PDA

View Full Version : S-a trecut la nagra 3

Pages : [1] 2 3

zmeura
08-09-09, 00:22
Asa zice Spartacus pe forumul prieten cu Digi si pe el il cred.Naspa moment.

delta2k2
08-09-09, 00:50
De`acord . Dar nu a zis cand este termenul limita. Doar ca s-a dat startul.
Inceputul sfarsitului pentru unii ...

.

paulino
08-09-09, 09:31
...si credeti ca nagra 3 nu este deja spart?
doar ca nu este public...

Diablo1
08-09-09, 10:00
Päi daca nu e public nu este spart sau
Dezvoltä subiectul

dMd
08-09-09, 10:33
Problema este ca aceasta trecere va pune la inceput piedici chiar si celor care spera ca in share va fi lumina, nu degeaba au introdus CAID 1880.

zmeura
08-09-09, 11:15
Nu are nimeni nici o informatie legata de cardurile cu CAID 1880?Au aparut pe piata?Se dau deja abonatilor?
Cu spargerea e mai greu,pana nu vor fi informatii concrete e ca si cu AC8-ul care era doar in zvonurile de pe net.Despre spargerea nagra 3 s-a discutat din prima zi si toata lumea spune acelasi lucru,ca e tinut la secret.Eu zic ca inca e sigur si spargerea lui are tot atatea sanse cate au si celelalte sisteme de codare.
Daca mai prindem sarbatorile cu lumina e bine,dar anul viitor il incepem sigur in bezna.Se duce si asta,ramane sharing sper cu tot cu 1880 lor.

eugennico
08-09-09, 11:24
Cartele cu ROM190 CAID1880 la digi nu am vazut la nimeni , toate cele schimbate sant ROM142 (cele rosii) rev G02 ,sant curios cand apar ....

dic_star79
08-09-09, 11:43
In ceea ce priveste cardurile N3 sunt distribuite de aproape un an de zile, eu am cardurile N3 de prin martie.

tjd1971
08-09-09, 13:02
Carduri cu N3 sint de mult date in exploatare problema era cum sa le schimbe pe ce vechi dar se pare ca s au hotarit cum prin posta.Cred ca myster K i au pus pe schimbat ca doar le expira contractul.DUPA NOAPTE VINE ZIUA SI TOT ASA MAI DEPARTE ca doar afacerea trebuie intretinuta:drinks:

Ursanu
08-09-09, 15:23
Stimati domni !!! D-ra discuta-ti pe forum,despre Nagra 3 ! Eu personal,inca din luna martie pe un site russesc am citit,caci deja e spart-a si accasta codificare, numai caci hakerii asteapt-a ca sa treaca mai multe platforme pe N 3 si desigur vor da softurile publice pe site-urile lor. Cear russi si au un site cu asemenea denumire, numai caci trebue sa Te inregistrezi la dansii si desigur sa sti si denumirile in l.rusa ce inseamna. Cu multa stima si respect !!!

zmeura
08-09-09, 16:41
Nu au scris numai rusii,s-a scris peste tot.Si la noi la offtopic s-a mai discutat,dar atat,practic spargerea exista dar lipseste cu desavarsire.:)
In rest de trecut la nagra 3 am ramas doar noi si sud americanii,nu vad de ce ne asteapta ca doar nu suntem asa valorosi,nu poti sa te compari cu D+,Premiere-Sky ,Polsat sau Cabo.Pana mai ieri in grila megaoperatorului nostru era doar liga lui mitica,in rest programe care se gasesc pe toate gardurile,HD nu.Nu mai zic de puterea financiara a celor din tarile respective care isi permit un card cu 100 Euro cat costa la inceput "fructul oprit".Daca voi credeti ca atunci cand se sparge ceva prima grija a hackerilor e sa puna chei pe net e treaba voastra,eu zic sa adunati banii pentru un card despre care nimeni nu va sti cat va merge,iar chei mai incolo cand se plictisesc,poate la 1 an dupa.Asta daca se va sparge vreodata.
Carduri fenomen nu au aparut si in sharing nu a aparut nimic deosebit,deci parerea mea e ca nagra 3 e inca safe si noi putem sa citim aberatiile unora de pe alte forumuri si sa ne facem sperante dar cu atat ramanem.

un user
08-09-09, 16:45
spaniolii au facut cele mai multe teste, dupa aceea nemtii, rezolvarea vine de acolo.
cu sharing-ul nu vor fi probleme atata timp cat interogarea cartelei se face la 10 sec, chiar daca se micsoreaza timpul(si s-a incercat asa ceva pe la 7 sec) isi fac probleme singuri pt ca transferul de date creste si, din testele efectuate apareau probleme de la atatea interogari.
oricum, sper din toate astea sa dispara toti profitorii care au fraierit o gramada de oameni fara scrupule.

tjd1971
08-09-09, 16:54
bine spus mai scapa si ei de niste receivere care fac minuni pina la prima schimbare de key

iosif
08-09-09, 17:19
[QUOTE=dMd]

Aseara la schimbarea cheilor, la mine a decodat in N3 fara probleme de la un peer.

zmeura
08-09-09, 17:32
Normal.Depinde de ce emu folositi dar pentru test puteti ignora caid-ul vechi de N2 si vedeti ce se deschide din N3 si daca viitorul va surade.:)

dMd
08-09-09, 21:42
Momentan merge in share N3, dar primesti CAID 1802. Daca intri la streaminfo vei vedea ca gigi merge pe CAID 1801; 1802 si 1880. Pe acesta din urma sper sa nu-l implementeze ( acum cand se zvoneste ca trebuie sa reinoiasca contractul cu K----ski ). In caz ca vor alege trecerea la cel din urma CAID, atunci intunericul este posibil sa-i cuprinda pt o perioada buna pe toti cei fara card. Partea buna este ca pana in momentul actual, abonatilor li s-au distribuit numai carduri N3 ROM 142 si sper ca "megaoperatorul" sa nu se gandeasca prea curand si la schimbarea schimbarii, adica noile cartele care vor sosi odata cu factura sa fie ROM 190... desi orice este posibil.

paulino
09-09-09, 10:27
Iata ce am gasit pe un forum pentru schimb de carduri...
HRT and soon Digi mosc N3
drazen1983
sa il credem?

delta2k2
09-09-09, 11:10
Depinde ce inţelege el prin "soon" (in curand , pentru cei care nu ştiu deloc engleză).

Nu cred că va fi nici un mosc N3 anul ăsta , aşa că ce zice drazen1983 pare mai degrabă o promisiune electorală , care oricum nu va fi onorată degrabă.

.

sorin8m
09-09-09, 12:17
Am vorbit si cu cunostinte din serb ia, si nu numai si inca nimeni nu a avut in mana asa ceva, doar zvonuri.

zmeura
09-09-09, 12:41
Eu v-am spus ca e un fel de AC8.Zvonuri inventate care se propaga apoi pe forumuri fiind luate cu copy-paste.Dupa ce se va trece la nagra 3 ne vom confrunta din plin cu astfel de zvonuri,astfel incat atunci cand va veni momentul (daca va veni) va fi greu sa distingi adevarul de zvonuri.Ba vor fi multi gata sa-ti sara in cap cand le vei spune ca nu se va face lumina curand,spunand ca a citit el pe un alt forum sau a auzit de la nu stiu cine,dar de vazut niciodata.Nici acum nu credeam in trecerea la nagra 3 daca sursa era oricare alta si asta doar din cauza zvonerilor de profesie.
Asa e cu trecerea la nagra 3 prevazuta de unii inca de acum 2 ani,de altii de acum 1 an si care se lauda ca au avut dreptate,uitand de termenele despre care vobeau.La ei "in curad" inseamna 1 an,2,3 cu toate ca in previziuni era vorba de luni.Ca se va trece la nagra 3 stia si fiul meu de 10 ani,cand normal ca nu a stiut ca nu e Mama Omida. :clap:
Acum mai trebuie sa prevesteasca si spargerea nagra 3 "in curand" (1 an,2 3,4,10,nu conteaza) ca apoi sa vina sa spuna "v-am spus eu?".
Sa speram ca nu isi vor face numele de rusine si vor taragana trecerea cat mai mult.:)

val
09-09-09, 20:54
Greu de crezut ca respectabilii de la DTH-ul mai sus amintit ar avea vreo contibutie directa in afacerea "zvonacul si raspandacul"; cert este ca la fiecare intarziere de aparitie a noilor key aparea (cel putin) un post pe diferite upload-uri in care se anunta celebrul AC8. Sa nu mai spunem despre cele care care anuntau noua cheie...cand de fapt in arhiva nu gaseai decat un link.

mesteru
10-09-09, 12:57
daca se adopta caid 1880 ar putea fi probleme si la sharing.........http://img98.imageshack.us/img98/6792/50957498.jpg (http://img98.imageshack.us/i/50957498.jpg/)

Einstein
10-09-09, 14:14
Sa vedem cine e primul care primeste plicul. :D

O pierdere imensa pentru hobistii sharingului!? :comp:
...si o pierdere si mai mare pentru key-isti! :)

http://www.diesl.com/blog/?m=20090803
http://farm1.static.flickr.com/163/432619177_9bc45db89f.jpg

SUGESTIV, NU?

barghy
10-09-09, 21:59
Da sa treaca odata in N3. Au innebunit forumurile romanesti importante din domeniu. Asa se mai cerne si acest forum si alte similare de oportunisti. Vreti sa facem un exercitiu de imagine ? :
Sa zicem ca nu mai merge GIGI nici in sharing ( cu toate ca cei care stiu CAID 1880 + MPCS + MGCAMD s-au facut progrese, prietenii stiu ce spun ) nici pe key: credeti ca adevaratii hobysti ( si-mi permit sa spun ca acesta trebuie sa ramina un hobby ) nu vor intra sa discute alte lucruri ce ramin in acest domeniu ? Sau se teme cineva ca va scadea traficul pe anumite domenii ? E posibil, dar eu zic ca pentru frumusetea pasiunii e un rau spre bine. Digi e clar un serviciu pentru mase. Si haideti domnilor sa nu mai facem o tragedie din asta, dar eu spun ca draqu nu e nici o data asa de negru, veti vedea. Oricum visul cel mai negru al lui Kude*sky&co( aici ii includ pe toti cei care "vand" sisteme de protectie) este acest CS. Se invirt prea multi bani in domeniu ca sa nu apara ceva. Numai sa iasa banu de undeva...
Hai sa nu fim tristi si sa vedem si partea plina a paharului, prieteni !

val
10-09-09, 23:22
Cred ca stiu despre cine este vorba! http://www.realitatea.net/sfantul-de-la-maglavit---ciobanul-petrache-lupu-a-povestit-ca-dumnezeu-i-s-a-aratat-de-mai-multe-ori_531007.html

Bamboo
10-09-09, 23:30
Sa vedem cine e primul care primeste plicul. :D

O pierdere imensa pentru hobistii sharingului!? :comp:
...si o pierdere si mai mare pentru key-isti! :)

http://www.diesl.com/blog/?m=20090803
http://farm1.static.flickr.com/163/432619177_9bc45db89f.jpg

SUGESTIV, NU?
Einsteine, postul tau e de milioane!

Cel putin personajele din imagine au un abonament. Nu stiu daca il si platesc. Spre deosebire de unii disperatii care urla pe forummuri dupa ultima cheie.

zmeura
11-09-09, 01:05
Eu stiu ca Digi a trecut "la nagra 3 only" http://translate.google.ro/translate_t?prev=hp&hl=ro&js=y&text=only&file=&sl=en&tl=ro&history_state0=# inca din ianuarie 2009,dar nu ma bag mai departe ca nu am de unde sa stiu.

PS: Ce era de spus s-a spus deja http://sateliti.info/showpost.php?p=62288&postcount=233 .

zildan
11-09-09, 01:46
Stimate abonat,

Intrucat suntem permanent preocupaþi de optimizarea calitãþii serviciilor de care beneficiaþi, vã trimitem, ataºat acestei scrisori, noua cartelã Digi TV Satelit.

Vã rugãm sã inlocuiþi cartela de acces condiþionat pe care o utilizaþi in prezent, cu noua cartelã.
Tot ceea ce trebuie sã faceþi pentru a finaliza cu succes procesul de inlocuire, este sã scoateþi vechea cartelã de acces condiþionat din decodorul Digi TV (set-top-box) ºi sã introduceþi in locul acesteia noua cartelã, ataºatã acestei scrisori (conform imaginii alãturate).

