View Full Version : Eu cu cine votez?
sondaje interne ora 15.00:
sondaj intern PDL
geoana 50.2 %
base 49.8%
sondaj intern PSD
geoana 50.4%
base 49.6%
strans rau!
e "pe surse" deci nu luati ca fiind garantat. luati-l ca zvon.
Sa i-o dam lui Geoana ,sa i-o dam in bot ! :D:D:D
http://www.youtube.com/watch?v=ffIW_uFJ6_U
Avem timp pentru toate.
Sa dormim, sa alergam in dreapta si-n stanga,
sa regretam c-am gresit si sa gresim din nou,
sa-i judecam pe altii si sa ne absolvim pe noi insine,
avem timp sa citim si sa scriem,
sa corectam ce-am scris, sa regretam ce-am scris,
avem timp sa facem proiecte si sa nu le respectam,
avem timp sa ne facem iluzii si sa rascolim prin cenusa lor mai tarziu.
Avem timp pentru ambitii si boli,
sa invinovatim destinul si amanuntele,
avem timp sa privim norii, reclamele sau un accident oarecare,
avem timp sa ne-alungam intrebarile, sa amanam raspunsurile,
avem timp sa sfaramam un vis si sa-l reinventam,
avem timp sa ne facem prieteni, sa-i pierdem,
avem timp sa primim lectii si sa le uitam dupa-aceea,
avem timp sa primim daruri si sa nu le-ntelegem.
Avem timp pentru toate.
Nu e timp doar pentru putina tandrete.
Cand sa facem si asta - murim.
Am invatat unele lucruri in viata pe care vi le impartasesc si voua !!
Am invatat ca nu poti face pe cineva sa te iubeasca
Tot ce poti face este sa fii o persoana iubita.
Restul ... depinde de ceilalti.
Am invatat ca oricat mi-ar pasa mie
Altora s-ar putea sa nu le pase.
Am invatat ca dureaza ani sa castigi incredere
Si ca doar in cateva secunde poti sa o pierzi
Am invatat ca nu conteaza CE ai in viata
Ci PE CINE ai.
Am invatat ca te descurci si ti-e de folos farmecul cca 15 minute
Dupa aceea, insa, ar fi bine sa stii ceva.
Am invatat ca nu trebuie sa te compari cu ceea ce pot altii mai bine sa faca
Ci cu ceea ce poti tu sa faci
Am invatat ca nu conteaza ce li se intampla oamenilor
Ci conteaza ceea ce pot eu sa fac pentru a rezolva
Am invatat ca oricum ai taia
Orice lucru are doua fete
Am invatat ca trebuie sa te desparti de cei dragi cu cuvinte calde
S-ar putea sa fie ultima oara cand ii vezi
Am invatat ca poti continua inca mult timp
Dupa ce ai spus ca nu mai poti
Am invatat ca EROI sunt cei care fac ce trebuie, cand trebuie
Indiferent de consecinte
Am invatat ca sunt oameni care te iubesc
Dar nu stiu s-o arate
Am invatat ca atunci cand sunt suparat am dreptul sa fiu suparat
Dar nu am dreptul sa fiu si rau
Am invatat ca prietenia adevarata continua sa existe chiar si la distanta
Iar asta este valabil si pentru iubirea adevarata
Am invatat ca, daca cineva nu te iubeste cum ai vrea tu
Nu inseamna ca nu te iubeste din tot sufletul.
Am invatat ca indiferent cat de bun iti este un prieten
Oricum te va rani din cand in cand
Iar tu trebuie sa-l ierti pentru asta.
Am invatat ca nu este intotdeauna de ajuns sa fii iertat de altii
Cateodata trebuie sa inveti sa te ierti pe tine insuti
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
Am invatat ca trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea
Dar ca TU esti responsabil pentru ceea ce devii
Am invatat ca, daca doi oameni se cearta, nu inseamna ca nu se iubesc
Si nici faptul ca nu se cearta nu dovedeste ca se iubesc.
Am invatat ca uneori trebuie sa pui persoana pe primul loc
Si nu faptele sale
Am invatat ca doi oameni pot privi acelasi lucru
Si pot vedea ceva total diferit
Am invatat ca indiferent de consecinte
Cei care sunt cinstiti cu ei insisi ajung mai departe in viata
Am invatat ca viata iti poate fi schimbata in cateva ore
De catre oameni care nici nu te cunosc.
Am invatat ca si atunci cand crezi ca nu mai ai nimic de dat
Cand te striga un prieten vei gasi puterea de a-l ajuta.
Am invatat ca scrisul
Ca si vorbitul
Poate linisti durerile sufletesti
Am invatat ca oamenii la care tii cel mai mult
Iti sunt luati prea repede ...
Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama
Unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile.
Am invatat sa iubesc
Ca sa pot sa fiu iubit.
Octavian Paler - Avem timp
08 Mai 2006
costin1980
06-12-09, 20:01
Daca va regasiti,votati cu el,daca nu va regasiti,dati macar o sansa sperantei!
http://www.youtube.com/watch?v=yejQ8eNZJcU&feature=related
Nu il sustinem pe BASE,dimpotriva insa....esti pus intr-o situatie delicata...nu il votezi pe BASE adio consulat/ambasada sa te rezolve daca ai probleme,orcum am pus stampila pe Geoana!
da...... ca tare mult au vorbit de noi de din afara ro in campania lor electorala.daca nu mai aducem bani in tara nimeni nu e interesat de noi.....dute la roma si vezi cum se comporta in ambasada cu tine....geoana basescu aceasi merda. Un singur lucru i-mi pare rau CA NU AM FOST IN TARA CIND BASESCU DADEA O GALEATA SI O JUMATATE DE COZONAC CA SA FIE ALES
......JOSNIC.......RUSINE.
costin1980
06-12-09, 20:16
Cunoasteti imnul national?..va ajuta Basescu ca doar de aia e presedinte (inca).
http://www.youtube.com/watch?v=fQGPH5Ebn5g&feature=related
dreambox80
06-12-09, 20:16
Hmmmmmmmmm,48 Base
52%Geoana
ora 17
E bine,e chiar fffff BINEEEEEEEEEEEEEEEEEee:clap::clap::clap:
ora 18.00:
sondaj intern PDL
base 51.3 %
geoana 48.7%
sondaj intern PSD
base 50.8%
geoana 49.2%
base e pe val. de asteptat...
@JBTC
Astia care-l voteaza pe Basescu au fost la un "spritz" azi noapte si s-au trezit mai greu :D ca de aia e Base in avantaj acuma spre seara.
Chiar acum ...in direct ...ora 20 ...emisiune electorala ! cu Vadim si Petre Roman ! conform legii electorale !!!
laleauaneagra
06-12-09, 21:37
iar eu va rog respectuos pe toti ce i plecati din tara si jubileaza asa de extaziati ca va fi foarte bine sa se intoarca de urgenta in tara ptr ca totul va lua o intorsatura miraculoasa si vor fi de toate
va disparea birocratia
vor creste salariile si pensiile
romanii vor fi numa cu zambetu pe buze si se vor respecta reciproc
vor scadea preturile
va scadea tva
si dracu mai stie ce
NUMA BINE VA DORESC
uitati-va pe fata lui Ilici si vedeti cine a cistigat
sa traiasca cumnatamea ca a votat cu Base
dreambox80
06-12-09, 21:43
Se vede ca romanilor le place sa traiasca precum vorba lui BASE dar...realitatea ii contrazice,orcum sa fie iubiti toti cei ce au votat cu BASE,vor vedea ce au ales in urmatorii 5 ani,si dupa cum bine zicea cineva de aici fi atent la ce scri ca ramane scris...vom vedea ce bine a ales romanul care sa batut pe un kk de galeata de plastic PDL!!
