PDA

View Full Version : am o problema

tjd1971
15-07-09, 23:15
mi am pus internet de la o retea locala si mi au inregistrat mac ul in retea as putea pune sa scot IPBOX 91HD pe internet pt ca au spus ca nu merge nici routerul wirelles.

SuperSonic
16-07-09, 01:13
Ca sa poti sa faci sharing iti trebuie obligat un router pentru portforward. Unele retele de cartier nu te lasa sa pui router de frica sa nu dai internet de la tine la vreun vecin, pentru ca asa pierd ei un client platitor de abonament.

Ar trebui totusi sa insisti, spune-le ca ai laptop wireless si pt asta e routerul, daca nu orienteaza-te catre alt provider daca ai in zona.

eagle
16-07-09, 09:56
cloneaza mac-ul routerului..sa aiba acelasi mac pe care il are Pc

tjd1971
18-07-09, 19:22
cloneaza mac-ul routerului..sa aiba acelasi mac pe care il are Pc

si treaba cu clonarea cum e ca nu ma prea pricep

tjd1971
18-07-09, 19:33
Ca sa poti sa faci sharing iti trebuie obligat un router pentru portforward. Unele retele de cartier nu te lasa sa pui router de frica sa nu dai internet de la tine la vreun vecin, pentru ca asa pierd ei un client platitor de abonament.

Ar trebui totusi sa insisti, spune-le ca ai laptop wireless si pt asta e routerul, daca nu orienteaza-te catre alt provider daca ai in zona.

george e singura firma care a vrut sa vina dupa vreo 3 ani de asteptari

resofty
18-07-09, 21:44
Are routerul in meniu asa ceva de clonare a mac-ului. cauta doar sau spune modelul si te ajutam.

SuperSonic
18-07-09, 22:13
Din cate am inteles de la primul post nu poate sa puna router pentru ca nu merge, sau de fapt nu accepta ei. Ar trebui sa-i intrebi de ce.

resofty
18-07-09, 22:27
nu are nici o legatura , din ce stiu ei e ca si cum ar avea calculatorul...

SuperSonic
18-07-09, 23:13
Asa stiam si eu ca daca ai un router si il configurezi cu I.P.-uri, MAC si tot ce trebuie este ca si cum ai avea calculatorul direct, de asta ar fi interesant sa-i intrebe motivul.