Pentru a activa noua cartelã vã rugãm sã sunaþi la numãrul 031 400 4000, disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Din momentul activãrii cartelei veþi beneficia de cel mai complet pachet de programe din oferta Digi TV Satelit – Extra Complet + Max Pack – fãrã sã plãtiþi suplimentar nicio altã taxã. Acest pachet conþine minim 80 de programe TV ºi va fi disponibil promoþional timp de 30 de zile.

Important! Este necesar sã inlocuiþi vechea dumneavoastrã cartelã, intrucat aceasta va deveni inactivã in perioada urmãtoare ºi nu veþi mai putea urmãri programele Digi TV Satelit.

Totodatã vã rugãm sã ne returnaþi cartela veche in plicul albastru ataºat scrisorii. Plicul este preplãtit, astfel incat nu veþi achita nimic suplimentar. Trebuie doar sã il depuneþi la cel mai apropiat Oficiu Poºtal.

Pentru ca activarea noii cartele de acces condiþionat sã poatã fi fãcutã in cele mai bune condiþii, este important sã ne returnaþi cartela cea veche in plicul ataºat, imediat dupã ce aceasta a fost inlocuitã.

Pentru informaþii suplimentare ne puteþi contacta :
* telefonic la numãrul 031 400 4000
* in toate punctele de prezenþã RCS & RDS.

Cu stimã,
RCS & RDS S.A.

eugennico
11-09-09, 01:58
"#Pentru a activa noua cartelã vã rugãm sã sunaþi la numãrul 031 400 4000, disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7.""

:lol:
Adica pe banii nostri F....i IN GURA ,poate prinzi robotul beat si o mai pui de un VIOL .........><;eu nu le dau nici o cartela ai dau foc si va dau filmul :ADIO NAGRA2 JIJI TV:

APOI fac alt ABO..........................he he he pai gsptv ....

siemens
11-09-09, 02:23
Si totusi, Nagra3 nu mai poate fi spart? nu merge nici in share?

delta2k2
11-09-09, 03:12
Orice sistem de codare poate fi spart . Este nevoie doar de timp. Mult timp. Si desigur ... interes.

Cat despre share ...se va vedea la momentul respectiv.

Deocamdată observ că este momentul de glorie al zvonacilor şi prorocilor.

.

zmeura
11-09-09, 12:47
Si totusi, Nagra3 nu mai poate fi spart? nu merge nici in share?
Cardurile ROM 142 merg in share,cele ROM 190 se zice ca nu ar merge dar nu sunt inca prezente pe piata.Ambele sunt nagra 3.
Legat de spargere am scris si mai sus,nu prea curand.

@zildan de unde ai "docomentul"?

zmeura
12-09-09, 01:31
Exemplu de stire falsa http://www.extremetesting.tv/forums/showthread.php?t=31096 .Acolo a fost postata in decembrie anul trecut,dupa cum vedeti nu au existat cardurile acelea si nici moscuri la nici un provider cu nagra 3.Cititi ca sa stiti ce sa nu mai luati cu copy paste de pe un forum pe altul.

un user
12-09-09, 11:29
Daca nenea Cristopher T. mai era angajat la Murdocea, la sfarsitul anului 2009 se vedeau rezultatele, adica ROM 142.bin, altfel mai dureaza cine stie pana cand.

lukas26
21-09-09, 12:34
vesti proaste pt posesori recivere cu key digi tv in N3 digi tv rcs/rds va trece in n3 in data de 01.11.2009 99% informatie sigura.

delta2k2
21-09-09, 12:51
lukas26 , ştii bancul ăla cu ... vine lupul ?

De ani de zile se tot trece la N3 , ba de la 1 februarie , ba de la 1 septembrie etc etc

Poate că informaţia pe care o deţii este corectă , dar această ştire cred că a ajuns sa intereseze mai mult pe bişniţarii ce prostesc lumea.

.

lukas26
21-09-09, 12:53
eu aceasta informatie no am de pe nustiu unde o am exacta daca vrei sa sti direct de la director rds/rcs jud cluj.

lukas26
21-09-09, 13:08
eu doar vam atentionat cu ce cunoc si stiu sa va pregatiti cu noile carduri in Shering

P8M1C0
21-09-09, 17:26
si noi acum trebuie sa te atentionam pentru limba romana si implicit sa te credem, bine? ;)

vine n6 + 10-20 de postu uHD la rcs ;)
p.s. uHD = ultra HD!!!

delta2k2
21-09-09, 17:44
... p.s. uHD = ultra HD!!!

Total greşit !!! :lol:

uHD = uită de HD (la RCS şi nu numai).
Conform zvonacilor şi prorocilor noi suntem pe N3 şi ne uităm la HD de vre-o 2 ani incoace.

:cheers:
.

P8M1C0
21-09-09, 17:52
:))
da, tare!!!
:gathering:

tarky
21-09-09, 19:59
Tot nu inteleg de ce atata agitatie.....se trece la o noua varianta de criptare si gata! cine nu e pregatit isi face ab. cine e....stie ce are de facut!

zmeura
21-09-09, 20:06
Salut Alex.Ai dreptate,doar ca era vorba si despre proroci.:)

silvica
21-09-09, 20:25
eu doar vam atentionat cu ce cunoc si stiu sa va pregatiti cu noile carduri in Shering
Da...zvonuri ..fapte,vom trai si vom vedea,dar de ce atata agitatie in cazu in care maine -poimaine nagravision 3 va fi singurul sistem de cripare la digi??
Mai devreme sau mai tarziu tot vor face si asta,si sigur vor fi si nemutumiti,nu zic nu-insa cred ca mare parte din noi avem si abonamente oficiale,asa ca sa nu ne camuflam prea tare,nu ne ajuta cu nimic dand cu presupusul,zvonind sau imprasitiind zvonurile date de unii -altii.
Si o cunostinta a mea care culmea e director pe la una din filialele lor le-a trimis la parinti 2 echosmarturi,acum vreo zece zile.Acum ce sa credem?
Alba-neagra ,la noroc:) o merge o zi ,doua,o luna -1 an,nu stim,si nici el.
Credeti ca cineva doar pentru ca edte director la ei stie tot ce va urma?
Cam asta am avut de zis:gathering:

sorin8m
21-09-09, 23:10
vesti proaste pt posesori recivere cu key digi tv in N3 digi tv rcs/rds va trece in n3 in data de 01.11.2009 99% informatie sigura.

1. Interesant postul dar nu si adevarat. Dupa lege trebuie sa anunta cu 6 luni inainte de a trece pe noul sistem (in cazul nostru N3).
2. Sunt mult prea multi utilizatori care au N2 si mai ales ca sunt raspanditi in 6 tari oficiale (unde sa raspandit digi tv), nu vad cum se va rausi sa le schimbe asa de repede.
3. Pana si ultimul abonat nu trece pe N3 nu au voie sa renunte la N2.

Cu stima

delta2k2
21-09-09, 23:25
... Dupa lege trebuie sa anunta cu 6 luni inainte de a trece pe noul sistem (in cazul nostru N3) ...

Detaliază puţin te rog. La ce lege faci referire ?

.

armandino
22-09-09, 13:44
Consider ca fenomenul DIGI TV cu key furate de pe net a luat amploare ... si a reusit pe langa acesta sa dezvolte afaceri frumusele pt diversi bisnitari. Spun bisnitzari pentru o mare parte din ei habar nu au pe ce satelit e digi tv , dar stiu ca pe siteul xxx se gasesc key pt megaoperator.

Nu sunt impotriva vizionarii fara abonament , dar sunt satul de acesti indivizi care fac bani pe munca altora , cei din urma fiind mult prea distinsi sa ceara renumeratii pentru aflarea acestor key.

Astept cu nerabdare schimbarea keylor , si trecerea la N3-4-5 chiar si 6 daca va fi nevoie ... poate asa se va mai curata internetul de falsi "decodificatori" ai megaoperatorului.

Om traii si om vedea !

Cu stima si respect la toata lumea

GEXE
22-09-09, 14:25
Ai dreptate @armandino dar sa sti ca tot au gasit o solutie "bisnitarii" si le ofera cumparatorilor o linie cu "full europa" cum zic ei timp de o luna. Deci nu o sa scapam de ei prea usor :)

delta2k2
22-09-09, 15:11
Si care sunt acei bişniţari ? De curiozitate , ce preţuri se practică ?

.

malefycu
22-09-09, 16:33
okazii.ro si ii gasesti pe toti bisnitarii din romania..........(nu vreau sa fac reclama)

P8M1C0
22-09-09, 18:11
da, exista bisnitari, niste infecti, insa nu ei sunt de vina ca incearca ci operatorul, ca nu incearca!!!
Sa se treaca odata la n3 sunt atat de ratati incat nu sunt in stare sa schimbe niste cartele...eu nu-i suport pe infectii aia de fac bisnita cu ceva ce isi poate face omul singur...e la fel ca faza cu dvd-uri de vanzare la colt de strada, niste infecti!!!
deci am spus nimic despre nimic...
deci hd nu o sa fie in aceasta viata iar n3 cand o sa se maturizeze oameni care conduc aceste firme dth!!!

lazlow
22-09-09, 19:24
No, asta e oficiala :

Toti abonatii de Digi Tv care au cartela N2 si achita frecvent prin posta vor primi aceasta cartela direct acasa, in plic cu urmatoarea factura, in acel plic se va mai gasi inca un plic prin care sa ne trimita cartela veche inapoi la sediu si informatii despre inlocuire.

Toate echipele service digi tv vor trebui sa inlocuiasca cartela N2 la fiecare sesizare la care se deplaseaza .

Daca un client se prezinta la sediu sa achite ori sa modifice pachetul in acel moment in baza de date va aparea un mesaj prin care casierita ori reprez vanzari este anuntat ca trebuie sa ii inlocuiasca cartela respectivului abonat.

Sunt curios daca vreun abonat oficial a primit cartela N3 sau N4 prin vreuna din aceste metode.

LE : inca ceva

In momentul "swap-ului" ( swap insemnand imperecherea unui decodor,cea veche si una noua care o vor primi in sediu ) pe langa procesul verbal de inlocuire abonatul va primi si un plic in care sa trimita vechea cartela prin posta la sediul central din Bucuresti. Fiecare client caruia ii se inlocuieste cartela veche va beneficia timp de 30 zile ( din momentul activarii cartelei ) de pachetul full indiferent de ce pachet exista activ momentan ( daca un client are pachetul popular si ii se schimba cartela va beneficia de extra complet + max pack ).

vladcarama
22-09-09, 21:10
deci vor schimba cartelele, nu shi receptoarele?

zmeura
22-09-09, 21:19
Da. .

vladcarama
22-09-09, 21:40
Pai de ce nu au facut-o pana acum, ce e asha greu sa schimbi o cartela, daca era de schimbat shi receptorul mai zic ca trebuie timp shi cheltuieli...???

paduraru
22-09-09, 22:02
E vorba de bani,cardurile costa ceva.

sorin8m
22-09-09, 22:29
Definitia bisnitarului?, findca pana la sfarsit orice vanzator (din cate am citit ce sa scris) este un bisnitar, doar ca uni lucreaza legal iar alti la negru.
Sau am dedus eu gresit?

sorin8m
23-09-09, 08:38
In fine sau hotarat sa le schimbe.
Oricum pana nu le vine si ultima cartela inapot (de N2) nu pot trece definitiv pe N3 si mai ales ca operatiunea legala dureaza 6 luni.

lazlow
23-09-09, 10:00
Treaba cu schimbarea cardurilor a inceput de saptamana trecuta.

lucrad
23-09-09, 22:41
Eu ma BUCUR!!!!!!!!!Acu se va vedea cine-i OM si cine-i CAINE !!!
:clap::cool2::cheers:

suporter
24-09-09, 18:20
Iata surpriza:

Asta e cartela N4? Vad ca e galbena pe spate.

http://img15.imageshack.us/img15/7533/frontpc.jpg

http://i36.tinypic.com/httslc.jpg

http://i34.tinypic.com/cqja8.jpg

dic_star79
24-09-09, 19:33
Si la Bucuresti la caserii se schimba smartcardurile, am trecut astazi sa achit factura....:)

cipryDXfeed
24-09-09, 22:51
Hmm... da se pare ca in 2-3 luni va fi mort N2 :agresiv::agresiv:

Einstein
25-09-09, 14:30
Deci cardurile galbene sunt noua revizie ROM 190 la n3 si nu permit sharingul?
Cautati la caserii cardurile rosii ca sa le schimbati acum pe cele n2 ca prin posta va vor veni galbenele!

prodigy
25-09-09, 16:20
La caserie mi-au dat si mie abastru cu rosu, ROM140

roman2005
27-09-09, 14:56
si la sibiu la caserii cand platesti abonamentul iti cere sa duci cartela pentru schimbare,doamna de acolo zicea si de ceva cu posta dar ca e mai bine sa le ducem la caserie

sorin8m
27-09-09, 18:26
La mine e platit abonamentul pana la sfarsitul anului. Daca vor sa o schimbe sami trimita prin posta. Eu nu ma duc de buna voie :)

Diablo1
28-09-09, 08:15
In fine sau hotarat sa le schimbe.
Oricum pana nu le vine si ultima cartela inapot (de N2) nu pot trece definitiv pe N3 si mai ales ca operatiunea legala dureaza 6 luni.

