PDA

View Full Version : Preferintele voastre in materie de...

gessle
13-08-09, 10:19
Care vor,sa facem fiecare un top 5 sau 10 cu prezentatoarele de stiri si moderatoare(special pt baietii acestui forum) de emisiuni preferate din "regiunea romaneasca sau mioritica",adica de la noi.Ce spuneti?Astept comentarii+ topul respectiv.:)
Nota:Nu poti fi doua personaje pe acelasi loc!
La jurnalele de stiri ale caror televiziuni va uitati mai des?
Poate sa va placa moderatoarea si emisiunea nu,sau invers!
Ce emisiuni vizionam...Incercam?:D
Vorbim de emisiunile de la televisiunile pur romanesti.
Multumesc pt intelegere!

dic_star79
13-08-09, 16:06
Daca stau bine si analizez cele mai bune" tak sowri :D" sunt facute de baieti :) asa ca nu imi sare nici o fatuca in memorie sa o trec acilea ca sa o bag :D in top.

val
13-08-09, 17:09
Ai incurcat-o! Nicio "fatuca"? La naiba, in puii "ei"!

genugeo85
14-08-09, 08:45
Cristina Dochianu si Monica Dascalu. Pacat ca cea din urma prezinta niste monstruozitati, la five o'clock...

suporter
14-08-09, 11:19
ProTV-ul are cele mai valabile "bucatele"! :D

gessle
23-08-10, 13:45
Adriana Muraru s-a născut pe 24 august 1969 ora 5.00 a.m., la Sighişoara, unde a absolvit Liceul teoretic Mircea Eliade(olimpica nationala la L.ROMANA), iar in 1993, Facultatea de Litere, Universitatea Bucureşti. Primul loc de muncă a fost la Rompres şi a durat foarte puţin, două luni. Imediat după aceea a inceput să lucreze ca redactor-prezentator la Radio PRO FM, la ştiri. Din 1994, s-a alăturat echipei de la Canal 31, pentru ca, după incă un an, odată cu lansarea PRO TV, să inceapă munca la ştiri, la acest post de televiziune (redactor, prezentator, corespondent ştiri).
Au urmat doi ani la B1 TV, unde a fost redactor-prezentator de ştiri şi a moderat emisiunea săptămanală Briefing, iar din 2005 face parte din echipa Știrilor TVR, mai intai ca prezentator al emisiunii Ora de ştiri, pe TVR 2, iar din septembrie 2008, ca prezentator al Telejurnalului de pe TVR 1.

Telejurnalul de la ora 20.00 este axat in primul rand, pe informaţie şi acoperă, de cele mai multe ori, toate domeniile de interes pentru oameni, iar pentru cei care vor mai mult decat atat există Tema Zilei, o analiză succintă a principalului eveniment al zilei. Telejurnalul TVR inseamnă ştiri interne - sociale, politice, legislative, despre administraţie, invătămant, ştiri externe, ştiri culturale, dar şi campanii care atrag atenţia asupra problemelor din sănătate sau invăţămant.

"Sunt emotivă, timidă, dar asta nu mă impiedică să am mulţi prieteni, unii dintre ei vechi de 20 de ani. Şi veselă, in ciuda imaginii „prea serioase",sau frumusete rece(ii mai spun unii) cum mi se reproşează mereu, de pe ecran. Imi place să ies in oraș cu prietenii şi să citesc. Visul meu, pană nu de mult era să imi deschid o librărie. Ce a mai ramas din această dorinţă, acum că a venit şi criza economică, nu mă mai gandesc, că mă intristez."

LA MULTI ANI,ADRIANA MURARU!:)Stie sa faca un jurnal de stiri,dar de cativa ani e mamica.
P.S.Stiu ca e miine ziua ei,nu conteaza daca ii spun/spunem mai devreme !!!

http://blog.razvan-voiculescu.ro/wp-content/uploads/2009/09/adiana-muraru-in-studioul-meu.jpg <--1999

http://www.tvr.ro/files/71485.jpg<--2010

LOC 1! :cheers: