la cum se prezinta...trebuie cioplita cu acul !!!!

zmeura
30-03-10, 00:18
Polizare in pasta,dar nu in pini si alte piese.

proteus
30-03-10, 01:30
O idee: daca cineva care incearca sa scoata pasta de pe procesor are vreun prieten chimist, poate ii duce o bucata de material, sa vada daca exista vreun acid ori solvent care o ataca si care nu ar ataca si circuitele de pe placa. Poate merita o incercare.

zmeura
30-03-10, 09:25
S-a mai discutat pe vremuri si cineva a spus foarte bine ceva de genul: daca ai o solutie care topeste betonul ar merge,dar sigur iti va topi odata cu pasta si procesorul impreuna cu piesele din jur si cablajul.Deci cam asta e.

proteus
30-03-10, 10:28
Nu neaparat. Tin minte un clip de pe Youtube (din pacate nu-l mai gasesc acum) in care aratau cum se "decojeste" un smartcard pentru a ajunge la circuit. Foloseau cateva substante care dizolvau materialele protectoare fara a afecta circuitele. Nu spun ca merge si pentru pasta de pe receptoare, doar ca poate merita intrebat un chimist.

stupidman
30-03-10, 10:41
faza e ca eu inca nu am a 2-a cartela si receiver...asta, condamnatu', mi l-au refuzat la centru ca nu am vrut sa le spun provenienta si nici in listele lor nu l-au gasit..asa ca eu l-as face praf...daca as reusi sa scot "cuvantul magic"...dar ar fi bine sa scape si el macar sa asiste la imperechere...
chiar...daca ei i-mi vor da un receiver trebuie neaparat sa il folosesc pe ala la imperechere sau atata timp cat e cartela virgina o pot baga in orice receiver ???...si daca va fi in alt receiver...ei pot afla ca al lor a ramas nefolosit ???

jeblond
27-04-10, 17:25
Caut pe cineva priceput pentru o extragere rsa bk.
Nu vreau sa fac eu operatiunea pentru ca imi cam tremura mana.

Deci daca exista pe aici un "pro" care sa ma poata ajuta ( contra cost bineinteles ) astept pm.

gogi
01-05-10, 15:41
secretul consta in dezlipirea pinilor care tre legati pe jtag la procesor de pe placa.tocmai asta inpiedica aflarea bk si rsa.
asta se face cu un meserias electronist care are statie de lipit.
aceasta operatie garanteaza 100% aflarea bk si rsa.

timisorean
09-05-10, 11:10
Sal,cine ma poate lamuri si pe mine,am primit ieri o cartela digi pe o parte albastra si pe o parte alb cu galben intrebarea e ce fel de cartela e si daca merge in dream.o duminica placuta va doresc

octav
09-05-10, 11:46
salut,ci ne poate sa-mi confirme daca pentru rsa si bk cardul trebuie sa fie activ s-au nu , si daca receptorul trebuie sa fie imperecheat cu acel card .Multumesc!!.

dMd
09-05-10, 12:00
@timisorean cartela primita este N_3 si merge in dream daca ai codul de imperechere (rsa&bk).
@octav daca ai rsa si bk poti imperechea cardul cu orice receptor compatibil, daca nu este activ cardul nu poti decoda cu el nimic, chiar daca il poti pune in alt receptor _ altul decat cel luat de la DHT.

octav
09-05-10, 12:36
Multumesc dMD , scuze pentru ca nu am fost mai explicit,ma refer strict in momentul extragerii codului de imperechere cu jtagul daca cardul trebuie sa fie activ, si daca receptorul trebuie sa apartina cardului respectiv cu care a fost imperecheat, pot face extragerea cu un alt hss ... care nu este imperecheat?.

zmeura
09-05-10, 12:38
Bk si rsa e in receptor,deci da.
Dupa imperechere ajung si in card.

bobbydias
10-05-10, 13:18
Doresc ajutor pentru aflare BK si RSA,aparat Hyundai HSS-1160NA,cartela galben-albastru.

horatyu
10-05-10, 13:21
pai tot azi a postat cineva ca face exact ce doresti tu , dar se pare ca nu vreti sa fiti putin atenti

Einstein
11-05-10, 14:23
RSP nu accepta anunturi de extragere bk & r*a free sau cu charge!
Va aflati in fata unei ilegalitati penale!

amu92
14-05-10, 11:56
Am un receptor de la d**i HSS-1160NA + card N3 albastru cu galben . Ma poate ajuta cineva sa marit cardu cu DM500S ? Am inteles ca e foarte greu .. dar macar un tutorial ceva sau in mare ce ar trebui facut .. Si in engleza nu conteaza . Raman dator :drinks:

zmeura
14-05-10, 12:28
Am vrut sa te sfatuiesc unde gasesti ce ai nevoie,dar surprinzator tutorialul a disparut de pe dvb-upload!Deci cineva acolo sus munceste.
Umpleti fratilor upload-urile,dar nu cele romanesti.

