PDA

View Full Version : Despre masinute!!!

-minus
13-09-07, 09:28
Ce parere aveti? vreau sa o cumpar mi se pare o bijuterie,voi ce spuneti?
http://img92.imageshack.us/img92/9546/resizega8.jpg

http://autozone.phg.ro/showroom_model_editie_detalii.php?marca=Opel&model=Noul_Corsa&editie=1.4_N_JOY

XVanish
13-09-07, 09:43
Arata bine dar mi se pare masina de femei :) Plus ca e doar cu 2 usi...

outcast
13-09-07, 09:51
dupa dimensiune e masina de dus la piata....si e si opel....

-minus
13-09-07, 11:32
Am facut un drive-test cu ea si nu genul de dus la piata,cat despre 2 usi asa imi plac mie masinile cu o tenta sportiva,orcum se comporta super pe sosea si ce sa mai e BELEA!!

Einstein
13-09-07, 12:15
Testeaza si alte marci de aceeasi clasa si iti vei schimba parerea. Poti sa incepi cu Renault Clio, VW Polo, apoi Golf si vei vedea diferentele.

XVanish
13-09-07, 14:14
Testeaza si alte marci de aceeasi clasa si iti vei schimba parerea. Poti sa incepi cu Renault Clio, VW Polo, apoi Golf si vei vedea diferentele.

Uite ca ti-a spus el mai pe fata... ai de unde alege... sincer eu nu as merge pe Opel... vezi tu...

-minus
13-09-07, 16:13
Problema tine de bani,nu pot da mai mult de 10500E pe o masina,am studiat aici toate marcile si ma-m oprit la opel
http://autozone.phg.ro/showroom
dupa drive-test mam documentat despre ea si aici;
http://www.astraclub.ro/index.php?showtopic=259&hl=verificare
si in ultimul rand nevasta-mea are ultimul cuvant in alegerea masinii,ce pot spune este ca dupa multe ciondaneli am cazut amundoi de acord cu acest opel!

outcast
13-09-07, 16:55
Problema tine de bani,nu pot da mai mult de 10500E pe o masina,am studiat aici toate marcile si ma-m oprit la opel
http://autozone.phg.ro/showroom
dupa drive-test mam documentat despre ea si aici;
http://www.astraclub.ro/index.php?showtopic=259&hl=verificare
si in ultimul rand nevasta-mea are ultimul cuvant in alegerea masinii,ce pot spune este ca dupa multe ciondaneli am cazut amundoi de acord cu acest opel!
atunci sa ai bafta de ea!

-minus
13-09-07, 17:20
atunci sa ai bafta de ea!

Multumesc mult!

laleauaneagra
13-09-07, 20:14
dupa dimensiune e masina de dus la piata....si e si opel....

asta vroiam sa spun si eu ca e opel dar gusturile nu se discuta mai ales pe bani altuia

-minus
13-09-07, 20:48
asta vroiam sa spun si eu ca e opel dar gusturile nu se discuta mai ales pe bani altuia
OK!! dar ce are daca e Opel? eu sunt cam 00 la capitolul masini,poate ma lamuriti si pe mine cei cu OPEL ca sa stiu daca inchei contractul ca mai am o varianta la Kya!

outcast
13-09-07, 21:32
OK!! dar ce are daca e Opel? eu sunt cam 00 la capitolul masini,poate ma lamuriti si pe mine cei cu OPEL ca sa stiu daca inchei contractul ca mai am o varianta la Kya!
pierde mult la pret in ani,kia si mai mult...sunt marci care nu se devalorizeaza asa mult dupa 2,3 ani....

-minus
13-09-07, 21:40
pierde mult la pret in ani,kia si mai mult...sunt marci care nu se devalorizeaza asa mult dupa 2,3 ani....

