Log in

View Full Version : Ajutor instalare UBUNTU

satyca
21-07-09, 20:14
SAL ,am o mare rugaminte ,incerc sa instalez ubuntu dar nu reusesc,se instaleaza pina la un anumit punct si se blocheaza pc.Se buteaza ,imi cere sa aleg limba ,dupa care aleg optiunea instalare fara a afecta windows,dupa care imi apar sus 4 bare verzi ,apare la un momendat un semnal sonor si se blocheaza pc.Multumesc anticipat

SuperSonic
21-07-09, 21:19
Salut.
Am instalat si eu chiar aseara Ubuntu pe laptopul pe care deja aveam Windows XP. M-am luat dupa un tutorial de pe youtube in care imi explica sa downloadez un programel numit "wubi", dau dublu-click pe el si imi instaleaza singur Ubuntu sub forma de dual-boot.
A fost foarte usor si mi-a mers din prima. Poate ar trebui sa incerci metoda asta.

Succes.

laleauaneagra
21-07-09, 21:33
ee o fi poate discu busit sau nu a facut download u cum trebuie,descarca l de la ei si vezi ca la inceput ai optiune de testare daca imi aduc aminte bine(pe cd)
incearca asa prima data

satyca
21-07-09, 21:36
Am reusit sa il instalez cu WUBI dar mai este o problema ,dupa ce il aleg sistem de operare intra in el dar imaginea pe desktop este tot neagra.Trebuie sa setez alta rezolutie la placa video?

SuperSonic
21-07-09, 21:42
La mine a mers automat, la tine nu apare nimic pe display, nici bara de comenzi, nimic ?

satyca
21-07-09, 21:50
Este negru ecranul si apare sus patru bare subtiri verzi ,dar chestia este ca sageata de la mouse o pot misca

AaA
22-07-09, 07:56
cred ca ai ceva problema de compatibilitate cu driveru video.. ai cumva placa ati ?

resofty
22-07-09, 09:08
trebuie facut discul disc-at-once, altfel da niste erori stupide.....am patit faza

satyca
22-07-09, 18:34
Da placa video este de la ATI si este ASUS 2600HD

radutyu
22-07-09, 19:54
poate te ajuta asta http://forum.ubuntu.ro/viewtopic.php?id=3298,foloseste la butare dupa live cd optiunea noapic

satyca
22-07-09, 22:27
Va MULTUMESC FRUMOS datorita sfaturilor pe care le-am primit de la voi am reusit sa folosesc UBUNTU.