---------- Post added at 11:28 ---------- Previous post was at 11:07 ----------

PS:Nici macar nu il am pe pc ca te ajutam in privat.:)

radutyu
14-05-10, 14:41
urcat aici ceva pt documentatie http://www.easy-share.com/1910224122/HowtoBK_RSA_DIGITV_new.zip

amu92
14-05-10, 23:14
Multumesc frumos . O sa incerc maine . Tineti-mi pumnii ! :clap:

val
15-05-10, 15:21
Tineti-mi pumnii !

Pasiunea pe primul loc! Succes!

soulraven
15-05-10, 17:20
din cate am auzit azi, de la un tip de face abonamente la digi, decodoarele de cablu sunt humax, ce sanse sunt pentru BK si RSA la ele?

xnetcount
07-06-10, 17:01
Am o problema URIASA ....mi-am facut un abonament full GIGI...si mi-am cumparat un optibox koala...acum caut un cap luminat cu experienta, care stie sa extraga RSA&BK si sa seteze Koala, fara sa distruga receptorul original, ca sa poata functiona cu abonamentul jiji ...locuiesc in Timisoara, iar pentru a rezolva problema sunt dispus sa ma deplasez.HELP!!!

gogi
14-06-10, 15:33
decat sa dati 100 eu la polonez,mai bine cumparati unu din voi aparatul asta.
http://es.farnell.com/phyton/chipprog-isp/programador-isp-usb2-0/dp/1695671
http://uk.farnell.com/phyton/chipprog-isp/programmer-isp-usb2-0/dp/1695671
http://www.equinox-tech.com/products/details.asp?ID=1230
citeste direct de pe flash si are mai multe tipuri de adaptoare ptru flash.

mesterika
14-06-10, 15:56
...poate sa faca asta si o interfata serial(RS232). sunt o gramada de interfete de citit memori....

sorin_bidian
14-06-10, 17:21
Numai ca in general e mai greu de ajuns la conexiuni la multe flash-uri. Daca se putea utiliza ce spuneti voi apareau mai multi care puteau sa citeasca si sa interpreteze datele din flash.

Diablo1
14-06-10, 17:23
decat sa dati 100 eu la polonez,mai bine cumparati unu din voi aparatul asta.
citeste direct de pe flash si are mai multe tipuri de adaptoare ptru flash.

Sal
Esti sigur ca merge ?
Se merita daca iti schimbi la 2 luni Stb-ul
Precio unitario :425,18 €

fery21
14-06-10, 18:44
...
Precio unitario :425,18 €

Sincer merita poate fii folosit si in domeniu industrial(reset anumite modele de epron-uri), atunci pretul e acceptabil

zmeura
14-06-10, 19:23
Nu merita daca in device list nu e flashul de la conserve.:)

Diablo1
03-08-10, 15:10
Se pare ca polonezu a pu-so ce efectua extrageri (3 ani )

http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=auto&tl=ro&u=http%3A%2F%2Fsatkurier.pl%2Fnews%2F56836%2F3-lata-za-wyciaganie-boxkey-z-cam-polsatu.html
Tradus in Ro

seby19www
03-08-10, 16:13
urcat aici ceva pt documentatie http://www.easy-share.com/1910224122/HowtoBK_RSA_DIGITV_new.zip

Nu pot deschide ce este in acest link....il mai puneti odata?
PM poate?

zmeura
03-08-10, 16:22
Merge,trebuie sa alegi Regular si apoi sa astepti cateva zeci de secunde sa apara link-ul de download.Trebuie introduse si codurile alea doua de securitate.

tzweistein
03-08-10, 16:24
pacat de baiatu' de la b ox k e y . e u.
Sunt curios cum se va termina procesul. Nu e usor sa dovedesti vinovatia in astfel de cazuri. depinde cat de puternic este lobby-ul providerilor sat locali din polonia.
Eu ii urez multa bafta!

mateda
19-08-10, 12:02
De ce era postul meu mai indezirabil decit cele din discutia asta ?
Pe cine protejam ? De cine ne ferim ?
E cumva pornit un bussines in sensul acesta si nu trebuiesc facute valuri ? OK, astept contact pe PM. Sint sudist si respect omerta`.
Have a nice day!