BRAVO ROMANIA!! inca 5 ani nu de saracie ci...de cea mai crunta mizerie,bravo VOUA!!!
Asta in cazul ca iese BASE!! ps,nu pot accesa nici un link de info despre rezultate partiale,nici macar paginile antena1234 sau realitatea.net,etc,e grav daca pot accesa doar ceea ce nu e legat de alegeri.
laleauaneagra
06-12-09, 21:49
e vorba de trafic pe acele canale,nu de cenzura
dreambox80
06-12-09, 21:53
6 decembrie 2009
Mircea Geoană e noul preşedinte al Romaniei (http://ioskap.blogspot.com/2009/12/mircea-geoana-e-noul-presedinte-al.html)
CCSB: MG-51 TB-49
INSOMAR: MG 52 TB-48
CSOP: MG 49.5 TB-50.05 (e al PD-L)
CURS: MG 51 TB 49
http://ioskap.blogspot.com/2009/12/mircea-geoana-e-noul-presedinte-al.html
ba Base a cistigat bravo lui
ps iara se bilbiie gioana bine ca scapam de jigodi
laleauaneagra
06-12-09, 22:06
OOOOOOOOAAAAAAUUUUU ce discurs pe geoana dar il vad si pe becali:)in fine
deci MAFIA A INVINS DIN NOU
costin1980
06-12-09, 22:07
Felicitari castigatorilor,condoleante invinsilor!!! :))
vedem maine. eu n-as pune baza pe exit-poll-uri (de data asta)... oricum diferenta cred ca-i undeva la 20-30 mii voturi (incluzand pe cele din diaspora unde base va lua proabil 80%)... e prea mica diferenta sa clameze inca victoria...
costin1980
06-12-09, 22:21
Beau de bucurie si ii transmit pe aceasta cale fostului Presedinte sa faca macar de aceasta data si sa plece in larg,cat mai in larg unde sa conduca o vapor fabricat din hartie igienca!..Sa ne ajute Dumnezeu sa ne fie mai bine!!!!
Devreme,se bucura cine se bucura ultimiii ! :D:D:D
La noi Voronin se bucura si el la inceput ,dar la sfarsit ne-am bucurat noi!
Daca iese Geoanä ma repatriez :cool2:
cred ca vrei sa primesti 25000 de euro :haha1: :lol:
eu nu am fost la vot ca nu am avut intre cine sa votez:comp:
Pentru Neamtu si tot aveai de ce sa mergi:drinks:
V-am explicat cu cateva zile inainte cine o sa iasa presedinte si am fost luat in deridere de unii care nu au nici o treaba cu politica,dar le place asa sa se bage in seama si sa atace
si cine o sa iasa presedinte ? :tv:
Cine vor Americanii. Geoana
Ce faza,toate sondajele il dau castigator pe Geoana si pedeleii continua sa vorbeasca prostii.
Jenant acest personaj,dealtfel trist,numit Basescu.Un badaran ajuns printr-o conjuctura presedintele unei tari.El a inceput discursul de "invingator" cu cateva minute inainte ca televiziunile sa poate transmite doar pentru ca stia ca acestea vor transmite mai intai discursul castigatorului,el nu a vrut sa fie transmis al doilea.Jenant e un cuvant care e acceptat de regulile de pe acest forum,ca altfel aveam eu alte cuvinte care sa descrie comportamentul lui.Nu doar comportamentul din aceasta seara,dar ce face el acum e un fel de la B1 trista.
Apropo de B1,m-am uitat 10 minute cu greu.Moraru ala e dus rau,baga tipul tot fel de acuze aberante fara sa vina cu un minim de explicatii logice,ca de dovezi nu mai vorbesc.Daca are invitati de la PDL nu debiteaza aia atatea inventii cat poate el.
Ma bucur ca Base si-a furat-o,sunt trist ca PSD a ajuns din nou sa-si puna un presedinte.Nu am votat pentru ca am afirmat odata ca nu voi vota veci cu PSD.Acum am promis ca nu voi MAI vota veci cu PDL,adica Base.Lista e deschisa si pentru ceilalti daca vor sari si ei calul rau de tot.
@ zmeura tu chiar il crezi pe base prostanac ?
mai asteapta citeva zile si atunci bucurate ca comunisti au cistigat
Trebuie sa ne reconciliem si sa trecem la treaba. Si natzia romana si noi pe forum.
Nu a invins Geoana, a pierdut Basescu mandatu pe care l-a primit acum 5 ani de la noi.
Si pentru cei din Basarabia mai spun ca ei vor fi favorizati indiferent cine e sau va fi presedintele Romaniei.
Am observat ca sunt preocupati si cred ca si ei la fel ca si ceilalti romani din afara granitelor tarii, vad doar o parte din realitatea de zi cu zi.
sa iasa Geoana presedinte trebuie sa isi schimbe numele in Geonescu.la noi in tara toti presedintii care au fost au avut terminatia "escu":cheers:
Eu traiesc aici in tara asta,nu cred nimic ci stiu concret ce a facut acest badaran si partidul lui de lingai.Ma bucur sa il vad trist si in genunchi si recunosc ca am fost un PROST cand am pus stampila pe el.Am scris si mai devreme ca oamenii au mers sa voteze impotriva lui mai rau ca acum 5 ani impotriva lui Nastase.E uimitor dar arata din nou cata ura au adunat oamenii impotriva acestui badaran mincinos.
Sa mai aud textele alea cu "vointa poporului".
Moo,la B1 Moraru debiteaza ca INSOMAR a dat 50,2 la 48,8,dau pe Realitatea si nimic,ca doar e sondajul lor.A inceput o mare mizerie din parte pedeleilor.Nastase oricat l-am urat a avut bunul simt sa se recunoasca invins,marinarul nu a avut si nici nu va avea niciodata bun simt.E un badaran prost.
Cel mai rusinos pentru Base e ca dupa ce a castigat in fata multora a reusit sa piarda in fata unui prostanac.Antenistii au avut dreptate,Geoana nu trebuia sa faca nimic (aici el nu trebuia nici sa il viziteze pe Vantu la 12 noaptea,dar prostanacul tot prostanac).Basescu s-a batut singur,practic daca ajungea singur in turul 2 iesea tot pe locul 2.:clap:
cine vrea Geoana vre rusia
costin1980
06-12-09, 23:44
Chiar nu stiti sa pierdeti???..Eu vreau cu Rusia,au independenta energetica,au industrie fara criza,beau votca cat cuprinde si ii doare in basca de oricine,plus ca sunt ici peste umar.Lasand gluma,sa nu fim naivi,suntem stat european si vom fi si mai europeni ca nu mai suntem gaozari si nici tiganci imputite!
oricare iese presedinte noi cei multi tot rau o vom duce:horse:
laleauaneagra
06-12-09, 23:51
@costi man man man man ai grija cum vb man,uite frate de aia e ro unde e
la dracu cu ea
punct
ps.sa pun zambitoru ca sa sti ca glumesc:)
ati vazut ce date dau "PD-L"-ii? uite d-asta mai degraba cred zvonurile decat exit-poll-urile: pt ca nu conteaza cine voteaza ci acela care numara
Băsescu, la OTV: "BEC mă va da cu 51%"
supertare: rosii stau la spritzane si portocalii numara... :D
Uite cum vor unii să caştige voturi :
http://www.mediafax.ro/social/operator-tv-lovit-de-un-barbat-langa-o-sectie-de-votare-din-drobeta-turnu-severin-5158103/video/
Bravo poliţiştilor pentru promptitudine.