Päi dupä cum zici tu daca nu o mai dai inapoi nu schimbä definitiv pe N3
Deci nu trebuie sa te duci sa o schimbi
Sau am inteles eu gresit ?

amorak
28-09-09, 10:49
voi sunteti naivi, stiti ca pe astia de la gigi nu ii intereseaza, si cititi bine contractul, mi se pare ca scrie acolo ceva ca pot schimba cand vor ei. :gathering:

zmeura
28-09-09, 11:25
Nu am contract la indemana,dar sigur scrie despre faptul ca,cardul este proprietatea lor,deci ....

sorin8m
28-09-09, 18:03
@Diablo1, eu zic ca o sa mai dureze pana le schimba pe toate. Cat stiu inca nu ai nici inceput sa le trimite prin posta.

@amorak, Dupa lege nu pot face chiar ce vor ei, daca ai stie tu lunar cati bani arunca ei pe amenzi (bani aruncati ......). La mine in contract nu am vazut niciunde scris ca pot ei schimba cum vor ei sistemul de codare iar eu sa le platesc abonamentul.

@zmeura, da cartela este proprietatea lor insa daca ai platit trebuie si sa vezi.

In concluzie, probabil nu mam exprimat bine, nu o sa fiu eu cel care fuge la ei ca sa schimb cartela (daca ma intelegeti ce vreau sa spun).

Snow
28-09-09, 18:44
are cineva cardul de n3 pe dm 800/8000?

tarky
28-09-09, 18:49
Da si merge bine mersi in Na2,asteptam schimbarea sa vedem ce se intampla....

PS! DM800HD

Snow
28-09-09, 18:56
n-am inteles clar ai n2 sau n3 in 800?

zmeura
28-09-09, 19:25
@zmeura, da cartela este proprietatea lor insa daca ai platit trebuie si sa vezi.

Daca ei vor sa schimbe cartela lor cu o alta care e tot a lor,iar tu vezi in continuare,nu ai cum sa te opui.La un moment dat ti se face bezna iar ei vor spune:"noi l-am informat sa vina cu cardul sa-l schimbam" (ce norma,model,culoare are nu e treaba abonatului) sau "i-am cerut sa aduca cardul la casierie,primea un altul in schimb",etc

suporter
29-09-09, 09:33
In scrisoare se spune clar ca in curand cardurile vechi vor deveni nefunctionale! Nu mai speculati.

Uitati ROM 180 pe "galbejite"! :)

http://img42.imageshack.us/img42/6158/rom180.jpg (http://img42.imageshack.us/i/rom180.jpg/)

radumx
29-09-09, 10:47
Salutari!,
ieri am trecut pe la caserie in Cluj si mi-au spus ca cartela veche va functiona pana in 31 dec 2009, se pare ca de revelion va fi bezna:)

suporter
02-10-09, 11:03
Se pare ca D+ ROM 180 merge in share.

Poate cineva sa confirme la gigi?

worms
02-10-09, 16:34
pana la urma ce rom e pe galbeneala? rom 180 sau rom 190 ?

tarky
04-10-09, 15:38
n-am inteles clar ai n2 sau n3 in 800?

Card Na3 primit in urma cu 2 saptamani,m-am referit la faptul ca merge bine cardul de Na3 in DM800 chiar daca norma de codare e simulcrypt Na2-Na3,de asta am si specificat sa vedem ce se intampla dupa schimbare.

delta2k2
04-10-09, 16:14
... m-am referit la faptul ca merge bine cardul de Na3 in DM800 ...

Si ce emu folosesti pentru cardul N3 in DM800 ?

.

Einstein
06-10-09, 10:02
A mai primit cineva cardul galben? Ceva detalii?

Snow
06-10-09, 11:49

.
se pare ca l-ai blocat :)

delta2k2
06-10-09, 12:13
Ne ţine in suspans. Poate pregăteşte un tutorial ...:comp:

.

tarky
06-10-09, 12:45

.

CCcam 2010

delta2k2
06-10-09, 13:03
Si de cand CCcam citeşte direct un card N3 ? Detaliază puţin ...

.

Snow
06-10-09, 13:41
google search se pare ca-i merge cam greu domnului "orce" :lol:

tarky
06-10-09, 19:02
Si de cand CCcam citeşte direct un card N3 ? Detaliază puţin ...

.

google search se pare ca-i merge cam greu domnului "orce" :lol:

Nu am chef de polemici cu...google..poate detalia acest aspect si..dic_star79 (http://www.sateliti.info/member.php?u=194) care are cardul de aproape 7 luni.....merge brici,unii dintre voi chiar aveti share cu el!
In rest...acest subiect ramane inchis pentru mine,se trece la Na3,au aparut cardurile,momentan functioneaza in share asteptam sa vedem trecerea de la Na2 la Na3 si atunci putem discuta din nou daca...mai merge ori ba in share!

delta2k2
06-10-09, 19:28
... poate detalia acest aspect si...

Păi nu ai detaliat deloc. Doar te-ai aruncat intr-o discuţie fără să ştii concret despre ce este vorba.

In fine ...

.

tarky
06-10-09, 19:29
Am raspuns la intrebarea lui Snow! are cineva noul card Na3 in DM 800? am raspuns ca il am si merge ok!

Snow
06-10-09, 20:17
cardul n3 merge in share, dar sunt curios cum ti-ai configurat tu cardul pe dm 800

offtopic: se spune ca spaniolii fac orce ca sa fie bagati in seama.

gelu_dh
06-10-09, 20:35
Nu am chef de polemici cu...google..poate detalia acest aspect si..dic_star79 (http://www.sateliti.info/member.php?u=194) care are cardul de aproape 7 luni.....merge brici,unii dintre voi chiar aveti share cu el!
In rest...acest subiect ramane inchis pentru mine,se trece la Na3,au aparut cardurile,momentan functioneaza in share asteptam sa vedem trecerea de la Na2 la Na3 si atunci putem discuta din nou daca...mai merge ori ba in share!
Eu stiu ca @dic_star nu are dm 800,poate confirma chiar el

dic_star79
06-10-09, 20:47
Vreau si eu Dm 800....sa fie si HD :D...scuze...:lol:

Einstein
06-10-09, 20:50
:offtopic:Gata cu offtopic pentru ca @spany-tarky a plecat iar la plimbare... pacat!:banned:

Mai aveti informatii noi despre noul ROM180?

TRAIAN
07-10-09, 19:57
Cei de la jiji nu vor putea sa treaca la nagra 3,numai in momentul in care ultimul utilizator va shimba cartela ginditiva citi sunt afara plecati,legea europeana te obliga,eu cred ca va mai dura o vreme

Einstein
08-10-09, 18:54
Unele posturi au plecat aici: http://sateliti.info/showthread.php?t=13793

un user
08-10-09, 19:37
@TRAIAN
Vezi sa nu, ...ce-i intereseaza pe aia de la jiji ca x, y, sunt plecati in afara tarii, cand vin sa plateasca isi cartela si gata(sau daca platesc altii(rude, prieteni)aia primesc cartela), crezi ca jiji asteapta ca ultimul abonat sa primeasca cartela ?.
Aia trebuie sa schimbe de vor de nu vor pt ca asta e o prevedere a lu Ku***sky.
Planul lor este sa ditribuie noile cartele, la plata abonamentului, pt ca fiecare utilizator trebuie sa vina lunar sa plateasca, iar atunci isi primeste cartela, afara de cazul in care utilizatorul a platit in avans pana la sfarsitul anului, iar atunci o primeste prin posta(chiar daca abonatul este plecat va primi cartela la adresa pe care a facut abonamentul).
I felul acesta jiji isi rezolva treaba, iar abonatul daca este in tara bine , daca nu nu, treaba lui ca si-a luat receiverul in alta tara - jiji nu poate fi reclamat, - ei si-au facut datoria sa-i trmita cartela la adresa prevazuta in contract.
Sper sa se termine odata si schimbatul asta al cartelelor, sa se aleaga graul de neghina, adica pasionatii de profitori, milogi, aia care injura de-ampulea ca nu au codurile, si altii care vand pe rupte receptoare(nu risaivare, cum scriu habarnistii) cu soft modificat.

guzy
31-10-09, 00:15
:offtopic:Gata cu offtopic pentru ca @spany-tarky a plecat iar la plimbare... pacat!:banned:

Mai aveti informatii noi despre noul ROM180?

La mine a aparut un card 1880 de la un coleg de la vecini , cardul merge in dream dar se mai blocheaza din cind in cind , deocamdata nu a gasit problema .

<-[DMX - 0] CW FOR ME :), from (xxxxxxng.podzone.xxx) (<-1) (xx89) (592 ms)
[21:55:16] ===== Network ECM on CaID 0x1880, pid 0x1586 ====
[21:55:16] prov: xx89
[21:55:16] CW0: XX XX
[21:55:16] CW1: XX XX
[21:55:16] =================================================

sa speram ca se rezolva . :)

sateros
31-10-09, 09:08
aici merge perfect |127.0.0.1:11000 |00d 00:00:15|camd3| | | 1 |local 1880:000000 13(12)

diablorunn
05-11-09, 23:21
am trecut si de 1 noiembrie si jiji tot se vede asa o sa treca si 1 ianuarie 2010, eu zic ca o sa dureze mai mult decit se tot vorbeste.

laleauaneagra
06-11-09, 00:39
la ce te referi mai exact ca nu prea pricep?de trecut la nagra3 sa trecut,de vazut se vede etc:)

zmeura
06-11-09, 01:14
Aici nu se vorbeste cat dureaza trecerea,doar se constata starea de fapt.Momentan e asa,cand se va trece vom afla oficial de pe site-ul lor sau de pe Digi Info.Restul e can-can.:)

adi sony
06-11-09, 08:23
am trecut si de 1 noiembrie si jiji tot se vede asa o sa treca si 1 ianuarie 2010, eu zic ca o sa dureze mai mult decit se tot vorbeste.
Man ,dar vad ca toti sante-ti pe schimbare ,arde sangele de nerabdare ,eu zic sa ne vedem de treburi ,nu este exclus sa ne-o traga ca la ,,S_y it ,sa vedem atunci ce vom face si ce o sa face-ti cand in fata ochilor vei vedea un ecran negru precum un cer inorat in miezul noptii .
Ca va dura asta este ,dar sa vb sa ne aflam in treaba si a folosii rodul muncii altora nu prea e frumos .

Snow
06-11-09, 10:55
Eu n-am stiut ca trebuia sa se schimbe la 1 noiembrie. Vad ca-i primul tau post, asa ca-ti adresez salutari.

mondo
06-11-09, 14:18
nu este exclus sa ne-o traga ca la ,,S_y it ,sa vedem atunci ce vom face

Mare smecherie!!!Avem un dth mioritic care ne-a tras-o de vreo doi ani!!!...si nu ne-am mai vaitat asa!!!

dreambox80
06-11-09, 14:32
Bine spus1 orcum si ca trece la noul sistem si nu se va mai vedea cu key ori in share care e problema? la urma urmei piratarea e pedepsita:gathering: noi doar...experimentam diverse procedee de decriptare asa ca....se va ori nu vedea ne multumim cu ceea ce se va putea decripta cu ajutorul EMU ori trecem la alte ab. orcum 10 ani de vizionare cu diverse key,emu,receivere,patchuri cred ca a multumit pe toata lumea mai putin pe pufanii veniti recent in acest hobby!

vladcarama
06-11-09, 14:54
Eu cred ca toate acestea sa fac intentzionat, tot de ai noshtri, pentru ca sa ne fie shi noua mai interesant, mai atractiv, la cei impatimitzi de aceshti satelitzi, canale, recivere, emu, Linux, servere etc. etc. Inchipuiti-va ca de 10 ani nu se mai trecea la nici un fel de sistem de criptare nou shi totzi stateau pe chei de atunci? Nu avea sa fie nici un dinamism, nimic nou in "activitatea" noastra, shi plictisitzi de situatzie ne lasam de acest hoby shi faceam politica sau ne dam pe jocuri de hazard... Asha ca viatza continua shi multzumim celor care fac sa se mai schimbe cate ceva, astfel antrenandu-ne in continuu shi pe noi in placerea diverselor descoperiri satelitare!!!??? :gathering: :cheers:

delta2k2
06-11-09, 15:09
... shi multzumim celor care fac sa se mai schimbe cate ceva ...