proteus
19-08-10, 12:15
Pana la urma, din Humax III a reusit cineva sa scoata BK & RSA?

laleauaneagra
19-08-10, 12:37
Pe cine protejam ? De cine ne ferim ?
E cumva pornit un bussines in sensul acesta si nu trebuiesc facute valuri ?

nu protejam pe nimeni,ai gresit forumu in acest caz:)
bussines?????din nou ma repet,ai gresit forumu
de cine ne ferim????eee aici ar trebi sa meditezi un pic si daca ai fi un cititor si un user activ al acestui forum ai intelege care e problema problemelor:)si atat tu cat si alti useri nu ati mai veni cu asemenea remarci uimitoare

ps.multi dintre voi nici macar nu aveti habar cum si de ce a fost creat acest forum:)dar sa acuzam si sa dam cu norori,asta e misto

daca e un pic cam dur imi cer scuze,am facut aceasta paranteza la general:)

mateda
19-08-10, 15:48
De la mine, sanatate!
Le-ai cam scos din context si poate nici n-ai apucat sa vezi postul meu - cel sters de @zmeura si la care fac referire aici.
De la inceputul acestei discutii este vorba despre extractia de bk&rsa - tehnici, limite, necazuri - nu-i vorba despre floricele si mielusei. Sunt si tutoriale accesibile in Internet - sau macar au fost accesibile la un moment dat. Pentru anumite modele de receptoare. Eu am fost mai catolic decit Papa si i-am luat tatalui meu un Humax IV, c-am zis sa aiba omu` un receptor ca lumea. Din cite stiu, Humax-urile nu sint "operabile". De asta m-am adresat lui John Doe de la RCS&RDS pentru respectiva "doctorie".
Si n-am inteles dece demersul meu era mai nasol decat discutiile din acest thread, incit sa merite sters postul. Asta intrebam si ma refeream la un bussines pus la cale de cei cu acces la baza de date a operatorului si care ar putea face bani din comunicarea rsa&bk, sa nu mai trebuiasca "minarite" receptoarele.
In rest, referirile la activitatea mea pe forum si celelalte remarci ... let it be.

Snow
19-08-10, 16:01
Cand ti-a fost sters postul ti s-a indicat un link http://www.sateliti.info/showpost.php?p=127947&postcount=159
Ai in el explicatia.

mateda
20-08-10, 09:29
Sanatate!
OK, am citit mai atent postul #159 si nu mai am obiectii la actiunea colegului @zmeura.
Ca sa nu se mai inflameze nimeni, folosesc sablonul postului #160 (urmatorul):

Am un receptor de la d**i HSS-1160NA + card N3 albastru cu galben . Ma poate ajuta cineva sa marit cardu cu DM500S ? Am inteles ca e foarte greu .. dar macar un tutorial ceva sau in mare ce ar trebui facut .. Si in engleza nu conteaza . Raman dator :drinks:

Asa e bine ?
A-propos, NU raman dator.

val
20-08-10, 10:16
Asa e bine ?

Nu, trimite-le lor mail direct; ai nevoie de intermediari?

A-propos, NU raman dator.

Nu este cazul.

laleauaneagra
20-08-10, 13:39
pai vezi,voi santeti pauza la capitolu regulament:)vezi tu ca la acel quote nu a fost citat tot postul tau,intelegi?no offence:)

cat despre polemica cum zici tu,cu toate ca la mine sant 13 grade:)

Irish
07-10-10, 16:24
Salut, noi aici, Im doar navigat pe in Irlanda de la

Vă rugăm să familair este cineva cu
Extracţia din cheile de decriptare master DT08
(Dintr-un rom 180 nagra 3 Card), lucru care pentru toţi
abonaţi pe furnizorii noştri special pentru a construi
le in codul cam pentru a permite partajarea pe Dreambox ..

Hi, Im new here, just surfed on in from Ireland
Please is anyone familair with the
Extraction of the master DT08 decryption keys
(from a rom 180 Nagra 3 card) that work for all
subscribers on our particular providers to build
them into the cam code to enable sharing on Dreambox.

zmeura
07-10-10, 16:37
I don't think that is somebody who can do this from N3 cards.Best chance is from receiver,for the moment.

Irish
08-10-10, 13:36
Is thyere any softwares that will help with the location of RSA in flash if box can be Jtag.

Thanx

zmeura
08-10-10, 13:46
No,depends of the receiver software and the location may be diferent from an receiver to another.

pacala68
08-10-10, 16:10
factory reset ar trebui sa minimizeze diferentele intre receivere :p

Irish
08-10-10, 16:41
Why in the explianation here below using Rqcs is their no mention of an absolute need for RSA.