AAAAaaaaaaaa.pai si eu care credeam ca este vre-o problema tehnica,asta e un fleac ca orcum dupa 2 ani o dau lui nevasta-mea si eu imi iau un bmw!

outcast
13-09-07, 22:07
AAAAaaaaaaaa.pai si eu care credeam ca este vre-o problema tehnica,asta e un fleac ca orcum dupa 2 ani o dau lui nevasta-mea si eu imi iau un bmw!
in ziua de azi marcile consacrate nu au probleme tehnice,si daca au masina e noua si are garantie....insa daca peste 2-3 ani vrei sa iti iei un bmw si vrei sa vinzi opelul sau sa-l dai la schimb vei fi surprins sa vezi cit de putin va valora...nu acelasi lucru poti spune despre un golf...

-minus
13-09-07, 22:41
Masina este nou nouta o cumpar direct de la un dealer opel,iar ca sa o vand peste 2-3 ani nici nu ma gandesc!

outcast
13-09-07, 22:51
Masina este nou nouta o cumpar direct de la un dealer opel,iar ca sa o vand peste 2-3 ani nici nu ma gandesc!
spaniolule eu stiu ce spun...dar.. e placerea ta ,gustul tau....si banii tai,....cum am spus: sa ai bafta de ea!

laleauaneagra
13-09-07, 23:01
cumpara ce poti si ce iti place cu siguranta daca am avea banii toti am avea BMW,MERCEDES,GOLF cu toate ca,cu primele doua nu prea ai ce face in ro

Turku
13-09-07, 23:43
Problema este ca dintrun site de sateliti,receptoare si key sa ajuns si la masini.Daca credeti ca se merita si discuti de masini aici ar fi bine ca acel vanzator de masini sa le integreze si receptoare satelitare care sa scoata si key-uri pentru canalel codificate.
Ce naiba mai baieti maine o sa scrieti ce ati cumparat de la piata si ca sa scumpit patrunjelul si ceapa.

-minus
13-09-07, 23:53
Problema este ca dintrun site de sateliti,receptoare si key sa ajuns si la masini.Daca credeti ca se merita si discuti de masini aici ar fi bine ca acel vanzator de masini sa le integreze si receptoare satelitare care sa scoata si key-uri pentru canalel codificate.
Ce naiba mai baieti maine o sa scrieti ce ati cumparat de la piata si ca sa scumpit patrunjelul si ceapa.

Man,suntem la offtopic unde putem discuta orce,am cerut o parere nu am dat cu paru...

OFFTOPIC (discutii libere..) (5 Viewing)
Cine are chef de orice alta activitate neacoperita de nici unul din forumurile de mai sus este bineprimit aici. Discutati despre masina personala, despre politica, despre sex (in cazul in care acest subiect mai prezinta vreun interes pentru dvs :-)

laleauaneagra
13-09-07, 23:55
e OFFTOPIC(discuti libere)eu am sa deschid un topic despre ejacularea precoce glumeam

outcast
14-09-07, 00:30
e OFFTOPIC(discuti libere)eu am sa deschid un topic despre ejacularea precoce glumeam
woaaaawwww....

outcast
15-09-07, 15:58
spaniolule ne-ai lasat cu ochii in soare..pina la urma cumperi masinutza ori ba?

-minus
15-09-07, 16:08
spaniolule ne-ai lasat cu ochii in soare..pina la urma cumperi masinutza ori ba?

Normal ca o iau!!

outcast
15-09-07, 16:14
felicitari!..si sa va bucurati de ea!
:) :) :)

-minus
15-09-07, 16:27
felicitari!..si sa va bucurati de ea!
:) :) :)

MULTUMIM mult!!!

outcast
15-09-07, 16:30
cu placere:)

si la anul sa veniti in concediu in Spania cu ea!

-minus
15-09-07, 16:37
cu placere:)

si la anul sa veniti in concediu in Spania cu ea!

Fi sigur ca voi face un tur al Europei inclusiv Spania cu ea!