.
cred ca nu are sa treaca mult timp si o sa auzim vorbe de genul...Daca mai traia Base 5 ani dadea-i si 100 de lei sa vezi un comunist.....
cata eficienta la videanu... numara extrem de repede... in ritmul asta termina pana-n 24.00 si anunta si rezultatul final. ma intreb cum de reusesc asta... :)
@ zmeura tu chiar il crezi pe base prostanac ?
mai asteapta citeva zile si atunci bucurate ca comunisti au cistigat
comunisti sunt si unii (pd-l cu comunistu' sef in frunte) si ceilalti (psd). cu diferenta ca langa ceilalti sunt si cativa anti-comunisti...
Mda,scandal asa cum am presupus si stiam ca daca pierde Base va iesi cel mai mare scandal pentru ca marinarul nu stie sa piarda.Sau nu vrea sa piarda.:)
Nu mai stau sa vorbesc despre numaratorile partidelor,Videanu zice una si cei de la PSD alta.
Exit poll ora 21:
INSOMAR: Mircea Geoană - 51,2%, Traian Băsescu - 48,8% (http://www.realitatea.net/geoana---51-2prc---basescu---48-8prc---conform-rezultatelor-finale-insomar_690751.html)
CCSB: Mircea Geoană- 51,2 %, Traian Băsescu - 48,8 % (http://www.realitatea.net/exit-poll-csop--traian-basescu-l-a-intrecut-cu-0-8-prc--pe-mircea-geoana--vezi-%C8%98i-alte-sondaje_690739.html)
CSOP: Mircea Geoană - 49,6%, Traian Băsescu - 50,4% (http://www.realitatea.net/exit-poll-csop--traian-basescu-l-a-intrecut-cu-0-8-prc--pe-mircea-geoana--vezi-%C8%98i-alte-sondaje_690739.html)
CURS: Mircea Geoană - 50,8 %, Traian Băsescu - 49,2 % (http://www.realitatea.net/exit-poll-csop--traian-basescu-l-a-intrecut-cu-0-8-prc--pe-mircea-geoana--vezi-%C8%98i-alte-sondaje_690739.html)
"numaratoare" finala PD-L (fara diaspora)
base 50,09%
geoana 49,91%
trageti voi concluzia (sunt multe interpretari ce pot fi date)
"Iar ati mintit poporul cu televizorul"
:fuckoff:
Basescu, presedinte acum si inca!:sorry:
:band:
Ce ai frate?
Te-ai trezit din somn?
Egzact! :)
si hai sa nu "imbrincim", accepta si tu realitatea, majoritatii.:!:
OK?,
Numai bine!
V-am explicat cu cateva zile inainte cine o sa iasa presedinte si am fost luat in deridere de unii care nu au nici o treaba cu politica,dar le place asa sa se bage in seama si sa atace............................................................................................... ...................
Oare chiar asa e? Ce prosti suntem noi si ce destepti "e" altii!!!!
Tu chiar ne crezi prosti !
Geoana are mari merite ...
Aceasta este toata marea cariera diplomatica si politica a prezidentiabilului !
- este fiul unui fost general de informatii ... general pe vremea lui Ceausescu !
Fiul lui Martin Borman este un nimeni pentru antinazisti .
Nu pentru ca nu ai fi in zona celor care pot sa stie dar sa stie si alti : sefii la ,,arhivele statului" erau absolventi de litere si inregimentati in securitate ; asa si cu cei care realizau obiectivele speciale precum buncare , tuneluri , depozite ( cam asata a facut Geoana senior ) .
Lucratorii la ,,aport valutar extern" erau oamenii securitatii , cine sa fi lucrat acolo ? oare stolo' mondialu' ?!
- isi datoreaza cariera diplomatica inceputa pe vremea lui Ceausescu ... tatalui
ba eu cred ca a candidat independent , asa ca buzuka
- si-a pastrat locul caldut de diplomat in America felicitandu-l pe Constantinescu
- revenit in tara ... in 2000 a fost facut ministru de externe de catre Nastase
mda , pofunda analiza politica
- a vegetat ca ministru pe vremea cand totul insemna negocierea cu UE facuta de Puscas !
Guvernele Nastase si Tariceanu au avut Ministerul integrarii europene pina in primavara lui 2007 ( dupa Puwak cu un scurt intermetzzo a urmat boagiu-chilotzei ) ; oare de ce a fost formata o comisie speciala pentru negociere tratatului de aderare cu UE ??
- a numit ambasadori personaje sinistre ... profitori ai Revolutiei
MAE propune , premierul si presedintele aproba , comisiile parlamentului audiaza si presedintele numeste ( la sosirea in post scrisoarea de acreditare este a presedintelui )
- are meritul de a fi contribuit la scoaterea lui Nastase din prim plan
- inteligenta sa "superioara" a fost taxata de Iliescu cu apelativul "prostanac"
In urma gratierii lui Miron Cozma , Geoana l-a numit pe Iliescu << un produs expirat >> , replica acestuia fiind << cine , prostanacul ala >>
Si ui' cum basescu invinge mogulii cu ajutorul lui SO Vintu :p
Raman la vorba de ieri, se bucura bine cine se bucura ultimul :)
Geoana a patit-o ca si Voronin la noi,s-a bucurat primul,a si baut sampanie dar la urma ne-am bcurat noi cel mai mult :)
la psd au apropiat voturile de ale marinarului!era traian cu 60000 de voturi in plus acum mai are doar 59998!nastase si-a numarat ouale!intre doua rele bine ca iese traienel raul cel mic!echipa lui nastase cu hoasca iliescu mierosul gay nastase si camarila te ia cu greturi cind ii vezi....de n-om murii om duce-o rau....
Vin vremuri din ce in ce mai grele.
Romanii din tara o sa primeasca ce au votat, cei de afara citesc HotNews si viseaza ca fac politica.
Acum PDL daca nu intra la guvernare cum va scoate banii investiti in campania electorala?
Au fost sute de milioane de euro, numai in ultima saptamana erau mii de panouri stradale anti Geoana.
Ne asteapta ani grei, cu anticipate si saracie mare.
N-am vrut sa ma bag in discutia asta, deoarece vad ca pana acum nu a facut decat sa scoata tot ce-i mai rau la iveala din voi (ma refer la abii sustinatori). Legat de panourile publicitare cred ca exagerezi putin. Merg mult prin tara si pot sa-ti spun ca partea moldovei, sudul tarii e plina de panouri electorale psd. Practic in orasele in care gasesti un primar psd-pnl e plin de banere psd.
Pentru mine inca nu-i clar cine a castigat, dar daca iese psd-ul (mergand pe principiul tau) sau nu iese, el cum isi va scoate banii bagati in campania electorala?