Nu e cazul să le mulţumeşti , ei schimbă de nevoie. Epirare contract N2 + număr mare de afacerişti (de genul celor de pe okazii).

Viaţa unui pasionat merge inainte cu bune şi rele. Durerile de cap pentru bişniţari de-abia incep.

.

neutrin
06-11-09, 20:43
S-ar putea spiona comunicatia intre box-ul jiji si cartela Nagra3 inca neimperecheata cu receptorul, pentru aflarea BK+RSA in momentul in care are loc imperecherea? Daca da, ce scule sunt necesare pt asta? Am o cartela inca neimperecheata. Ar cam fi singura sansa de aflare a BK+RSA (cam greu daca nu imposibil de aflat din 7160NA)

sorin_bidian
06-11-09, 21:31
Ar fi prea frumos sa fie asa simplu. Daca cartela nu e imperecheata si e inca ac3 s-ar putea afla bk si rsa poate.

neutrin
06-11-09, 22:14
Mai am cartelele vechi dar cred ca sunt AC6

zmeura
07-11-09, 00:14
Reveniti la subiect.Fara presupuneri,stiti ceva exact sau nu?
Logarea datelor nu ajuta.

doktorofsat
07-11-09, 12:17
Viaţa unui pasionat merge inainte cu bune şi rele. Durerile de cap pentru bişniţari de-abia incep.

.

Scuzati de offtopic
Completez.Viata unui pasionat de DTH-uri si pachete straine care inca se mai vad utilizand diferite "metode".Nu are nimic dea face cu pasionatii receptiei satelitare.Cum poti spune ca te ocupi de receptie cand 90% din timp de ocupi de reglaje in softul receptorului?!:D

Dureri de cap. daraka. pt bisnitarii prosti.Am vazut deja receptoare Opticum cu HDMI care se vand pe okazii si alte asemnea locase culte:D ca fiind vezi-doamne receptoare HD!

zmeura
07-11-09, 12:55
Pasionat nu inseamna ca nu trebuie sa te uiti la programe in share si sa receptionezi doar programe free.Nu are nici o treaba.Daca tu nu vrei sa vezi decat free e alegerea ta,nu te-a criticat nimic.
Am mai scris pe la offtopic odata ca nu e bine sa ne legam de ce fac altii,daca are un receptor analogic e treaba lui,daca are o clona iar e treaba si alegerea lui,daca are unul HD la fel,etc.Fiecare isi vede de patratica lui si discuta mai mult sau mai putin despre ce foloseste el.:)
Pasiunea nu se discuta,se executa.:clap:
Daca in opinia ta caderea unui sistem de codare nu are treaba cu pasiunea e doar parerea ta,noi am plans si dupa multe alte pachete inca de pe vremea D2MAC,cand inca Gigi nu era nascut (ma rog,mai mult avortat) si site-ul okazii nu exista.:)

delta2k2
07-11-09, 14:39
.... Viata unui pasionat de DTH-uri si pachete straine care inca se mai vad utilizand diferite "metode".Nu are nimic dea face cu pasionatii receptiei satelitare.Cum poti spune ca te ocupi de receptie cand 90% din timp de ocupi de reglaje in softul receptorului?! ...

Serios ?
Pasiunea inseamnă doar recepţia şi mai ales recepţia in banda C ?
Citesc chiar cu curiozitate ce se mai scrie pe la banda C , apreciez şi respect munca care o fac cei de acolo. Dar atat. Nu-mi dau cu părerea pentru că nu este cazul , nu sunt eu in măsură să fac acest lucru.

Cand stai la bloc şi nu-ţi poţi monta o antenă de minim 1.5 m , cand nu ai acces să chinui la propriu antena ... etc etc (motive sunt destule) ... nu renunţi. Te orientezi către ceva oarecum mai accesibil , banda Ku de exemplu. Doar că aici este nevoie să treci la next level. Configurarea (nu reglarea cum ai spus) a softului (foarte flexibil) din receptoarele noi. Deci cumva imbini plăcerea de a "chinui" o antenă cu evoluţia tehnică a receptoarelor. In plus de asta ,după ani şi ani de urcat pe blocuri şi invartit la şuruburi , poate unii s-au săturat de munca fizică şi preferă acum să-şi bată capul cu softul receptoarelor.

In concluzie , nu pot fi de acord cu ce ai spus deoarece eşti subiectiv. Nu toţi pot fi pasionaţi de acelaşi lucru , de aceeaşi bandă de recepţie , de acelaşi receptor ... Există şi este nevoie de diversitate .
"Viaţa unui pasionat merge inainte cu bune şi rele" , indiferent care este pasiunea : configurarea , recepţia etc etc .

C-am mult offtopic , dar trebuia lămurit şi acest aspect.

.

jhon81
07-11-09, 21:39
am si eu ceva de spus. parerea mea este ca nici anul asta nu se va trece la N3.pt ca sa mai spus,pina ultimul abonat nu va primi cartela N3,nu se va schimba sistemul de codare.acum vom vedea.sa dus 1-11-2009,suntem in 7-11-2009.eu chiar am vorbit cu cineva care lucreaza la ei,nici macar nu stia ce este N2 si N3.bine,lucreaza ca agent.

Snow
07-11-09, 22:13
nici macar nu stia ce este N2 si N3.bine,lucreaza ca agent.
asta nu e o noutate, in general aganajitii lor n-au habar de nimic. sa-i vezi pe cei de la caserie

eu astept data de 1 ianuarie. un lucru e cert, inlocuirea cardurilor se face.

doktorofsat
07-11-09, 23:09
delta si zmeura
bine,bine recunosc "am sarit calu" ....aveti dreptate baieti

silvica
07-11-09, 23:31
am si eu ceva de spus. parerea mea este ca nici anul asta nu se va trece la N3.pt ca sa mai spus,pina ultimul abonat nu va primi cartela N3,nu se va schimba sistemul de codare.acum vom vedea.sa dus 1-11-2009,suntem in 7-11-2009.eu chiar am vorbit cu cineva care lucreaza la ei,nici macar nu stia ce este N2 si N3.bine,lucreaza ca agent.
Nu miza pe asa ceva,eu am fost sunat de 3 ori pana acum de la digi si mi-au zis sa ma duc neparat sa i-mi schimbe cardurile,ba mai mult mi-a spus clar "sa stiti ca nu va fi vina noastra daca de sarbatori nu ve-ti avea acces la pachetul de programe",la care am zis -da am ramas eu singurul?,si a venit raspunsul promt,noi am anuntat telefonic,am trimis plicuri,am publicat este ultima luna cand trebuie sa va ridicati cardurile
Deci pe ei nu-i intereseaza dacaeu am sau nu timp sa ajung la ei,mi-au zis in fata ca de sarbatori vad negru,asa ca domnule john81 nu miza cu ultimul abonat,la nesimtirea lor,crezi ca-i va durea de 10-20.000 de abonati care nu au schimbat cardurile?:lol:

sorin8m
07-11-09, 23:55
Interesant ce zice @silvica.
In timisoara din cate stiu se schimba doar la cei care platesc abonamentul. Prin posta nu sa trimis nimica iar prin telefon nu ma sunat nimeni de la RDS.

Eu am abonamentul platit pana la sfarsitul anului. Dupa contract pot plati pana in 30 a luni respective. Deci nu au voie sa ma deconecteze.

Daca o sa faca asa ceva, iarasi o sa aiba de platit la amenzi.

doktorofsat
08-11-09, 00:14
mi-au zis in fata ca de sarbatori vad negru

daraka 24 decembrie..cum am mai scris:D

malefycu
08-11-09, 01:01
Fratilor.....eu zic sa facem un concurs ca la radiozu "cand va ninge in Cucuruzu" ,la noi sa se numeasca "Cand va fi ecranul negru",poate va castiga ceva cel care o nimereste:)
Scuze de offtopic...

Ursanu
09-11-09, 15:14
:tv: Eu băeţi am prieteni de la D-ră din ţară, si tot la fel mi-au zis, căci incă nu le-au scimbat nimica cei de la Digi. Dar, vă spun sincer nu-i de glumit, oricum pană la Anul Nou trec in N 3 !!!

sorin8m
09-11-09, 16:35
Nu avem decat sa asteptam :)

delta2k2
09-11-09, 17:27
... Dar, vă spun sincer nu-i de glumit, oricum pană la Anul Nou trec in N 3 !!!

:lol:

Dar chiar nu inţeleg !!! Incepe lumea şi se termină cu Digi ? E singurul DTH si nu sunt alternative ? Nu-i de glumit doar pentru bişniţari şi cei care vreau doar moka .

Deja se exagerează pe tema asta. Nu mai pot dormi noaptea .. :lol:
Să fim serioşi , majoritatea plătim abonament ...

.

radumx
09-11-09, 17:32
Eu sincer va spun am aflat ca se schimba cartelele de aici de pe site, de obicei platesc facturile prin internet, pe mine personal nu ma anuntat nimeni nici in scris nici telefonic sa merg sa schimb cartela!(detin pachet complect tel,tv internet). Nici de-a dracu nu ma duc din proprie initiativa, sa vad ca ma taie de sarbatori !

horatyu
09-11-09, 18:06
bine faci
dar poate ramai pe 1 ianuarie fara tv :lol: aiurea nu cred ca exact la 1 ianuarie 2010 se intampla asta pentru ca sunt multi in situatia ta mai ales aia care au platit pe un an intreg inante , deci clienti fideli si tocmai lor sa le faca magaria nu prea cred ...deci undeva prin februarie cred ca o sa se treaca definitiv la N3

sau poate si mai tarziu la cat de varza e baza de date de la ei

ionutz7
12-11-09, 21:12
Azi am schimbat un card digi la un vecin.
Cardul era rosu pe verso si l-a primit prin posta.
Diferenta...comutarea de pe un canal pe altul foarte greoaie..pana la 6 secunde. Receptorul este de la digi. Nu stiu dak si in contrinuare va schimba tot asa canalele dar eu dak las avea l-as arunca pe geam.:comp:

zmeura
12-11-09, 21:47
Normal nu se intampla asa ceva.Trebuie dus la casierie,dar poti incerca un update de soft mai intai.Altfel nu stiu ce sa zic,am carduri rosii de 1 an si jumatate,comutarea programelor pe conserve are aceeasi timpi ca pe vremea cardurilor nagra 2.Testat timp indelungat pe 3 receptoare.Nu am auzit nici neamuri sau prieteni sa se planga si nu mai stiu pe nimeni cu card albastru de mult,cam toti au 2 receptoare pe un abonament sau receptor dublu,deci toti cu carduri rosii.

ionutz7
12-11-09, 22:08
Si eu m-am mirat de schimbul asta asa greoi dar na nefiind al meu nu m-am stresat. Schimba canalul dupa aia apare canal codat si abia apoi imaginea.O sa mai merg peste vreo doua zile sa vad cum se comporta.
Legat de culori: este vreo diferenta intre cel de culoare rosie si cel galben? (ROM sau altceva)

zmeura
12-11-09, 22:20
Da.
Rosu-rom142.
Galben-rom180.Aici nu stiu 100% sigur,doar de la prieteni,pana cand ajung sa pun unul personal in phoenix.La inceput se vorbea ca ar fi rom190 dar vad ca zvonurile de pe forumuri nu prea se confirma.Eu zic ca spre binele nostru.:)

CRIS1974
15-11-09, 17:27
Xdonehd1000 citeste digitv card oficiale?

laleauaneagra
15-11-09, 19:07
nu,cardul functioneaza doar cu receptoru de la digi

Guess Who
16-11-09, 11:03
A incercat oare cineva sa activeze noul card "rosu" pe un alt receptor decat cel de la gg? De exemplu pe un Echosmart?

zmeura
16-11-09, 11:18
Nu,pentru simplul fapt ca nu se poate fara beka si resea.

horatyu
16-11-09, 14:43
nu stiu pe nimeni sa fii facut aceasta proba , dar pe echosmart cardul de n2 albastru facea update corect daca aveai cum a spus si zmeura ersaul si becaul (RSAsiBK) care se obtin foarte greu pentru un incepator si numai la anumite tipuri de receptoare.

ionutz7
19-11-09, 22:21
Se pare ca si-a revenit receptorul mai sus amintit.

