View Full Version : Prigat
am citit un post pe un alt site de sateliti unde un tip, prigat sau smeurel parca ,se umfla in pene ca el e superbogat si ca nu traieste de pe urma site-ului de sateliti sau a decodoarelor in general.pentru el montatorii sunt niste agarici......
e trist,dar astia suntem noi romanii...prigat asta nu stie ca e nevoie si de montatori in orice societate,nu toti se nasc milionari c a el..sa jignesti atita lume care monteaza antene pentru a trai e ABJECT.acesti oameni nu fura,nu dau in cap la nimeni..pur si simplu muncesc..
sa-ti fie rusine prigat...credeam ca esti educat...dar m-am inselat.
skycleaner
29-08-07, 20:33
l-am atins si eu cat am putut si sper sa se simta sa-si ceara scuze
Da cine-i tipu' ca m-ati facut curios... dati-mi careva link-ul respectiv...
Merci!
skycleaner
29-08-07, 21:20
ei nah...cum nu stii de unu carbogazos ce se trage din portocale si mai nou din fructe de padure???
http://www.rdi-board.com/showthread.php?goto=newpost&t=54125
Eu zic ca nu mai are rost sa ne aplecam privirea spre acest maret personaj.
ei nah...cum nu stii de unu carbogazos ce se trage din portocale si mai nou din fructe de padure???
http://www.rdi-board.com/showthread.php?goto=newpost&t=54125
Domnu F (vecinu) !
Pff... normal ca stiu cine e... citind in graba nu am realizat ca despre el e vorba... 10x boys!
Eu zic ca nu mai are rost sa ne aplecam privirea spre acest maret personaj.
frumos spus!
De la atata bere...
Inteleg ca aveti boala pe respectivul, fiecare cu problemele lui, dar v-am rugat frumos sa nu aduceti insulte la adresa nimanui... aveti ce aveti cu el pe RDI atunci le rezolvati acolo... ideea e sa dezvoltam forumul, sa fie de ajutor tuturor, o cale libera la informatie... acest forum nu s-a creat ca sa il folositi in scopuri neplacute... am acceptat link-uri si discutii despre/de la concurenta ca scop informativ, lucruri utile, etc... asta nu inseamna ca... intelegeti voi...
Va rog sa nu intreceti masura...
/later edit: mai tarziu am sa sterg postul tau...
laleauaneagra
30-08-07, 08:46
ca o concluzie finala se pare ca fanta e pe forumu nostru sub alt nick sau are papagali
ca o concluzie finala se pare ca fanta e pe forumu nostru sub alt nick sau are papagali
El si multi altii... e ceva normal... eu zic sa incheiem aici subiectul "concurenta"...
Topic closed!