Daca ar fi cu totii asa romani cum se declara, cred ca ar putea sa incerce un guvern de coalitie nationala. Dar pentru asta cred ca vor mai trece multi ani ( chiar zeci) pana mentalitatea romanului se va schimba cat de cat. Daca se va schimba......
Imi doresc ca macar peste 50 de ani, piesele lui Caragiale sa fie depasite si nu extrem de actuale.
Castiga cine numara mai bine.
Daca Videanu avea in doua ore numaraturi de la 90% din sectiile de votare pana la urma rezulatatele acelea au ajuns si la BEC pana dimineata.Deci castiga cei de la butoane.
In rest ambele partide isi vor scoate parleala,cel mai tare va fi cand vor guverna din nou impreuna.Sa vedem atunci cum e cu comunismul si mogulii.:)
Elena Udrea prim-ministru!:band:
Din ce am vaut eu clar PDL a fost campion la publicitate.
Ei au si o sursa sigura: asfaltatorii.
Practic sunt cele mai mari fonduri publice din care se pot scoate bani.
Eu nu ma bucur daca castiga Geoana dar nu mai vreau marinarul.
dreambox80
07-12-09, 11:40
Biroul Electoral Central a centralizat rezultatele din 95,4% din secţiile de votare.
Potrivit aceloraşi rezultate parţiale, prezenţa la vot a fost de 57, 94%. Din totalul voturilor, 98,69% sunt valabile.
Rezultatele finale sunt aşteptate de toată lumea cu sufletul la gură, pentru că ambii candidaţi au declarat aseară că... au caştigat! Trei dintre cele patru exit-polluri l-au dat drept invingător pe Mircea Geoană, e drept, la o diferenţă foarte mică de Traian Băsescu.
Conform rezultatelor finale ale sondajului INSOMAR, candidatul PSD a obţinut 51,2%, iar Traian Băsescu are 48,8%.
CCSB anunţă că Mircea Geoană a obţinut in sondaje 51,2 %, in timp ce Traian Băsescu 48,8 %, iar rezultatele CURS il arată pe Mircea Geoană cu 50,8 % şi pe Traian Băsescu cu 49,2 %.
Potrivit CSOP insă, rezultatele finale ale sondajelor efectuate la ieşirea de la urne, la ora 21.00, relevă că Traian Băsescu a fost preferat de 50,4 % dintre alegători, in timp ce Mircea Geoană de numai 49,6 %.
Asteptam finalul,momentan inca se joaca....
Azi si la noi parlamentarii aleg presedintele, care vrea sa vada cum decurg la noi alegerile intrati aici www.privesc.eu ,alegerile se transmit online .Noi mai avem putin si implinim un an decand suntem in campanie electorala :D:D:D
In Romania suntem de 5 ani in campanie, si se pare ca abia incepe alta campanie.
"@pacala..." citatele scoase din context ... sint o tehnica de manipulare !!!
Sa-ti explic ...poate de data asta pricepi ! cum crezi tu ca pe vremea lui Ceausescu un tanar diplomat poate ajunge sa fie trimis in SUA ... fiind OK la Secu pentru ca tata era sef la Directia de informatii a armatei ...evident scurist ! Fiind un "catzarator" ... l-a felicitat calduros pe Constantinescu cu ocazia alegerii ...s-a pus trup si suflet la dispozitia noii democratii ...duca care la rechemare s-a inscris plin de voiosie in PSD !!! A fost batut copios la alegereile pentru primaria Bucuresti facind in dezbaterea finala dovada unei prostii monumentale ... asta ca sa nu mai vb de necunoasterea cartierelor din Bucuresti ! da a vegetat la ministerul de externe ... asta pentru ca nici Iliescu si cu atit mai putin Nastase n-au dat doi bani pe el ... deh "un prostanac" ! iata insa ca la razboiul interne de dupa alegerile din 2004 ... a fost considerat o slutie numai buna pana taberele combatante isi ling ranile ... n-au stiut ca prostul nu-i prost destul daca nu e si fudul ! s-a vazut asta aseara !
Cum vor scoate banii ? cred ca deja ai aveau.
Asteapta sa creasca potul la loto, apoi castiga un pdl-ist/(sau, psd-ist).... :) glumeam, desigur.
Se vor organiza licitatii, care vor fi castigate de firme controlate de cei din interiorul celor 2 partide, vor taragana lucrarile, vor cere bani mai multi pt ca "s-au scumpit materialele", iar statul va da acesti bani de frica sa nu ramana cu lucrarile neterminate.
Cam asa se intampla lucrurile in Romania.
Bravo Base!
"Un fleac, i-am ciuruit!" :D
Sa-ti explic ...poate de data asta pricepi ! cum crezi tu ca pe vremea lui Ceausescu un tanar diplomat poate ajunge sa fie trimis in SUA ... fiind OK la Secu pentru ca tata era sef la Directia de informatii a armatei ...evident scurist ! Fiind un "catzarator" ... l-a felicitat calduros pe Constantinescu cu ocazia alegerii ...s-a pus trup si suflet la dispozitia noii democratii ...duca care la rechemare s-a inscris plin de voiosie in PSD !!! A fost batut copios la alegereile pentru primaria Bucuresti facind in dezbaterea finala dovada unei prostii monumentale ... asta ca sa nu mai vb de necunoasterea cartierelor din Bucuresti ! da a vegetat la ministerul de externe ... asta pentru ca nici Iliescu si cu atit mai putin Nastase n-au dat doi bani pe el ... deh "un prostanac" ! iata insa ca la razboiul interne de dupa alegerile din 2004 ... a fost considerat o slutie numai buna pana taberele combatante isi ling ranile ... n-au stiut ca prostul nu-i prost destul daca nu e si fudul ! s-a vazut asta aseara !
adevarat ca suntem prosti ca va rabdam.
toata campania dusa de pd-l a fost bazata pe "sunteti prosti"
oare ce a fost cel pe care il sustineti daca nu un securist? cine ajungea mare sef la anvers daca nu avea functie mare pe linie de partid comunist (pe care il condamna acum de parca am murit toti care am trait si pe vremea raposatului) si de securitate?
chiar nu va e rusine?
apropos : declaratie de fost si viitor presedinte V_AM CIURUIT .
Frumos nu am ce comenta.
o sa vedem noi cum ne vor ciurui ei inca 5 ani.
tu vb de securitate la pd-l ... esti orb ? pai esenta psd inseamna securitate ce draq nu ai fost atent ce s-a predat la sedinta de partid sau ai dormit ...:lol:
tu vb de securitate la pd-l ... esti orb ? pai esenta psd inseamna securitate ce draq nu ai fost atent ce s-a predat la sedinta de partid sau ai dormit ...:lol:
stimabile mi-e sila de modul de exprimare al TUTUROR pd-listilor . asa presedinte asa votanti si sustinatori.
va meritati unii pe ceilalti.
in madagascar se ajunge foarte usor data iti este sila de 50% din poporul asta ...EMIGREAZA :oops: calatorie sprancenata
V-as ruga frumos sa incetati polemica, eventual va mutati discutia in privat.
eu am terminat deoarece cu unii nu se poate discuta stiu doar sa ne faca prosti pe 50% din aceasta tara care NU au votat baselu.
si eu am terminat ... ne vedem la golden blitz :drinks:
dreambox80
07-12-09, 13:07
Se vede ca romanilor le place sa traiasca precum vorba lui BASE dar...realitatea ii contrazice,orcum sa fie iubiti toti cei ce au votat cu BASE,vor vedea ce au ales in urmatorii 5 ani,si dupa cum bine zicea cineva de aici fi atent la ce scri ca ramane scris...vom vedea ce bine a ales romanul care sa batut pe un kk de galeata de plastic PDL!!