O stire care am gasit-o pe net http://www.incbiznet.com/blog-posts/jung-kwak-phillip-allison-and-robert-ward-charged-conspiring-violate-digital-millenium-co

Se pare ca au luat cinci ani pentru ca au incercat sa sparga nagra3:sorry:

baldovica
23-12-09, 22:43
azi am fost la caseria digi cu cardurile "vechi" in buzunar , sa le schimb .
am abonamentul paltit de la inceputul anului pt ca nu-mi place sa-mi pierd timpul pe la cozi. Cardurile mi-au fost schimbate in primavara cu ocazia achizitionarii celui de-al doilea receptor(humax) pe acelasi abonament.
Mi-au spus ca ale mele sunt ok, pt ca sunt rosii, degeaba le-am spus eu ca sunt cu versiune de ROM 142, raspunsul a fost ca sunt OK.Drept urmare, scutit de a astepta completarea a cine stie ce formulare am plecat fericit.

paduraru
24-12-09, 10:52
Salut
Am fost si eu sa schimb o cartela la un prieten care e plecat,raspunsul a fost ca din pacate momentan nu avem cartela si mai reveniti saptamana viitoare si ca este timp sa le schimb ca o sa mai dureze ca au schimbat doar o treime din carduri.
Se pare ca va dura mult mai mult de cat au preconizat ei schimbatul cardurilor.

radumx
24-12-09, 11:44
eu am fost sunat de la rds ca trebuie sa schimb cartela veche cu una noua :), cartelele vechi vor functiona pana la 31 ian 2010, nu se schimba cele luate anul acesta si cele de la digi cablu(dvb-c).

SARBATORI FERICITE !
LA MULTI ANI 2010 !

szili_boy
26-12-09, 01:33
Da.
Rosu-rom142.
Galben-rom180.Aici nu stiu 100% sigur,doar de la prieteni,pana cand ajung sa pun unul personal in phoenix.La inceput se vorbea ca ar fi rom190 dar vad ca zvonurile de pe forumuri nu prea se confirma.Eu zic ca spre binele nostru.:)

Digi HU foloseste rom190 si merge in share

ionutz7
27-12-09, 12:54
Ei au spus ca vor functiona pana la 31 ianuarie???
Eu am receptor dublu si nu am schimbat inca niciuna si il am de mai bine de doi ani. Ce sa cred acu ca ne taie pur si simplu si apoi umblam ca nebunii dupa cartele care de fapt nu le au?

zmeura
27-12-09, 14:09
Sunt inca multe zvonuri,dar nimic oficial sau cedibil.Cei de la casierii furnizeaza informatii care difera de la o casierie la alta.
Vom vedea.

PapaDan
03-01-10, 16:17
Cel putzin cardurile se pot citi,cu Phoenix shi ceva progame-2 la numar.
Restul este accesabil cu alte utilitare.
Daca sint doleantze,da-tzi un semn.
Numai Bine Tuturor
PapaDan

Ursanu
04-01-10, 02:04
Am mai citit si eu pe alte saituri,caci Digi vor trece in N 3 undeva prin 31martie anul curent. Oare e vre-un zvon sau intradevar pe atuncea este planificata trecerea platformei Digi la noua codificare ?:drinks:

delta2k2
04-01-10, 11:05
Pana acum au fot doar zvonuri. Probabil si cel cu data de 31 ianuarie tot zvon este.

.

valerik
21-01-10, 10:34
ce sa mai cred, am abonament de 2 ani ,acum 2 zile l-am platit pe inca 1 an, am de la inceput aceleasi cartele in rec, (cele albastre),si nu mi le-a schimbat nimeni, nici acum cind am platit nu mi-a zis nimeni nimic ,iar cind i-am intrebat daca mi le schimba ,s-au mirat si m-au intrebat , ca ce nu imi merge?le-am raspuns ca merge ,si au zis ca e in regula, sa le pastrez pe astea

zmeura
21-01-10, 12:02
Esti cam singurul.
Eu zilelea astea am schimbat la doi prieteni venite prin posta in plic,nu vad de ce s-ar complica cu abonatii care isi prind urechile sa schimbe carduri si sa le trimita plicuri in care scrie ca ".... in curand vechile cartele nu vor mai functiona".Daca voi ziceti ca le fac doar glume abonatilor bine,dar hai sa fim realisti.Momentan daca ma apuc sa caut un card albastru cred ca trebuie sa umblu pe la 10 cunoscuti ca sa dau de unul.

Despre 31 ianuarie nu am citit nicaieri,momentan ramane varianta data de "bombardier",adica 31 martie.Nu stiu anul.:clap:
De la casierii se aud tot felul de balarii,am impresia ca de fapt habar nu au,ca si despre cartelele astea.Cred ca si daca ii intrebati de Boomerang habar nu au de el si de fapt asa a fost intotdeauna.

paduraru
21-01-10, 19:56
A fost astazi un vecin sa schimbe cardul la o casierie dar nu a reusit,i s-a spus de la casierie ca ei nu mai schimba carduri si ca il va primi prin posta,se pare ca grabesc schimbarea,prin posta fiind mai usor.

guzy
21-01-10, 22:23
Eu azi am ramas uimit.

Eram la un vecin , bate cineva la usa si intra, da buna ziua si incepe:
-- Donnu Cutarica ?
Vecinu zice : DA.
-- Am un plic de la RCS pe care trebuie sa vil predau.
Vecinu semneaza pentru plic ,dupa care curierul pleaca.
Desfacem plicu si ce gasim in el ? - Un card albastru / galben.

Azi in ulita la mine asa au primit cartela 5 vecini.

Eu zic ca daca deja cardurile sosesc prin curier se apropie cu pasi repezi bezna pentru cei care au recivere pe chei.

cipryDXfeed
21-01-10, 22:40
Hmmm da si la mine in comuna au primit noile cartele aduse de cineva care lucreaza la digi asa ca se pare ca vine bezna cat de repede:agresiv:

sorin8m
22-01-10, 21:40
Eu in timisoara inca nu am primit nimica.

gelu_dh
22-01-10, 23:20
Nici la Dorohoi-jud Botosani nimic

scufundac
23-01-10, 19:17
in constanta au inceput sa le trimita prin posta romana in plicuri si mai sunt echipe de la digi care umbla prin localitati

s_e_n_z_o
23-01-10, 21:17
cred ca si 2010 vor fi si in nagra 2,mai supravietuim

mnemon
23-01-10, 22:11
Salutare,
la noi in dolj au inceput sa trimita prin posta noile carduri inca din 2009 , eu personal am un ab de jiji si nu am primit nimik pana acum, mai mult nici abonamentul nu mi-a venit de platit din luna iulie 2009 dar card-ul merge in continuare. :clap: . Va tin la curent cu noutati . o seara buna

tmdmitza
06-02-10, 00:00
nu stiu dak am postat unde trebui k sunt nou pe acest forum dar va dau o veste k este adevarat k nagra 3 a fost spart cu adevarat si k cartela centaurus functioneaza bine pe digi tv si decodeaza perfect toate canalele,iar asta o stiu de la un prieten din germania care are un reciver cu cartela centaurus in el.eu personal nu am crezut dar mi-a aratat cartela prin camera cum arata iar apoi a indreptat camera spre reciver a bagat cartela in el si functiona perfect .cartela era de culoare alba si scria centaurus pe ea.a spus k a dat pe cartela 150euro de la un turc care se ocupa cu asa ceva iar pe reciver a dat 100 euro.reciverul era o firma fantoma sau o clona ceva k nu imi era cunoscut numele la reciver.iar dupa ce a pus cartela in reciver a durat cateva secunde pana sa "luminat" dar eu tot nu am crezut iam spus k a luat teapa k acea cartela decodeaza doar in nagra 2....dar iam spus sa dea pe sport klub care stiu k acum transmite in nagra 3 ...si surpriza k la el mergea.deci ce spuneti despre asta???:cool2:

dic_star79
06-02-10, 08:18
Da .....cred ca este o minune....:D....eu zic sa dai si tu 150 pe cartela si 100 de euro pe receptor si o sa doarma turcul linistit cu banii vostri! :lol:

potty
06-02-10, 08:33
...iam spus sa dea pe sport klub care stiu k acum transmite in nagra 3 ...si surpriza k la el mergea ...

surpriza e pentru el, ca a luat tzeapa.. sportklub e transmis si in N2 inca..:oops:

tmdmitza
06-02-10, 13:46
Dar rtv21-plus mai transmite in nagra 2? .......deci dak nu stii laso balta....

Nu avea cum sa ia teapa pt k i-a garantat omului k cel putin 2 ani nu are probleme iar dak se intampla ceva cu reciverul .... sa mearga la el k i-a dat garantie. eu am spus ce am vazut si cu asta basta cine crede bine cine nu asta este. eu doar am vrut sa spun cu postarea de mai sus k este adevarat ce se spune pe net despre cartela centaurus si gata.Normal k omului ii convine k a dat atatia bani pt k nu are salariu k la noi in romania si omul vrea sa vada canalele romanesti in special gsp tv....mai departe nu stiu cum stau treburile k omul mi-a spus k prima data l-a intrebat pt ce sat vrea sa il foloseasca iar dupa aceea a conectat reciverul la calculator a durat cica cateva minute pana l-a deconectat,a pus cartela in rec. si i-a demonstrat omului k merge.Dar nu stiu cum sta treaba k din cate am auzit cartelele rosii de la gigi trebuiesc activate printr-un tel la ei.

daradici
06-02-10, 13:53
...eu zic ca era mai simplu, a se da o cautare macar pe Google, inainte de a arunca cu pari in cap... :comp:

cateva exemple:
http://forums.dsstester.com/vbb/showthread.php?t=140518

http://www.simplefta.com/showthread.php?t=11425

Daca va uitati la datele postarilor sint destul de vechi....cea ce spune multe.

laleauaneagra
06-02-10, 13:53
dar tu ai idee in ce norma transmite rtv 21 plus?fantastic ce naivi santeti unii si uite asa traiesc bine bisnitari,pe prostia voastra

daca tot vreti sa cumparati artifici din astea macar inscrieti va pe un forum de specialitate,intrebati si voi una alta si apoi va hotarati ce sa faceti

dic_star79
06-02-10, 14:01
Ei draci....sport klub e transmis nagra 3 iar pe RTV21 fac cei de la GIGI teste cu " simularea" :lol: de a transmite nagra 4...deci e si mai si...dechodeaza chiar si nagra 4...cum am spus si ma repet, eu as comanda...nu o cartela si un receptor ci 10 bucati din fiecare daca nu muuuuult mai multe....tot stocul turcului sa simta turcul ca noi romanii suntem cei mai " tari"....f....:lol:

laleauaneagra
06-02-10, 14:09
ah iar am uitat,firar masa de lecitina ca am uitat sa o iau,vezi ca rtv 21 plus a fost free pana acum:)

Einstein
06-02-10, 16:20
Nu avea cum sa ia teapa pt k i-a garantat omului k cel putin 2 ani nu are probleme....

Imi vinzi si mie o cartela din asta "desteapta"? :D
Habarnisti sunt pe toate drumurile.... Germaniei! :oops: (nu generalizez!)

RTV21 Plus e canal albanez care apartine AlbanicaSat criptat irdeto 2.... Nu are nimic in comun cu Digi si implicit cu nagra!

