Log in

View Full Version : Se poate sa vizionezi un film in format DVD de pe

bosbiciu
10-08-09, 17:30
Se poate sa vizionezi un film in format DVD de pe un memory stickhttp://www.rdi-board.com/images/smilies/question.gif Playerul are mufa usb.( Eboda hdmi 909) Stiu ca filmele in format divx se pot viziona. De ce vreau aceasta? Pentru ca am primit cateva filme pe un hdd portabil si nu le-asi mai scrie pe dvd. Multumesc anticipat pentru sfaturi! Stiu ca pe pc se poate.
Sper ca nu fi postat gresit!

malefycu
10-08-09, 18:26
Problema ar fi daca stie sa citeasca formate .iso(imagini de DVD),incearca sa pui pe stick o imagine si vezi daca il vede.

mario08
10-08-09, 20:42
Prb. este putin mai incurcata , de ce ?

Fiindca acest player dvd nu recunoaste decat formatul de partitii FAT32 si cum pe acest format nu merg copiate fisiere mai mari de 4Gb (de obicei cat au imag. iso) , uite cum se incurca itele

cipryDXfeed
10-08-09, 23:32
Se poate sa vizionezi un film in format DVD de pe un memory stickhttp://www.rdi-board.com/images/smilies/question.gif Playerul are mufa usb.( Eboda hdmi 909) Stiu ca filmele in format divx se pot viziona. De ce vreau aceasta? Pentru ca am primit cateva filme pe un hdd portabil si nu le-asi mai scrie pe dvd. Multumesc anticipat pentru sfaturi! Stiu ca pe pc se poate.
Sper ca nu fi postat gresit!

Merge fara probleme in format DVD merge si VCD, SVCD testat de mine.:)
In format DVD este cea mai buna imagine dar si ocupa mult spatiu(memorie).

mario08
15-08-09, 10:51
Salut , cipry21

Poate ne explici si noua cum ai reusit sa copiezi un film format DVD = peste 4Gb , pe un stick/hdd usb cu o partitie FAT32 pe care o recunoaste dvd-playerul

unuldinei
16-08-09, 02:27
pai e simplu ... structura unui dvd e formata din mai multe bucati "VOB-uri " ce nu depasesc nici pe disc marimea de 2 GB ... asa ca oricand poti sa "vezi" un dvd de pe stick ... si nu ca imagine ISO ca aia chiar nu merge!

cipryDXfeed
16-08-09, 09:23
Salut , cipry21

Poate ne explici si noua cum ai reusit sa copiezi un film format DVD = peste 4Gb , pe un stick/hdd usb cu o partitie FAT32 pe care o recunoaste dvd-playerul

Daca vizionezi ceva inregistrat cu camera video si ai transferat de pe camera pe un DVD Rcording (ai facut un DVD cu ce este pe camera) dupa care pui pe stik merge pentru ca apar acele VOB-uri care nu depasesc 2 Gb
Eu inregistrez cu TV TUNNER in format DVD si fac un film in 3 calupuri (bucati).

resofty
16-08-09, 19:06
probabil @mario08 se referea la fisier dintr-o bucata cum ar fi *.iso, ceea ce nu prea cred ca este ceva player sa deschida .iso si sa ruleze continutul.
FAT32 nu lucreaza cu fisiere mai mari de 4GB(care sunt intr-o bucata)

mario08
17-08-09, 23:22
Da , multumesc de info si prb. era NUMAI PT. IMAG. ISO , fiindca altfel stiam ca un dvd are in strctura sa fisiere mai mici , care pot fii vizualizate individual

De aceea am si ridicat aceasta prb. cu imag. iso , sau sa fiu mai pe intelesul tuturor : fisiere video mai mari de 4gb ( 1 fisier = 4gb ) pe partitie fat32 = imposibil

neo25_gsm
06-09-09, 15:19
in Windows: pentru un stick de 8 GB permite formatarea numai FAT32 si exFAT;
- pentru formatarea lui NTFS:
"My Computer -> Manage -> Device Manager -> Disk Drives
Aici apare HDD-ul(HDD-urile) si stick-ul.
Mai departe Click dreapta -> Properties -> Policies -> Optimize for Performance -> OK.
Iesi din Computer Management.
Click dr. pe stick -> Format... -> NTFS.
Astepti pana apare "Format complet" -> Close"
Asta pentru a putea baga pe stick fisiere compacte mai mari e 4GB.:comp:

mario08
06-09-09, 17:26
Neo25__gsm , dupa formatarea stick-ului in NTFS , poti sa-mi spui si mie vreun model de dvd player cu intrare usb care-l recunoaste/vede stick-ul
Fiindca ideea/prb. era posibilitatea redarii unui fisier mai mare de 4Gb de pe o partitie FAT32 ( care este recunoscuta de dvd playere , partitiile NTFS nu sant recunoscute/vazute de dvd playere ) , deci.........