BRAVO ROMANIA!! inca 5 ani nu de saracie ci...de cea mai crunta mizerie,bravo VOUA!!!
Asta in cazul ca iese BASE!! ps,nu pot accesa nici un link de info despre rezultate partiale,nici macar paginile antena1234 sau realitatea.net,etc,e grav daca pot accesa doar ceea ce nu e legat de alegeri.
Mizerii si mizerie!! asta urmeaza pentru romanii ce au ales din nou un marinar....toate curvele la pupa!! vant bun la babord cu saracie in cala...halal Romania!
Gata am terminat orce discutie pe aceasta tema!!!
A fost vina lui Geoana ca a iesti si a anuntat ca este castigator.Toti oameni politici cunoaste ca cind exit poll au o diferenta mai mica de 3% asteapta pe rezultate oficiale nu stau sa bea Sampania.Asa s-a intimplat si la noi la 2000 la alegeri intre Simitis si Karamanlis.Primul a castigat al doila s-a bucurat pina la ora 23:00...
Mizerii si mizerie!! asta urmeaza pentru romanii ce au ales din nou un marinar....toate curvele la pupa!! vant bun la babord cu saracie in cala...halal Romania!
Gata am terminat orce discutie pe aceasta tema!!!
parerea mea este ca nu esti tu in masura sa stabilesti cine este curva si cine nu ... sunt multi care te cunosc pe acest forum si nu ai vrea sa stii parerea lor . fii rezervat in declaratii si nu mai jigni pe cei ce au avut o alta optiune fata de a ta .
nu stiu cine pe cine jigneste. cel care ne face prosti si ne spune ca ne-a ciuruit?
oricum ne meritam soarta daca nu stim sa eliminam neghina dintre noi.
normal ca unora le convine , vor putea sa fure inc 5 ani la greu si sa-si bata joc de un intreg popor.
o sa vedem noi iesire din criza peste 5 ani daca si atunci ne vom trezi la realitate.
Bravo Base!
"Un fleac, i-am ciuruit!" :D
@gabriela cu tot respectul dar eu nu vad in acest citat o jignire .
Si inca odata se adevereste zicala ca cel ce rade la urma, rade cu pofta, iar graba unora de a desface sampania inainte de gongul final, in majoritatea cazurilor le strica propriile socoteli.
Ma intreb daca in urma cu cvateva saptamani Iliescu, "domocrat" cu traditie ar fi iesit la scena deschisa sa indemne "romanii de buna credinta" sa-i voteze prostanacul, iar Crin Antonescu, cel care in primul tur il numea pe Geoana marioneta ar fi urmat acelasi exemplu sa recomande sustinatorilor sa puna stampila pe un presedinte marioneta, cati din cei pro Geoana nu si-ar fi schimbat acum optiunile ?
In rest, repet ceea ce am mai spus, toti sunt o apa si-un pamant (http://www.youtube.com/watch?v=5BnvLDcjgc8), iar natia asta momentan chiar nu are o persoana competenta care sa corepunda pe deplin cu cerintele functiei de presedinte.
Leul s-a depreciat masiv in prima zi de tranzacţionare de după alegeri, iar Bursa a deschis pe roşu. Brokerii susţin că evoluţia are legătură cu rezultatul turului de scrutin.
Efectele alegerilor prezidenţiale asupra pieţei autohtone de capital sunt mai mult decat evidente, analiştii punand acest lucru pe seama aşteptărilor privind continuarea instabilităţii politice.
"Impactul alegerilor asupra bursei este mai mult decat vizibil. Au avut loc corecţii pe toţi indiciii fapt care reprezintă răspunsul investitorilor faţă de instabilitatea politică ce pare că va continua avand in vedere rezultatul alegerilor", a declarat pentru capital.ro Gabriel Aldea, analist Intercapital Invest.
sursa (http://www.capital.ro/articol/update-cursul-euro-si-bursa-primesc-rezultatul-alegerilor-cu-o-depreciere-masiva-128971.html)
costin1980
07-12-09, 14:03
Stargate,intamplator esti prahovean de-al meu desii eu acum locuiesc in Brasov.Vad ca esti sustinator al lui HAhahailescu,bravo tie,felicitari,fiecare voteaza dupa cum crede si dupa cum vede realitatea.Prin ochii marinarului se vede crucis dar asta nu e problema,mai naspa e cu bursa,cu partenerii externi,cu situatia politica interna,cu hotia clanului Hahailescu inca 5 ani,cu toate sotiile si femeile "tiganci imputite",cu mine pana la urma,un gaozar..Sa comprim ceea ce vroiam sa spun,va doresc sa traiti bine,sa fiti fericiti,sa va bucurati de Hahailescu,sa fiti siguri ca ficasa nu mai cumpara vre-o casa,fratesu nu mai face afaceri cu armament si de asemenea va doresc ca peste 5 ani sa va sustina cei care acum v-au injurat,poate devin mai putin mogului si hoti!
p.s data viitoare voi vota Vadim,sa stim o treaba!
hai sa fim seriosi...ce motiv a avut leul sa se aprecieze cu citeva zile mai inainte ?acum toti isi dau cu parerea dupa ,,culoare''
laleauaneagra
07-12-09, 14:43
trebuie sa intelegem un lucru,TOT SISTEMULA A FOST IMPOTRIVA LUI BASE diferenta e ca pe constantinescu la invins pe base NU
deci e usor de inchipuit ce va urma
Mai bine cu Dracu ...decat cu Tac'su(ilici)....si cu asta, cred ca putem pune punct.
dreambox80
07-12-09, 15:07
parerea mea este ca nu esti tu in masura sa stabilesti cine este curva si cine nu ... sunt multi care te cunosc pe acest forum si nu ai vrea sa stii parerea lor . fii rezervat in declaratii si nu mai jigni pe cei ce au avut o alta optiune fata de a ta .
Se pare ca nu sti sa citesti bine si te pripesti cu concluziile,ma refeream strict la curvele lui Base ce vor forma guvernul....
romanii ce au ales din nou un marinar....toate curvele la pupa!!
Cu alte cuvinte poate intelegi mai bine....un comandant de nava are numai curve in subordine,poate ar fi cazul sa obti o licenta de navigatie asa vei fi la zi cu anumiti termeni marinaresti...vant bun la pupa,acostati la tribord,rotiti mantinela mai repede curvelor,3 grade pupa,etc...
cred ca stiu sa citesc destul de bine si nu vreau sa intru in polemica cu tine mi-am format deja o impresie despre caracterul tau si imi va fi greu sa ma stapanesc .
cu respect
ps. si nu este frumoas sa jignesti marinari , sunt oameni curajosi in comparatie cu alti .
pai asta-i baiul , nu au fost scoase din contex , doar tratate punctual .
Sa-ti explic ...poate de data asta pricepi ! cum crezi tu ca pe vremea lui Ceausescu un tanar diplomat poate ajunge sa fie trimis in SUA ... fiind OK la Secu pentru ca tata era sef la Directia de informatii a armatei ...evident scurist ! ....