Lasa flame-ul ca te alegi cu un:ban:

neutrin
07-02-10, 06:14
Ban... pe ban se face averea... vin vremuri bune pentru producatorii de receptoare capabile de sharing. Din pacate le lipseste firmware-ul, ala in care nu tre sa umbli cu telnet si nici sa stii linux. Softul pe care si zidarul, portarul sau timplarul stiu sa-l configureze, din telecomanda :) Sau nu.

guzy
12-02-10, 15:36
Momentan canalele DigiFilm 1 si Digifilm 2 sint transmise numai cu N3.
Sunt curios care canale il urmeaza ?

dan2000
12-02-10, 15:54
otv si taraf? sa vezi cum dispar bisnitarii!

dic_star79
12-02-10, 16:09
Treptat...treptat se stinge lumina...:)...posibil sa urmeze HBO si DigiSport...

zmeura
12-02-10, 16:21
Sa mai vad acum daca mai e cineva care mai crede ca trecerea la N3 e o gluma.
Pana la urma i-a iesit unuia prezicerea,ca primele canale care vor trece vor fi DigiFilm-urile,dar a gresit anul ca de obicei.:D

horatyu
12-02-10, 17:19
toate:sorry:
dar poate e :wellcome: aceasta miscare pt ca se va misca ceva in alta parte

sorin8m
12-02-10, 17:33
Treptat...treptat se stinge lumina...:)...posibil sa urmeze HBO si DigiSport...

Nu cred ca vor disparea treptat findca eu am platit pe tot anul si nu miau schimbat cartela. ????

Iti dai seama ce scandal le fac daca se intampla ce ziceti voi :)

zmeura
12-02-10, 17:42
Si daca comanzi azi un film pe Digifilm si nu merge crezi ca o sa bage codarea inapoi ca sa il poti vedea?
Pot scoate un program,sa zicem Eurosport,si cand oamenii incep sa se planga ii vor indruma catre cea mai apropiata casierie sau trimit o echipa.

dic_star79
12-02-10, 17:50
Nu cred ca vor disparea treptat findca eu am platit pe tot anul si nu miau schimbat cartela. ????

Iti dai seama ce scandal le fac daca se intampla ce ziceti voi :)
Si cum o sa faci scandal? O sa suni la ei? O sa le trimiti un e.mail? O sa le scrii o scrisoare?:D

eugennico
12-02-10, 17:53
digifilm1 , 2 doar CAID 1880 ................1801 si 1802 down

zmeura
12-02-10, 18:00
Hai ca scriu si aici.Fals.
A cazut doar 1801.
1802 si 1880 e prezent.Caid-urile sunt prezente,sa nu intelegeti ca ar merge cumva din shar sau de pe emu.

PS schimbat:
Deci odata trecute in nagra 3 aceste ppv-uri nu mai merg decat daca platiti un eveniment sau plateste "un prieten".Nu mai intrebati de chei,nu exista asa ceva.In curand nici pentru celelalte.

nilf40f
12-02-10, 21:36
Momentan canalele DigiFilm 1 si Digifilm 2 sint transmise numai cu N3.
Sunt curios care canale il urmeaza ?

Bun, digiurile au intrat in N3, dar cu axn scifi, axn crime, HBO Comedy, PV TV, National Geografic Wild RO ce s-a intimplat ?

zmeura
12-02-10, 21:43
http://sateliti.info/showthread.php?t=16945

daradici
12-02-10, 21:43
...doar si-au schimbat frecventa de emisie.

sifo66
12-02-10, 22:13
Bun, digiurile au intrat in N3, dar cu axn scifi, axn crime, HBO Comedy, PV TV, National Geografic Wild RO ce s-a intimplat ?

au schimbat freqventa 11899 H , 28000 , FEC 5/6

cristimate
12-02-10, 22:58
deci mai vede cineva digi film cu dm? io am o scula mai slaba (ca soft), optibox alligator
numai cu bani de acum?

zozo1
12-02-10, 23:01
Doar cu abonament si eveniment platit sau din share de la cineva care plateste evenimentul(filmul).

cristianio
12-02-10, 23:07
S-a cam terminat cu pomana, pardon, promo.
Sper sa nu faca aceeasi miscare ca la boom, fara share, ca atunci e chiar naspa treaba.

cristimate
12-02-10, 23:41
le-am platit vreo 7-8 cablul full, am avut si eu vreo 3 luni de "gratuitate" (de cand am satelitu;), o sa trec pe focussat ca asta mere in scula mea; am si un dolce pe la tara da pe bune gigi era iubitu' meu, poate pt digi sport...
intrebare: daca-mi iau digi de la ei reusesc sa-l imperechez cu scula mea (asa cum am zis un dm mai prost din cauza soft)? se pot afla codurile alea: rsa+...?

cristianio
13-02-10, 09:54
intrebare: daca-mi iau digi de la ei reusesc sa-l imperechez cu scula mea (asa cum am zis un dm mai prost din cauza soft)? se pot afla codurile alea: rsa+...?

raspuns: da, dar trebuie sa ai (sa posezi cumva) un receptor hyunday model 1120 sau 1160.pentru alte detalii le gaseti cu titlu informativ in acest forum.si eu am fost ca tine si datoita acestui forum de ceva vreme, am realizat acest lucru.

nilf40f
13-02-10, 10:41
De dimineata am observat ca nu mai merg pe dream aproape toate programele de pe jijel, inclusiv FTA-urile . Dar totusi merg cele la care s-a schimbat frecventa de emisie ieri. Poate sa-mi dea cineva o explicatie? Nu cred ca au trecut la N3 pe absolut toate programele si culmea, le-au scapat pe cele la care s-a modificat ieri frecventa de emisie .

delta2k2
13-02-10, 11:18
Păi de 3 zile incoace ninge. Poate ai zăpadă pe LNB şi antenă , că nu s-a trecut incă pe N3 (exceptand jiji film 1 şi 2) .
La mine merge fără probleme , deci ...

.

nilf40f
13-02-10, 11:49
Ninge afara, dar zapada pe antena si LNB nu am. Asta am verificat prima data. Si de exemplu AXN scifi, AXN crime, HBO Comedy, Nat. Geo Wild Ro merg. la acestea s-a schimbat ieri frecventa. Asa ca nu stiu ce s-a intimplat

Duster
13-02-10, 12:58
Ce enervant ca acuma ca nu merge DIGIFILM toata lumea vrea digifilm si cand era disponibil nici dracu nu s-a uitat la aceste canale !

zmeura
13-02-10, 13:03
Eu nu vreau Digifilm.Nu zic ca nu e pacat de el,dar nici nu m-am mai uitat de luni bune,nici nu mai stiam ca sunt.:)

sifo66
13-02-10, 14:02
e nashpa ca nu merge pentru ca io ma uitam la el o data la sase luni cind schimba filmele:D:D
dar problema este ca in curind nu vor mai merge deloc nici celelalte canale,
cred ca s-au saturat cei de la digi sa ne mai lase sa ne uitam moka de vreo 3 ani

florini
13-02-10, 14:04
pai voi nu stiti ca atunci cand nu ai, atunci vrei?:gathering:

stupidman
13-02-10, 14:31
Pana la urma i-a iesit unuia prezicerea,ca primele canale care vor trece vor fi DigiFilm-urile,dar a gresit anul ca de obicei.:D

daca va amintiti....acum cativa ani asa a inceput sa dispara si pachetul premi_ere....intai canalelele Direkt....apoi cele de filme....urmate treptat de restul pachetului...

tot ce le mai tine luminate in cazul nostru...este doar lentoarea specific romaneasca in schimbarea cartelelor... la utilizatorul de rand...dar si faptul ca o buna parte de platitori adevarati(adica plata pe un an in avans)...sant distribuiti pe tot continentul UE...

yky
13-02-10, 16:14
In momentul asta la mine Axn sci-fi, antena 1 ...si cred ca toate programele adresate Romaniei nu mai merg cu K *Y deschide doar din retea. Caid 1801 inca e prezent dar cred ca e mort deacuma. Programele care inca merg cu K sunt doar cele care nu-s pentru Romania.
1801....Odihnestete in pace!!!:goodnight: Ne-ai facut zile fripte si zile frumoase.
Welcome 1802, 1880. (Sa vedem ce facem si cu voi :D)

silvica
13-02-10, 16:19
@yky mai verifica lacatul testat are aceiasi clanta,inca mai merge :D

yky
13-02-10, 16:22
Toate posturile pentru ungaria si ceilalti inca i-mi deschid cu K deci ai dreptate merge.
Dar nu pentru posturile care sunt pentru Romania asta am verificat de 30 de minute.
Ps: doar daca nu am prins eu momentul cand se schimba si K-le si inca merge una dintre ele iar cealalta e schimbata deja ...dar in conditiile de fata nu cred ca-si mai are rostul o schimbare de Ky.

malefycu
13-02-10, 16:44
Merg perfect cu K-le de anul trecut toate programele in afara de mult iubitele programe de filme:D

yky
13-02-10, 17:03
Da ai dreptate!
"mea culpa"

sorin8m
13-02-10, 18:29
Si cum o sa faci scandal? O sa suni la ei? O sa le trimiti un e.mail? O sa le scrii o scrisoare?:D

1. Ii sun pe cei din timisoara
2. Ii sun pe cei din bucuresti
3. Era sa uit, am un telefon samsung omnia si intregistrez cu anumite softuri care merg pe windows mobile (programe testate)
4. Fac plangere la protectia consumatorului cu dovezi.

:)

dic_star79
13-02-10, 18:39
Si ei ce o sa zica? Draga domnule abonat va rog sa veniti la cea mai apropiata caserie pentru a va primi cartela N3...si punct, s au iti cere adresa ca sa iti trimita cartela...si multe altele!:)

MARIUSEON
13-02-10, 18:40
Eu nu vreau Digifilm.Nu zic ca nu e pacat de el,dar nici nu m-am mai uitat de luni bune,nici nu mai stiam ca sunt.:)
de la frati Croati :
Digi TV disconnected Nagravision 2 programs first DigiFilm 1 and 2

RCS / RDS, the operator of multi-regional satellite pay TV Digi TV, made the difference this morning at 12/2/2010 conditional access for both programs. PPV (Pay Per View) channels 1 and 2 are not distributed DigiFilm DigiFilm older system Nagravision 2 (CAID 1801). These stations are offered to customers in the Czech Republic and Slovakia.

DigiFilm film programs 1 and 2 are now the only system of encoding DigiFilm Nagra Media and access systems CAID 1802 and 1880 (both Nagravision). In practice this means that the operator has started to phase separation Nagravision old system, causing us considerable financial loss due to the receipt of unauthorized access to paid content.

DigiFilm channels are still just me, Digi TV, which are encoded with the old system with 2-year Nagravision CAID 1801 platform operator to stop the old system more attractive in its bid - PPV services. This confirms the information exchange server parabola.cz card encoding in Romania, and has gathered pace. What happens then? Likely to end the old system Nagravision 2 premium channels such as HBO, based on the menu gradually.

DigiFilm technical parameters 1 and DigiFilm 2:
Satellite: Intelsat 10-02 (1 ° W)
Frequency: 12.607 GHz
Polarization: Horizontal
SR: 27500
FEC: 3 / 4
Standard: DVB-S

The Romanian market is likely to be the region first operator that eliminates the old label system. Access to the free exchange of cards, but should be in all six provinces (including the Czech Republic and Slovakia), where it offers service. Would not otherwise try to make the appropriate operator. Remember that the number of joint programs in some countries - for example, HBO 2, HBO Comedy, VH1, Eurosport and other programs.

Nagravision 2 System for Romania's bid for Digi TV will probably be cut off in April this year.

Dealing with potential unauthorized reception is necessary for continued investment services. The company RCS / RDS is Central Europe won the next three seasons of broadcasting rights of Premier League football. You want to apply for the program prepared DigiSport, which plans for the Czech Republic and Slovakia.

This year, given the intense competition Digi TV - 0.8 ° W position / 1 ° W during spring, the head of Central platform UPC Direct. This is a fairly new system will move from the current European Satellite Astra 19.2 East Sat. UPC Direct platform to add new pay channels will also provide programs in high definition (HDTV). - de la d.j.carusso citire... daca vreti va dau si linkul forumului lor da nu stiu daca e permis aici .
:sorry:

zmeura
13-02-10, 19:00
1. Ii sun pe cei din timisoara
2. Ii sun pe cei din bucuresti
3. Era sa uit, am un telefon samsung omnia si intregistrez cu anumite softuri care merg pe windows mobile (programe testate)
4. Fac plangere la protectia consumatorului cu dovezi.