Added support for ROM180. Several European providers such as Digital+ (Spain) use this
N3 card.

- rqcs now supports 4 methods of session negotiation: DT08, DT06 Key 0D Expansion,
Plain CAM N, and Secondary Key methods. Please read carefully rqcs.conf as I have given a
detailed description of how they may be used and also the pieces of data that are needed
for each one of them to work. This is to add flexibility.

- Another batch of small bug fixes and improvements.
---------------------------------------------------------------------------

# ----------------------------- Session Negotiation ---------------------------
# Following is a set of 4 parameters that may be used to achieve successful
# session key negotiation with the card.
# ---------------------------------------------------------------------------
--

# DT08 session negotiation method. Just the Box Key is required for this
# method to work. This is the simpler, preferable method, however, not all cards
# have DT08's.
box_key=8CA6A88CFDE2E263

# DT06 Key 0D session negotiation. An alternative method for when the card does
# not have a DT08. Useful when you have the card's DT06 and not the IRD's
# Secondary Key.
#
# If this value is specified, the DT06 method will be attempted instead
# of the DT08 one.
#
# IMPORTANT: BOTH the Box Key and the DT06 are needed for this method to work.
#
# HINT: The DT06 Key 0D *does not* change when a card is swapped, if you
# have this for an old card that was married to an IRD, it will work for
# newer cards on that same IRD.
dt06_key_0d=

# Plain CAM N negotiation method. Another alternative method for when the card
# does not have a DT08. It is somewhat equivalent to the DT06 Key 0D method and
# again, useful when you have the card's CAM N obtained from an expanded
# DT06 Key 0D. As a sidenote, this parameter is equivalent to newcs's
# <rsa></rsa> parameter.
#
# IMPORTANT: BOTH the Box Key and CAM N are needed for this method to work.
cam_n=

# Secondary key session negotiation method. If your card does not have a DT08,
# and you can't extract the cam's N key or DT06 Key 0D, this is the only possible
# method. The secondary key must be extracted from a provider IRD's TSOP dump.
#
# If this value is specified, it will supercede the DT08, DT06 Key 0D and Plain
# CAM N session negotiation methods. Neither the Box Key, DT06 Key 0D nor CAM N
# parameters are needed for this method to work, and will be ignored if they
# are provided.
#
# The secondary key is 96 bytes long and has the following structure:
#
# II II II II XX XX XX XX XX XX XX XX XX XX Y1 Y1 Y1 Y1 Y1 Y1 Y1 Y1
# SK SK SK SK SK SK SK SK SK SK SK SK SK SK SK SK
# Y2 Y2 Y2 Y2 Y2 Y2 Y2 Y2 CS CS
#
# II = IRD serial number.
# XX = Unimportant.
# Y1, Y2 = SK signature and also used to calculate the box key.
# SK = Actual secondary key data (CAM N, public modulus).
# CS = Checksum.
#
# NOTE: The Secondary Key should be specified as a single line without spaces
# (like the Box Key), and should be the exact 96 bytes as extracted from the IRD.
#
# NOTE: You can copy the 64 bytes that are labeled 'SK' from the Secondary
# Key, and use them in the cam_n parameter. This will also work, in that case
# the Box Key parameter must also be provided.
secondary_key=

# Optional. Card provider's IRD RSA key (only relevant for DT08 session
# negotiation method.
rsa_key=

mar1us
25-10-10, 12:50
that is a very sensitive isue mate u won't get ur answers here trust me and i don't know it

ionutc
03-11-10, 13:43
despre polonez si sculele lui:

LINK (http://www.szczecin.kwp.gov.pl/jednostki/4693-ama-kody-platformy-cyfrowej-video)

noralix
23-12-10, 16:31
Salutare tuturor!

am citit tot threadul asta in speranta ca voi gasi ceva despre extragerea bk si rsa dintr-un 7160 (cutia dubla de la gigitv cu carduri rosu/albastru),d ar pana acum n-am gasit nimic concret.
A reusit cineva?

Craciun Fericit!

Tody
08-01-11, 15:07
Am un hss 1160, cum se poate rezolva rsa key?

tjd1971
08-01-11, 15:30
il duci la doctor sa-l opereze:)

cde3
17-01-11, 16:30
Caut doctor pt. 1160!

aliosatvd
17-01-11, 23:00
Ce fel de doctor cauti ?

Duster
17-01-11, 23:06
Threadul acesta nu are sens, ar trebui sters !!!

stargate
17-01-11, 23:08
voi propune stafului stergerea lui ... pana atunci acest thread se inchide