A lucrat in Energomontaj pina in primavara lui '90 .
Faci confuzie intentionata sau nu sti ?
Pentru anumite ,,functii" in statul socialist dosarul era gestionat de Comisia de Cadre . Securitatea avea cu totul alte preocupari si nu dadea OK ( haraşo :p ) pentru membrii partidului .
Sa presupunem ca ai dreptate : statul socialist a considerat ca poate avea incredere in Geoana pentru ca taicasu e OK ....la fel cum dupa 20 ani un presedinte a avut incredere intru-un partid ca-i propulseaza fata in politica .
Cit priveste vegetarea in MAE ..... vi cu argumente superfluue , daca vrei sa epatezi incearca cu Bistroe ( ai placerea sa dezvolti idea )
...ce motiv a avut leul sa se aprecieze cu citeva zile mai inainte ?....
o fi acelasi ca in ultimii 9 ani ??
trebuie sa intelegem un lucru,TOT SISTEMULA A FOST IMPOTRIVA LUI BASE diferenta e ca pe constantinescu la invins pe base NU
deci e usor de inchipuit ce va urma
te contrazic! tot sistemul a fost cu base! (eu fac parte din el si stiu ce spun! in prealabil - cu o luna inaintea alegerilor incepuse decapitarea sistemului de ultimii sefi ostili - vezi si pensionarile de la MAI si alte aspecte de gen din alte structuri) nu mai vorbiti doar ca sa va aflati in treaba... n-o spun cu rautate dar am simtit nevoia s-o spun. vezi ce sondaje dadeam ieri (cu surse din interiorul partidelor) si zi-mi ca n-am avut dreptate.
v-o spun inca o data (ca unul din interiorul sistemului): v-ati facut-o singuri!. eu voi parasi sistemul (nu pot sa mai servesc inca 5 ani un nomenclaturist si clica lui) si plec sa pot vota si eu peste 5 ani din diaspora si sa decid soarta fraierilor ramasi...
ca sa rezum ce s-a intamplat ieri: "un infractor ajunge a doua oară preşedinte prin fraudă"
Culmea somnului: sa te culci presedinte, sa te trezesti prostanac :D
asa comunistilor ... jigniti jigniti si iar jigniti ... lasa ca va trece va da becali un pahar de lapte si va linistiti si poate va spune si vadim o poveste din epoca de aur ... Doamne si ce echipa facuse geonica pacat ca poporul a luat dreamteamul ( geoana+becali+vadim+antonescu +mass-media ) la misto .
cu respect
Imaginea Romaniei la Al-Jazeera:
http://tinyurl.com/yfy36ua
dragii mei, toti suntem romani (unii dintr-o tabara de 5mil, altii din cealalta de 5 mil) si nu trebuie sa ne jignim unii pe altii. o vor face destul conducatorii nostri iubiti.
dar... mai vb peste 3-4 luni. nici nu stiti ce "surprize" vi se pregatesc...
apropo 80 mld euro datorie externa (pt ca si banii de la banci, chiar daca sunt din piata interna, bancile fiind de afara...) numai in 2009 va spune ceva?
pls nu mai folositi expresii de tipul "poporul a votat cu base" pt ca-i total neadevarat: din 18mil velectori au votat cca 10mil din care 5 mil cu base, 5 mil cu geoana... faceti voi calculele. politicienii pot minti, matematica niciodata!
dreambox80
07-12-09, 15:57
cred ca stiu sa citesc destul de bine si nu vreau sa intru in polemica cu tine mi-am format deja o impresie despre caracterul tau si imi va fi greu sa ma stapanesc .
cu respect
ps. si nu este frumoas sa jignesti marinari , sunt oameni curajosi in comparatie cu alti .
Ma trag dintr-o familie de marinari,tatal meu-fost comandant Pesc-ocean*pescadoare* Tulcea 21 ani,pensionat 1991 decedat 2001
fratele meu/fost comandant Navrom-constanta*transport marfa*/15 ani,a renuntat la Navrom in 1990 si acum lucreaza pt. o companie greceasca avand aceiasi functie,
asa ca nu imi spune mie despre marinari,cand eu traversam atlanticul poate tu inca beai laptic...
laleauaneagra
07-12-09, 16:00
atat de prost incat sa scriuca tot sistemu inseamna secu si alte cele ce apartin de aparatul puteri te inseli,nu sant asa de prost:)
sistemu inseamna altceva,ceva ce nu prea poate face ce vrea de cand e base
poti sa servesti pe cine vrei
domne nu intelegi ca prefer orice in afara de ciuma rosie
am impresia ca nu doresti acelasi lucru
ps.nu o spun cu rautate dar cred ca ies de pe sectiunea asta ca nu isi are rost,ce votati aia sa mancati:)si cu asta basta,trebuie sa ma oftic eu ca unii asta vor,treaba voastra
@JBTC nu arunca asa o cifra simbolica 80 miliarde euro daca vrei sa fii exact spune care era datoria romaniei in decembrie 2008 cat este in decembrie 2009 cati bani au fost imprumutati in 2009 si cati bani sau returnat din datoria care s-a facut pana in 2008 cate procente din datorie este datorie facuta de stat si cat de sectorul privat .
asa ca nu imi spune mie despre marinari,cand eu traversam atlanticul poate tu inca beai laptic...
ma *** ... una la mana suntem de aceiasi varsta si a doua la mana esti asa de *** incat nici in romania nu ai mai avut loc , toata lumea mai veche de pe acest forum te cunoaste ce fel de *** de om esti cand te scuipa blana in gura tu deschideai gura larg sa te scuipe si in stomac si acum vrei sa dai lectii de morala . vezi-ti draq de saracia ta si termina cu idioteniile astea esti prea *** si prea *** pentru timpul in care traim
imi cer scuze fata de moderatori si o sa suport consecintele fara sa comentez
...
domne nu intelegi ca prefer orice in afara de ciuma rosie
am impresia ca nu doresti acelasi lucru
ps.nu o spun cu rautate dar cred ca ies de pe sectiunea asta ca nu isi are rost,ce votati aia sa mancati:)si cu asta basta,trebuie sa ma oftic eu ca unii asta vor,treaba voastra
se pare ca avem notiuni diferite in ceea ce priveste semnificatia "ciumei rosii"
ia CV-urile celor 2 candidati, compara-le si spune-mi tu cine reprezinta ciuma rosie (ia-i si pe cei din spatele lor si fa o analiza comparativa - by the way daca si doina cornea reprezinta ciuma rosie...)