:)

Exact ce a zis delta.La punctul 1 si 2 iti vor spune sa mergi la cea mai apropiata casierie sau vor stabili cu tine data si ora la care sa vina o echipa de pe teren sa schimbe cardul.
La punctul 3 nu e nici o problema ca si ei te inregistreaza.
La punctul 4 aduc ei inregistrarea convorbiri conform careia ti-au cerut sa aduci cardul la o casierie a lor sau ti-au propus sa iti trimita o echipa dar ai refuzat.
Inca odata: cardul e proprietatea lor,daca iti cer sa-l aduci sau sa-l predai unui reprezentant de al lor nu prea vad cum poti spune nu.
O sa ne spui tu ce cale au ales.:)

sorin8m
13-02-10, 19:12
zmeura, sunt deacord ce zic ei, doar eu cand am fost sa platesc abonamentul pentru anul asta au zis ca nu au carduri si ca o sami trimita prin posta (am inregistrarea, tot cu telefonul facuta doar cu un program care face telefonul sa fie ca si un reportofon in cazul asta).
Eu am zis cum voi proceda eu.

Acuma ca nimeni nu o sai faca nimica nu cred ca nu o sa fiu doar eu cel pagubit in caz ca schimba sistemul de codare si nu schimba cartelele, va dati seama ca o sa se rascoala lumea.

Oricum eu zic ca o sa mai dureze pana le schimba pe toate, si cat am citit au si pe alte forumuri si de la sarbi si de la croati, incep sa trimita cartele si prin posta, ca si in romania. Probabil vot trimite si mie :)

yky
13-02-10, 20:40
Poate gresesc adresa si-mi trimit si mie....:lol:

skycleaner
14-02-10, 10:46
Pe mine ma intereseaza daca aceste cartele noi merg in dm500 si implicit in retea. Vreau sa ma abonez la ei ca au oferte faine. Dar vreau si sa dau mai departe cate ceva...:D

Duster
14-02-10, 11:56
Nu iteleg de ce scrieti niste intrebari aiurea daca ati citi threadul complet sau ati citi regular noutatiile de pe acest forum ati fi in imagine cu toate astea. Deci chiar este putin enervant ca un utilizator care a citit tot threadul si stie despre ce se vorbeste si unde s-a ajuns si sa vina cineva care nu a citit threadul si sa puna o intrebare asa aiurea ! Intrebarea asta a mai fost pusa chiar in acest thread :P

PS. nu ma interpretati gresit dl. @skycleaner, nu am nimica cu dvs, am gerenarizat si ar fi ok sa cititi inainte de a posta.

O zi minunata tuturor.

garath
16-02-10, 11:57
daca se trece in n3 am si eu o intreb de incepator, pe receptoarele de la digi cu abonament se prind programele FTA transmise de focus? ma intereseaza cele moldovenesti EU/NIT si citytv. ms

zmeura
16-02-10, 12:07
Da .

scuter
17-02-10, 21:51
Salut tuturor! Mi-s nou pe aici si nou si in experienta decryptarii , dar invat f repede. Din decembrie mi-am luat un SkyStar HD2 USB cu care vad Gigi tv cu ajutorul lui AltDVB si vplug. La auzirea veshtii ca o sa treaca in curand in N3 m-am cam intristat zicandu-mi: Uite ma ce noroc am si eu, de vad doar cateva luni aceste programe....Dar sa trec la subiect: am stors internetul de informatii si am inceput de jos de tot, cu metode de criptare , sisteme de criptare , tot tacamul, si am incercat sa inteleg cat mai multe. Am cunoshtinte medii de electronica si acum studiez si informatica, asa ca m-a interesat f mult citirea BK si RSA dintr-un receptor(pot sa fac si practic acest lucru, un prieten de-am meu avand vreo 5 receptoare de la Gigi pe care putem sa testam citirea Bk si RSA).Faza e ca as vrea sa folosesc aceste informatii in Skystarul meu, dar nu prea stiu cum......Si inca ceva : am inregistrat cu Altdvb ECM Pid si EMM Pid atat la un post care mai transmite in N2 cat si la unul care a trecut deja in N3 , posturi care fac parte din acelasi pachet Gigi. Diferenta dintre ele fiind la lungimea celor 2 fluxuri de date, la postul in N3 fiind mai mare.Tot ca fapt divers, cand schimb de pe un post in N2 pe unul in N3 imi apare o imagine pe 75% din latimea imaginii, sonorul intrerupt, fapt care m-a dus cu gandul ca lungimea acelui flux pt. EMM in N3 face ca programul meu sa interpreteze acea zona in care se afla date despre EMM ca fiind date despre video.Poate ma lamureshte cineva si poate reushim sa il facem sa mearga....
P.S. Am cautat fisierele sursa pentru vplug, dar nu am gasit... Daca cineva cunoaste programare sau macar metode de a realiza o aplicatie care sa implementeze un algoritm care sa faca sa citeasca un emulator un EMM mai lung decat e ala in N2, as dori sa ma lumineze si pe mine. Mentionez ca ma descurc binishor in Java :). Bafta multa si iertati-ma ca am scris atat de mult, am vrut sa fiu cat mai explicit :D
P.S.2 Atashez si o poza cu EMM-urile "desfacute" in HEX WORKSHOP
http://i46.tinypic.com/t0ti7b.jpg

un user
17-02-10, 23:15
:clap:
Ideea e ca nu se aplica aceleasi metode la emm-uri, ca la alte prog
hai sa-ti da cateva ponturi(valabile pt n2):

emm sunt de trei feluri
EMM-G, sunt adresate tuturor card-urilor
EMM-U, unice, adresate unui card
EMM-S shared. partajate adresate unui grup de 255 card-uri.
pe tine te intereseaza emm-g, asta incepe cu 82706C00000000.. deoarece asta contine cheile idea necesare decodarii ecm-ului, iar, de acolo se obtin cw, pentru decodarea csa.
trebuie sa ai un card, un cititor de card, sa faci experimente
trebuie sa studiezi agoritmii de criptare rsa,des,3des,ideea, ca sa poti obtine ceva concludent.
Chiar daca cunosti tot algoritmul, tot ai nevoie de un card din care trebuie sa extragi diverse chei necesare procesarii emm/ecm, si sa nu-ti inchipui ca-i usor sa le extragi.

Oricum, succes

zmeura
17-02-10, 23:45
Sa cititi si pe aici http://sateliti.info/showthread.php?p=117158#post117158 ,fara legatura cu ce se discuta putin mai sus dar totusi ontopic.

scuter
18-02-10, 10:31
Chiar nu ma astept sa fie usor, dar is f ambitios si incerc sa pun cap la cap toate informatiile la care ajung. Am si receptoare , am si cartela, deci hardware am tot ce imi trebuie, vreau sa aflu ce se poate face cu acestea si mai ales CUM SE FACE! :D. Va multumesc oricum pentru orice sfat pe care mi-l dati!
P.S. Am inceput de aici : http://ro.wikipedia.org/wiki/RSA :tv:

dm9
18-02-10, 11:00
Salut! Cu toate ca digifilm1 si 2 sunt in N3 la mine intra subtitrarea pana apare codat. (am optibox ce pvr ready extra). Acum toti ne dam cu parerea din auzite, cel mai bine este sa-i lasam pe cei care intr-adevar stiu ce fac sa lucreze la ce stiu ei mai bine. Sa auzim de bine.

zmeura
18-02-10, 11:13
Nu e doar o criptare RSA.Citeste aici http://forum.ecoustics.com/cgi-bin/bbs/discus.pl?pg=next&topic=2&page=129733
Gasesti pe net si intregul algoritm n2 publicat de catre cel care a rezolvat problema,sper sa nu te sperii prea tare si nici nu vreau sa-ti spun ca fara sa cunosti nimic din ce a fost n1 si n2 nu ai sanse nici macar sa gadili un card de n3.Secretul e in carduri.
Legat de zvonuri si intrebari uite si aici http://www.articlesnatch.com/Article/Nagravision-3/609452 unde si americanii atentioneaza in privinta spargerii unui noi sistem de catre o maimuta din China sau de catre sora unchiului unui prieten,etc.:clap:

costi4u
19-02-10, 18:45
Cei cu SS2 nu ar trebui sa-si faca probleme , Digi se deschide fara probleme in Nagra 3 ca si alte pachete de programe ( D+ ; Sky DE)

http://i53.photobucket.com/albums/g42/qwq_photos/digin3.png

florini
19-02-10, 22:23
digifilm1 si digifilm2 merg? poti face o captura? :)

guzy
19-02-10, 22:57
Nu are cum sa mearga , numai daca cineva a platit evenimentul si il are cardul la share.

laleauaneagra
19-02-10, 23:18
ori ca i hadu,dream sau alt ozn nu are cum sa mearga,e aceasi regula peste tot:)platesti il vezi,il are in share vezi si tu dar asta inseamna sa stai calare pe digi film ce a ce nu merita.cred ca acest ppv nu va dura mult,la pachetu de film pe care il are nu l va plati nimeni(cred):)

zmeura
20-02-10, 01:03
Costi tu ai linie de la aia pilosi cu cam nagra 14.:)
Sa nu cumva sa copiati prostiile scrise pe alte forumuri legate de nagra 4-5-6-7-8.Deocamdata la digi nu exista alt caid inafara de cele cunoscute: 1801,1802 si 1880 (ia uite la costica cum ii vine din share asta ultimul).Cine viseaza ca deschide digi de pe un card nagra 4 doar viseaza.Sa postezi stiri cu Bercea Mondial despre ceva ce nu exista e chiar prea mult.Ce sa-i faci,lipsa unor click-uri poate duce la asa ceva.Pacat.

PS: Serios,nu copiati niciodata stiri "inregistrate la OSIM" de pe alte forumuri,va faceti doar de rusine si nimic mai mult.

Ursanu
20-02-10, 01:40
Am si eu o intrebare catre DVS-ra, macar caci nu prea stiu multe din domeniul asta electronic. Am vazut la prietenul meu, caci dansul peste SRY STAR-2 vede Priemierele nemtesti si SKY-Italia, care tot merg dupa cate stiu in Nagra 3 .( sau dansul le vede prin share , pentruca ambele platforme merg in mai multe codificari? ). Deci intrebarea ar fi: Digi Tv mai tarziu o sa putem sa-l vedem si noi romanii din afara prin sharing sau nu o sa putem vedea ?

laleauaneagra
20-02-10, 01:42
doar in share,ptr ca n3 nu va fi spart foarte curand(poate deloc):)

delta2k2
20-02-10, 03:03
Cei care dezvoltă sistemele de criptare trebuie să trăiscă şi ei. Dacă un sistem nu e spart , dezvoltatorii au grijă să apară unele "scurgeri". Desigur , tot ei fac si update-uri şi bineinţeles DTH-urile adoptă (de nevoie) noul sistem de criptare.
Probabil copii noştri vor prinde şi N12 ...

.

costi4u
20-02-10, 04:23
Costi tu ai linie de la aia pilosi cu cam nagra 14.:)
Sa nu cumva sa copiati prostiile scrise pe alte forumuri legate de nagra 4-5-6-7-8.Deocamdata la digi nu exista alt caid inafara de cele cunoscute: 1801,1802 si 1880 (ia uite la costica cum ii vine din share asta ultimul).Cine viseaza ca deschide digi de pe un card nagra 4 doar viseaza.Sa postezi stiri cu Bercea Mondial despre ceva ce nu exista e chiar prea mult.Ce sa-i faci,lipsa unor click-uri poate duce la asa ceva.Pacat.

PS: Serios,nu copiati niciodata stiri "inregistrate la OSIM" de pe alte forumuri,va faceti doar de rusine si nimic mai mult.

Cine a zis de nagra 12 ?! Cand am facut print screen-ul am observat ca primesc DCW si pe caid 1880 , acum am testat si primesc numai pe 1801 (Nagra 2) si 1802 (N3) .

ginoburian
20-02-10, 09:13
Rcs,a trecut la n3 definitiv.

potty
20-02-10, 09:16
Rcs,a trecut la n3 definitiv.

:spam:!!! inca n2!!

horatyu
20-02-10, 11:20
Am si eu o intrebare catre DVS-ra, macar caci nu prea stiu multe din domeniul asta electronic. Am vazut la prietenul meu, caci dansul peste SRY STAR-2 vede Priemierele nemtesti si SKY-Italia, care tot merg dupa cate stiu in Nagra 3 .( sau dansul le vede prin share , pentruca ambele platforme merg in mai multe codificari? ). Deci intrebarea ar fi: GOGU Tv mai tarziu o sa putem sa-l vedem si noi romanii din afara prin sharing sau nu o sa putem vedea ?

Sky italia e in NDS nu nagra
la Sky - DE ( fostul Premiere ) e altceva acolo exista multe codificari NDS , Nagra 3 si parca si Seca si de deschis se deschide din NDS sau seca

un user
27-02-10, 16:50
@scuter
Uite, material de studiu (http://foros.zackyfiles.com/showthread.php?t=475820), pentru tine.

P.s
Sa nu zici ca ai renuntat.:comp:

scuter
04-03-10, 13:27
Multumesc mult pentru ajuor, unuser! Nu, nu am renuntat, inca invat si voi posta aici toare rezultatele, fie ele incununate cu succes sau nu! Daca mai aveti astfel de materiale, va multumesc foarte mult daca mi le-ati face si mie cunoscute! Bafta multa va doresc!

ionut23
04-03-10, 14:07
salutare nuitati cum sta treaba,trecerea in n3 nu zic ca nu va avea loc dar nu asa cum zic alti,vam mai dura o vreme destul de buna pana trece jiji la n3 pt ca stau foarte prost capitolul financiar si va puteti uita aici http://www.zf.ro/?q=rds&rcs si va veti convinge.nici carduri n3 nu a primit in ca toata lumea si pe deasupra trebuie sa plateasca comanda facuta pt receptoarele compatibile n3 de la hyndai ca turci nu de da receptoarele pana nu le platesc.

dic_star79
04-03-10, 20:47
Oare nu sunt compatibile toate receptoarele N3, de la Gigi?:)

paduraru
04-03-10, 20:57
Eu cred ca da,atat timp cat am schimbat la un 1120 si merge,cred ca toate sunt compatibile.

dic_star79
04-03-10, 21:12
Asa am zis si eu ca toate receptoarele sunt compatibile...intrebarea era pt @ionut23 respectiv comanda de receptoare N3 ....si nu mai luati litera cu litera rand cu rand ceea ce scriu cei din presa ca unii habar nu au..

doktorofsat
05-03-10, 01:22
si nu mai luati litera cu litera rand cu rand ceea ce scriu cei din presa ca unii habar nu au..

Stai asa ca n-am inteles 1 lucru:comp:
De ce sa nu iau litera cu litera ce scrie ziaristu fraier de 2 lei ,el e 100% responsabil de cele scrise.Nu stie , nu cunoaste termeni de specialitate, nu se baga, banal de simplu.Sau mai bine ii convine sa-l bag si sa-l scot in toate feluri pe el si pe ma-sa, se pare ca da:D

dic_star79
05-03-10, 10:25
Ideea era ca daca tot cititi prostiile debitate de unii ziaristi pastratile pentru voi, nu mai postati ca si cum ar fi pe bune...

sifo66
05-03-10, 10:39
eu cred ca ziaristii nostrii au ramas cu sechele de cind li s-a comunicat ca {asta }trebuie sa scrie sau sa spuna indiferent care este adevarul si de atunci ei publica tot felul de timpenii pe care nu le verifica ,dau copy si paste de pe nu stiu ce forumuri sau bloguri, mie sincer nu prea imi vine sa cred ca RDS isi mai permite sa taraganeze treaba cu schimbatul cartelelor inca o perioada lunga ca si asa au pierdut o gramada de milioane de euro in cei aproape 3 ani de cind sunt gauriti :drinks:

suporter
05-03-10, 10:50
Ce milioane au pierdut?
Fenomenul piratarii nu e asa de ingrijorator! Daca era, vedeam pana acum arestari a celor ce vand pe okazii cutiuta viselor sau a instalatorilor de patchuri...
Trecerea la n3 se face pentru ca trebuie sa tina pasul cu tehnologia securitatii. Va mai dura cel putin 2-3 luni schimbarea cardurilor...

Problemele financiare sunt cunoscute! Creditarea de 500 mil de euro luata de la Citybank i-a transformat intr-o firma amanetata. Acum RCS incearca sa mai gaseasca 200 milioane ca sa suprime avantajul Romtelecom care o duce mult mai rau dupa problemele din Grecia! (30% din capitalul bancilor romanesti este grecesc!!!!)

Asa ca n3 va venii...

paduraru
05-03-10, 11:11
Datoriile le au tot din cauza lor si a managmentului prost pe care il au,dadeau caravanele decodoare in custodie numa cu buletinul sau cu o copie,nu conta daca era titularul sau nu,sunt mii de echipamente care nu au fost instalate niciodata si nici macar nu s-au obosit sa mearga sa le recupere nu mai zic de cele care au fost instalate si nu au nici o luna de abonament platite si se vand prin bazaruri cu 20-30 de lei,dar isi merita soarta la cat respect au de clienti.

sifo66
06-03-10, 01:30
nimeni nu a zis ca nu din cauza lor au pierdut , dar gindtitiva-ti ca de cind s-a spart sistemul lor ei nu au mai facut nici o oferta pentru ca nu mai puteau sa isi acopere nici cheltuielile daramite sa mai faca oferte si atunci a aparut DOLCE care nu a facut altceva decit sa bage oferte peste oferte si asa au cistigat 600000 de abonati in 3 ani care erau la Digi cel putin jumatate daca se faceau oferte agresive cum se face acuma:sorry:

zmeura
06-03-10, 02:18
Cred ca datoriile nu si le stiu nici ei exact.
Problema e ca nu asta e subiectul.Nu vad cu ce ne afecteaza pe noi datoriile lor,ale celor de la Max,Dolce,Focus sau daca e asa sa vorbim despre datoriile D+.SkyItalia,etc.Nu pretul cartelelor este problema lor,ca nu costa cine stie stie acel cip de pe un plastic.
Digi se misca greu din obisnuinta.Si nu e doar la Digi ci si la cablu,net,mobil,etc la RCS/RDS.Nu trebuie sa ne mire nimic de fapt,toata tara asta se misca asa.:D

sifo66
06-03-10, 11:46
este pacat pentru ca nici acum nu au invatat din greselile facute,cu toata campania agresiva care o fac tot ca inainte este la casieriile lor ( nu avem momentan si nu stim cind aduce)este raspunsul lor ,eu personal am incercat sa fac un abonament la ei,dupa ce m-am deplasat 25 de km pina la o casierie a trebuit sa ma cert cu dobitocii de acolo ca nici nu stiau pe ce lume sunt ,poate nu va vine sa credeti dar nu au putut sa imi dea un raspuns nici macar in marja de 2 saptamini daca poate sa instaleze o antena,m-am enervat am sunat la romtelecom si in 3 zile aveam Dolce cu toate ca vroiam Digi dar asta este( acuma fiind in share am si Digi,am colegi care au luat Digi numai pentru digisport au asteptat 2 saptamini si nici macar nu au vrut sa auda ca sa dea aparatura in custodie ,daca cumperi aparatura ai Digi daca nu ai Dolce:bangin::bangin:

doktorofsat
06-03-10, 12:16
Cel mai mare pacat e ca egzista oameni care ar manca rahat maro numa sa nu scoata bani din buzunar si se mai dau si mari smecheri pe deasupra .Ei traiesc cu impresia ca punand la o parte acei 20-50 lei cat e un abo la un DTH romanesc vor fi mai bogati sau vor ajunge numai ei stiu unde.Uite ca le vine si la ei vremea acum incet incet caci asa e corect.Tot ei se plang pe forumuri peste tot si cer solutii de decodare si fac offtopic la greu caci altceva nu au ce discuta .Oricum vad o scadere a numarului de useri pe forum/forumuri si asta e doar inceputul.

P.S.: Propun adaugarea la titlu "Spaima mancatorilor de rahat maro"caci trebuie sa recunoasca , cine sunt ei cu adevarat

nilf40f
10-03-10, 20:57
Esti prea dur . Ce spui de cazurile cind in unele localitati ai GOGUcablu unde grila lor de programe este de rahat si ca sa vezi si restul programelor din grila de baza mai trebuie sa platesti un abonament si la GOGUsatelit .
Acest lucru ti se pare corect? Din aceasta cauza le-am platit abonament concomitent si la cablu si la satelit ani buni, nu au avut nimic impotriva :) .
Acum m-am saturat sa tot platesc 2 abonamente, mai ales ca la GOGUcablu au rezolvat si softul la receptor , ca nu mai poti sa-ti pui programele intr-o ordine dorita de tine, ci numai in ordinea scanarii .

TRAIAN
10-03-10, 22:37
Oricum intunericul se va instala curind peste jiji asa ca alegerea[unica] va fi pentru un abonament legal ,

proteus
10-03-10, 23:04
Apropos de platit doua abonamente, eu si acum platesc doua abonamente full de Jiji doar pentru ca mult timp nu au avut receptoare duble la vanzare.

Intrebase la un moment dat cineva pe forum de ce nu se pot folosi cardurile in orice receptor (si aici nu e vorba numai de Jiji), iar Snow a raspuns ca e pentru a preveni pirateria si sharing-ul. Eu zic ca asta e doar o foarte mica parte din motivatie. Motivul principal e ingradirea clientilor.

Imi place un furnizor de cablu aici in Olanda, Ziggo, cam cel mai mare pe piata. Merg oamenii pe DVB-C, poti folosi ce receptor sau CI vrei tu, poti avea pana la 3 receptoare pe acelasi abonament doar activand fiecare cartela noua pe Net etc. Deci se poate. Au si ei doza normala de card sharing, dar nu fac mare caz din asta.

Ideea e ca nu din saracie vreau sa fac sharing, ci pentru ca m-am saturat sa platesc dublu. Cat despre EPG-ul aproape inexistent, despre Animax RO care nu stiu sa fi mers vreodata si despre multe alte tampenii... don't get me started.

cristimate
10-03-10, 23:38
ia sa-i mai dam naibii mai ca n-au bagat nici un hd in grila
pana si bulgarii au cate ceva...

megaoperatorul a fost bun ca era usor de hackuit, si il vedeau toti din europa gratis (citind unul 2 site-uri...); in rest grila e medie, nimic special...

acum cand nu va mai mere emu o sa-i cada popularitatea
io de ex mi-am luat un focussat si maiine il bag in demeu

cand va cadea, va cadea si gata
poate scot oamenii n3 pe emu si reluam cu n4 :)

TRAIAN
11-03-10, 10:12
Oare e Romania pregatita ptr. HD ?

Einstein
11-03-10, 11:31
:offtopic:
Toti ceilalti saraci ai Europei sunt pregatiti, numai romanii nu sunt!
Problema e de costuri pe care DTH-urile nu vor sa si le asume.

SA REVENIM ONTOPIC!

florini
11-03-10, 12:23
Vorba lui doktorofsat (http://www.sateliti.info/member.php?u=12991), ce naiba te imbogatesti cu 30 lei cat este un abo extra? Sunt exact 3 pachete de tigari! (..eu m-am lasat asa ca i-mi permit :clap:).
Una este sa faci din pasiune, asa cum se presupune ca facem noi aici, si alta este sa faci pentru a economisi cativa firfirei. Nu cred ca unul care i-si permite un DM800 de ex. nu are bani de abonament...scuze daca sunt offtopic!

cristimate
11-03-10, 14:37
ce anume doreai ca sa fim pregatiti? sa se ploconeasca el poporul roman la mai marii DTH-ului?

am investit toti in LCD-uri si Plasme HD sau HD ready, Protv si TVR transmit HD... DA SUNTEM PREGATITI! avem si receivere HD...

vrei sa le platesc eu abonamentul pe satelit? macar pe astea 2 sa le bage in grile si sport.ro HD si gata!

parerea mea e ca ei nu sunt pregatiti , au investiti banii in placinte sia cum n-au altii

de ex am fost in spania si aia aveau SKY - pai da, alea bune receiverele...

cipri63
11-03-10, 15:06
Nici vorba ca nu si-ar permite cineva sa plateasca 14 lei ca sa vada grila populara de la gigel. Cei mai multi fac asta pentru ca pot.Oricum ,nu cred ca mocangiii vor da buzna in casieriile DTH,oricare ar fi el,ca sa-si faca abonament, cand digi va trece la n3.Mai exista share,poate apare omnia card la pret mic,sunt destule forumuri in care dreptul la informare(:)) nu este restrictionat,asa ca mai devreme sau mai tarziu,situatia va fi oarecum asemanatoare: unii vor plati ,altii nu.