Log in

View Full Version : ce se mai aude......

alycrys_20
26-10-09, 22:04
observ ca nu se mai aduce in discutie nimic despre nautatile in cea ce priveste spargerea sistemelor de codare cu 3,4 in coada,subiect kred eu inportant pentru toti cei care ne preocupa acest fenomen.unde gasesti informatii referitoare la evolutia lucrurilor in acest sens?
multumesc

yky
26-10-09, 22:15
Tu vrei pe tava lucruri pentru care forumuri sau site-uri sunt vanate sau inchise de autoritati.......
Apar ele dar pentru asta trebuie sa citesti in multe locuri sa-ti dai seama.

alycrys_20
26-10-09, 22:29
interesant mi se pare linistea de pe cele doua forumuri romanesti si numarul mic de postari pe subiecte care odata erau dezbatute intens.un indiciu unde se poate gasi ceva nautati credibile despre evolutia sistemelor de ultima generatie?
astept raspuns kiar si pe pm

doktorofsat
26-10-09, 22:37
este si un al treilea forum unde eu nu las sa se discute de piratarea diferitelor dth-uri straine si autohtone:D ca asa e mai bine , cine e curios imbatraneste mai repede :cheers:

alycrys_20
26-10-09, 22:51
curios:!::!::!:cenzura este valabila si despre kesti generale in cea ce priveste spargerea sistemelor de codare?
eu cred ca aceste informatii sint foarte dorite de multi dintre noi,si vine cineva si spune ca nu da voie el sa se vorbeasca la general despre aceste kestiuni.:rau:

delta2k2
26-10-09, 23:15
Despre ce cenzură vorbeşti ?
Dacă era spart intr-un fel sau altul respectivul sistem de codare ... se ştia.
Incă nu este nimic de aflat.

Si incă ceva , incearcă să renunţi la limbajul de irc.
E destul de obositor să tot citeşti "kesti" din astea.

.

laleauaneagra
26-10-09, 23:39
daca continui discutia despre cenzura si despre k......y ma vad nevoit sa inchid topicu,daca esti nou in domeniu asta te inteleg si trec cu vederea daca nu sper sa fi atat de intelept ca sa intelegi anumite lucruri si sa te opresti

Snow
27-10-09, 01:06
:) nici o luna vechime, 5 posturi intre care 3 aici.... mai bine lecturezi si tu forumul. sunt destule subiecte interesante

zmeura
27-10-09, 11:05
Sa-ti raspund direct:nu se poti cenzura discutii despre ceva ce nu exista.Se pot sterge zvonuri prostesti pe care unii nestiutori le plimba de pe un forum pe altul,atat.
Sa stam sa discutam despre ce va fi,cand va fi,etc imi pare rau dar e pierdere de timp.Nu e forum "de dat cu parerea".

alycrys_20
27-10-09, 11:22
mersi pentru ultimul raspuns care mi sa parut foarte direct si la obiect si ca sa-i raspund unui coleg de discutie,daca nu am fost logat asta nu inseamna ca nu urmaresc si citesc ce este pe forum acesta .o zi buna in continuare.:thx:

laleauaneagra
27-10-09, 13:42
buuuun deci te ai luminat,doamne ajuta,acum pot inchide,insa ca o ultima paranteza din nou te contrazici singur
man daca nu erai logat si stai de mult pe forumu asta nu ai fi deschis o asemenea discutie aveai si tu o cat de mica idee despre cum merge treaba pe aici

vezi ca nu imi plac oameni care tulbura apele fara nici un motiv,cartitele,clonele etc