@JBTC nu arunca asa o cifra simbolica 80 miliarde euro daca vrei sa fii exact spune care era datoria romaniei in decembrie 2008 cat este in decembrie 2009 cati bani au fost imprumutati in 2009 si cati bani sau returnat din datoria care s-a facut pana in 2008 cate procente din datorie este datorie facuta de stat si cat de sectorul privat .
spun doar atat: in 2009 ne-am insatorat mai mult decat eram indatorati pana-n dec 2008 (stiu ca oficial datoria publica externa e undeva la 60mld eur si ca e in crestere cu doar vreo 20mld fata de 2008 insa ce nu spun nici bnr si nici guvernantii e ca si imprumuturile contractate de pe piata inerna se vor regasi la un moment dat tot in aceasta datorie si ca deocamadata e la nivelul de -20mld pt ca nu s-au tras toti banii ce se intentioneaza a fi imprumutati)... restul sunt povesti.
stiu si eu f bine ca mare parte din banii ce se imprumuta se duc catre plata unor datorii mai vechi dar nu asta era ideea...
problema e ca au fost imprumutati pt o treaba si... mai departe stiti si voi...
oricum nimic nu se mai poate schimba. ce face psd acum e lamentabil, fara indoiala. timpul va decide cine a avut sau nu dreptate. tare imi doresc ca eu sa fi gresit...
costin1980
07-12-09, 16:23
Eu nu va cunosc pe niciunu si sunt sigur ca pe unii dintre voi la cum va exprimati nici nu as vrea,sincer e firesc sa ganditi si sa va exprimati dupa cum a-ti votat,aici ma refer strict la Stargate.Eu vin din mediul de afaceri (asta sa nu fie cazul sa ma etichetati comunist,fomist,saracie si altele ca am vazut ca se poarta).am 3 societati de distributie si tin sa va spun ca la ora asta la care eu va scriu multe din societatile colaboratoare isi inchid portile,multi prieteni care lucreaza la banci isi pun problema sa emigreze si asta numai pentru ambitia de a iesii Hahailescu presedinte.Va felicit asadar inca odata pentru ca inca mai mentinem ultima relicva a comunismului in varful piramidei!
uite cum o frauda face dreptate
bravo Base
eu am trimis o suta de parai in tara ca cumnatamea sa mearga la vot cu stampila pe base si alti si-au sunat familiile in tara sa voteze cu base
foarte frumos! iti uram succesuri! :D
eu am terminat ce-am avut de spus pe aceasta tema a alegerilor.
apropo de SISTEM: pai chiar el e SISTEMUL (in PH vedeti cine-i fam ANASTASE si trageti concluzia - intamplator d-ra Roberta mi-a fost si colega in L. M. Viteazu promotia 94). cata naivitate pe unii din voi (sa nu-i spun credulitate...). asta ma oftica f tare ca sunteti f multi naivi...
in fine, baftar tuturor si... sarbatori fericite ca tot am intrat in aceasta perioada! ;)
techcenter
07-12-09, 16:33
rusine diasporei!!!!!!!!!!!!!!
costin1980
07-12-09, 16:40
De ce rusine diasporei??..ei traiesc in alta civilizatie,se uita la Romania ca la cinema 3D,experimentele sunt oricand binevenite,mai mult,nu stii ca noua romanilor ne place sa fim perversi cu propria viata?..doar ne place sa vedem sange,sa mai zica Base unuia sau altuia
"comunistule","gaozarule"ca doar bine ne zice..Diasporei ii place cand umbla Base pe la nuntile tiganilor,ce nu tre sa-i integram? Diasporei ii place de asemenea cand Elena ne doreste sa avem succesuri,cand insusi presedintele nu stie imnul,doar e trendy asa.Ca sa nu mai spun ca diasporei ii place sa plece din tara cu avionul,ca slava domnului,flota a disparut dumnezeu stie unde.Iar tot diasporei anticomuniste ii place la nebunie cand la ora asta singurul demnitar caruia i-a disparut "dosarul SECU" e cel mai avantat anticomunist! Bravo Romani,ne meritam soarta si va felicit!
@costin1980 (http://www.sateliti.info/member.php?u=6397) ai mare dreptate dar antenele si realitatea ne-au frecat la cap ne-au intoxicat ca ne acru de insistentza lor
nici dracu nu vota cu base daca voiculescu vintu si patriciu nu intervenea asa masiv in tv
uite acum e liniste pe tv Ciutaci au disparut
bravo base !
dreambox80
07-12-09, 17:19
ma *** ... una la mana suntem de aceiasi varsta si a doua la mana esti asa de *** incat nici in romania nu ai mai avut loc , toata lumea mai veche de pe acest forum te cunoaste ce fel de *** de om esti cand te scuipa blana in gura tu deschideai gura larg sa te scuipe si in stomac si acum vrei sa dai lectii de morala . vezi-ti draq de saracia ta si termina cu idioteniile astea esti prea *** si prea *** pentru timpul in care traim
.................................................................................................... .................................................................................................... ....................................................................................................
costin1980
07-12-09, 17:45
Sunt de acord ca multi s-au pozitionat anti-schimbare si datorita ciumei celor 3 (vantu,voiculescu,patriciu) insa,ma repet a mia oara,ce nu inteleg,astia in 2004 erau imaculati cand dadeau pro basescu pe lighean?..haideti sa respectam realitatea,sigur ca s-au pozitionat in functie de interes,dar odata erau la brat cu Hahailescu.In alta ordine,apa trece,pietrele raman..noi tot saraci,lipsiti de informatie,cu o situatie politica instabila,ca nu va imaginati ca exceptand maghiarii si minoritatile se arunca cineva in bratele marinarului (incalzit la pieptul cocosului sau udrei..:)..)Asadar,ramane cum am stabilit,anarhie si dezastru,situtie pe care din pacate noi o platim si asta e mai important decat cine era in spatele lui x sau y,Cei 3 moguli traiesc bine oricum,ambitia unora insa noi o platim,poporul!
hai ca sint culmea cei 322 vor sa-l suspende iar pe base zic ca au fost fraude la vot
bravo parlamentarilor
am zis ca nu mai postez dar... un pic de "artimetica":
date oficiale BEC ora 14:
numar total alegatori care s-au prezentat la urne: 10620116
numar total voturi valabil exprimate: 10481568
numar voturi nule: 138476
nu prea ies vreo 72 voturi... (nu ca ar influenta cu ceva rezultatul dar ridica un semn de intrebare... de obicei a+b trebuie sa fie egal cu c in calculul electoral...)
bafta!
http://www.bec2009p.ro/Documente%20PDF/Rezultate/Rezultate%20partiale%20turul%20II/partiale%20finale%20ora14.pdf
Ce idiotenie sa sustii ca diaspora a hotarit alegerile!!
Cum definiti diaspora? Cei 10% care s-au prezentat la vot?
De ce nu v-ati mobilizat voi,cei (...) ramasi acolo, in asa fel incit sa nu se ajunga la o asemenea situatie?
Chiar nu vreti sa acceptati ca jumatate din populatia Romaniei s-a prezentat la vot si din cei ce au votat, jumatate au votat cu un candidat, iar cealalta jumatate cu celalalt candidat?
Vorbiti de parca ar fi un scor de 80% la 20%.
Este fifty-fifty. Deci dupa logica unora: jumatate din romani sint idioti, iar cealalta jumatate, pe linga faptul ca "pleznesc" de inteligenta, mai sint si in posesia adevarului absolut.
Sa traiti bine!
Hai s-o lamurim odata cu datoria externa ! subiect reluat de toti habarnamistii ...Geoana inclusiv !
Statul roman are o datorie externa de cca. 20 miliarde de euro ! atita si nimic mai mult ! restul pana la 80 de miliarde sint investitii straine in Romania ! adica daca un smecher din Anglia vine si vrea sa dea un tun imobiliar de 50 de milioane in Romania ... si o da cu mucii in fasole ...se cheama c-a investit 50 de milioane pe care o sa vrea sa sii recupereze ...sa sii recupereze sanatos ! si uite asa datoria externa privata a Romaniei a crescut cu 50 de milioane !
