Log in

View Full Version : Radiocom

XVanish
22-08-07, 10:54
Care aveti, eventual la firma, internet wireless si provider este RADIOCOM?

Sunt interesat de calitatea serviciilor oferite de ei.

Multumesc!

XVanish
24-08-07, 01:08
Nimeni nu are informatii despre RADIOCOM?

garyman
24-08-07, 11:49
Nu mi s-a parut o conexiune buna , cadea cand iti era lumea mai draga si se remedia destul de greu .Noroc ca am scapat de ea .Pentru mine , cea mai buna solutie ramane romtelecom( pentru locatia mea ) .Daca tot vrei conexiune cauta una direct pe fibra , ai mai multe avantaje.

XVanish
25-08-07, 01:13
Nu mi s-a parut o conexiune buna , cadea cand iti era lumea mai draga si se remedia destul de greu .Noroc ca am scapat de ea .Pentru mine , cea mai buna solutie ramane romtelecom( pentru locatia mea ) .Daca tot vrei conexiune cauta una direct pe fibra , ai mai multe avantaje.

Ai avut la firma sau unde? De obicei astia dau doar banda garantata, wireless, pe canale independente... eu vreau sa bag ceva kalumea la firma pt ca nu sunt multumit de ce am acum... din pacate nu pot decat wireless pt ca nu-mi permite locatia...

garyman
27-08-07, 09:07
la firma .Daca vrei o banda mai mare , sa zicem 4 mega , un provider serios ar trebui sa se ocupe si de transportul fluxului catre locatia ta ( gaseste el cum sa faca acest lucru ) .Si firma ta est chiar asa departe de civilizatie ?? romtelecom iti poate da pana la 2 mega garantat printr-un circuit identic cu cel telefonic .

XVanish
27-08-07, 10:03
la firma .Daca vrei o banda mai mare , sa zicem 4 mega , un provider serios ar trebui sa se ocupe si de transportul fluxului catre locatia ta ( gaseste el cum sa faca acest lucru ) .Si firma ta est chiar asa departe de civilizatie ?? romtelecom iti poate da pana la 2 mega garantat printr-un circuit identic cu cel telefonic .

Stiu, faza e ca vrem sa renuntam la romtelecom si alta solutie nu am decat wireless... Radiocom am inteles ca sunt tari si au servicii bune... acuma eu asta vreau... sa-mi confirme careva...