Hai s-o lamurim odata cu datoria externa ! subiect reluat de toti habarnamistii ...Geoana inclusiv !
Statul roman are o datorie externa de cca. 20 miliarde de euro ! atita si nimic mai mult ! restul pana la 80 de miliarde sint investitii straine in Romania ! adica daca un smecher din Anglia vine si vrea sa dea un tun imobiliar de 50 de milioane in Romania ... si o da cu mucii in fasole ...se cheama c-a investit 50 de milioane pe care o sa vrea sa sii recupereze ...sa sii recupereze sanatos ! si uite asa datoria externa privata a Romaniei a crescut cu 50 de milioane !
mai pune si capitalul cu care bancile straine au creditat firme romanesti si te apropii de cifra reala. mai pune si imprumuturile statului pe piata bancara interna (considerata interna pt ca banii tot din afara vin - si care in 2009 e de 24mld eur) si vei avea imaginea reala. nu ne mai acuza de habarnism fara sa ai tu habar despre ce vorbesti. please!
Acum asta e,fratiorul mai mic (PDL) a crescut si a reusit sa-l fenteze pe cel mare (PSD) cu metode binecunoscute si invatate pe vremea cand sugeau de la sanul aceleiasi bunicute.:D
Acum avem de ce sa mai radem inca 5 ani,ca de facut ceva oricum nu facea nimeni.Mai vedem si noi o Udrea calare sau pe bicicleta,un gaozar,o pasarica,etc.Hai ca romanilor asta le place,otevismele.:)
zmeura mai ridem noi 5 ani dar Base a anuntat ca in mandatu urmator vrea sa fie Prim ministru
dreambox80
07-12-09, 21:38
17 Orice cuvant injurios adresat altui membru al forumului sau unui moderator, admin se pedepseste cu ban, iar postul va fi sters
http://sateliti.info/showthread.php?p=3#post3
Eu mam bazat pe regula #16
"Orice atac (nefondat si nesustinut cu probe) impotriva unui membru al forumului sau moderator, admin se pedepseste cu avertisment sau ban in functie de gravitatea faptei si editarea/stergerea/ inchiderea postului."
si am inchis ochii la regula #10
"Nu sunt admise clonele! Cei ce isi vor face mai mult de un username vor primi ban!"
@JBTC
- capital imprumutat de o banca straina unei firme private romanesti = investitie privata cu risc asumat ! sa le fie de bine !
- imprumut statul roman de la o banca romanesca = datorie interna cu risc minimal ca nici un stat civilizat ...poate doar Argentina si nici ea chiar de tot ... nu stiu sa fi dat faliment
... mai gandestete un pic ...nu de alta dar indoctrinarea duce la lenevirea judecatii
costin1980
07-12-09, 22:10
Poi ca sa fie primi ministru trebuie sa citeasca ceva mai mult decat Cartarescu-Levantul,sa aibe o mapa profesionala impecabila,trebuie sa arate dosarul de la SECU,sa desecretizeze cazul Haisam ca asa ne-a minit si nu in ultimul rand,trebuie sa cumparam o noua flota,ca altfel,omu` ce mai vinde???
@MihaiP
Te intrebam ceva aici (http://sateliti.info/showthread.php?t=15641), inca ma intereseaza.
E de satelitzi forumul :)).
@JBTC
- capital imprumutat de o banca straina unei firme private romanesti = investitie privata cu risc asumat ! sa le fie de bine !
- imprumut statul roman de la o banca romanesca = datorie interna cu risc minimal ca nici un stat civilizat ...poate doar Argentina si nici ea chiar de tot ... nu stiu sa fi dat faliment
... mai gandestete un pic ...nu de alta dar indoctrinarea duce la lenevirea judecatii
- pai uita-te cam ce firme au luat grosul imprumuturilor si cine a garantat imprumuturile. apoi mai vorbim.
- imprumut statul roman de la o banca romanesca = datorie interna. corect dar banii vin de la bancile mama. odata si-odata vine si momentul repatrierii... asa ca tot imprumut extern e...
inteleg f bine ca faci teorie economica cu mine dar economia e un pic mai mult decat un manual...
mecanismele sunt un pic mai complexe. uneori chiar mai inselatoare.
oricum ai pune pb banii aia tot noi ii platim. d-aia sunt si considerati cu risc mic. d-aia bancile acorda f usor astfel de imprumuturi. d-aia noi cei mici n-avem acces la creditare...
ai dreptate: indoctrinarea duce la lenevirea judecatii. dar nu e cazul mau... ;)
in fine... ca sa nu polemizam la infinit: uita ce-am scris si considera ca-ti dau dreptate. dar... te provoc la un ramasag:
eu spun ca pana-n iunie 2010 tva va fi 22-25%, cota unica 18-19%, vor fi concediati minim 20000 bugetari (dar nu aia care freaca menta) si timp de 6 luni ne vom lua concedii fara plata...
in plus, prognozez pt 2010 o crestere economica negativa de -1,5 pana la -2,5% si o rata a somajului in jur de 6%.
te las pe tine sa alegi obiectul pariului.
e ok?
@zildan - sintem la offtopic ! nuuu ? si oricum threadul moare de la sine .... ca s-a transat subiectul
@JBTC - cu previziunile tale economice sint OK ! si cred ca erau la fel indiferent cine venea la putere ! panglicile electorale nu tin locul economiei reale ... si mai e ceva ...promisiuni de pomeni electorale nu fac decat sa induca asteptari nerealiste ! victime ... cei fara minte ( scoala ) si batranii !
Oricum ... am hotarit sa pun punct din doua motive limpezi
- intradevar este un forum despre sateliti
- interventiile mele s-au dorit sa acopere scrasnetele din dinti ... care evident acum si-au pierdut actualitatea
Scuze ...nu m-am putut abtine ! dar merita citit acest fragment dintr-un interviu recent ...
"Preşedintele PNL, Călin Popescu-Tăriceanu, se declară convins, intr-un interviu pentru Gandul şi Mediafax, că va ieşi caştigător in competiţia cu vicepreşedintele Crin Antonescu pentru şefia partidului. Tăriceanu il prezintă pe Antonescu drept un personaj superficial, „specialist in talk-show-uri”, fără un proiect politic, un om care s-a ferit, in toată activitatea sa, să-şi asume vreo responsabilitate la nivel inalt, refuzand, ori de cate ori i s-a propus, să intre in guvern."
am fost "blamat" exact pentru aceleasi aprecieri ...
Pai nu e bine.Acum trebuie sa se alieze partidul de maici PDL cu cel al mogulului Patriciu?Iar va luati teapa?:clap:
Daca stau sa caut prin primele pagini in topicul asta erau cel putin 4-5 persoane gata sa-si taie venele cand se vorbea despre Patriciu.Parca v-am spus ca pana la urma se vor pupa intre ei ca altfel nu se poate forma un guvern,dar voi ii dadeati cu mogulii si comunistii.Sa vedeti ce buni vor fi unii moguli,comunisti sau petroliberali.:)
laleauaneagra
08-12-09, 19:09
ma dar astia de la realitate si antene o tin intruna ca base nu e presedinte,cat fanatism,fantastic:comp:
Si am incalecat pe-o sa si v-am spus poveste'asa!!!