View Full Version : Transformers 2 revenge of the fallen-are cineva???
salut,
are cineva un torrent in engleza???
skycleaner
22-06-09, 23:01
Nu estem domne'... Doar in ruseste pana una alta...
laleauaneagra
23-06-09, 00:20
confirm cele spuse de sky
http://************************************
Regulamentul RSP:
.................................................................................................... ...............................
2. Este interzis postarea de orice tip de soft care incalca dreptul de autor (fara licenta), precum si 'serial number' sau 'cracks' pentru aceste softuri . Exceptie freeware si shareware. Primul post avertisment, al doilea ban, postul sters.
.................................................................................................... ................................
skycleaner
23-06-09, 04:48
Este fake gobi...este fake asa cum scrie si acolo...
ATENTIE ! Acest fisier chiar daca l-ati descarcat nu poate rula decat pe XP sau inferioare
Necesita codecul "wmp3" , 2 fisiere am descarcat si nu pot sa-le rulez pe "win 7"
Codecul de mai sus scrie clar ca poate rula pe win : 2000 , XP , Server 2003
skycleaner
23-06-09, 13:33
Pai daca este un fake ce ai vrea sa-ti zica? Asa fac toate astea... Si apoi poti sa plangi cu capu pe keyboard...
a aparut si cu sunet in engleza...:cool2:
skycleaner
24-06-09, 08:06
Imaginea este de "nevazut":)
Astept si eu un DVD rip,acolo peste 5-6 luni,nu e graba.Iti dai seama cum arata imaginile astea http://www.youtube.com/watch?v=7InTpNWJ4HQ filmate cu camera in cinematograf,la viteza cu care se deruleaza actiunea si luminozitatea destul de slaba nu merita sa te chinui.
skycleaner
24-06-09, 23:23
...depinde cat de fanatic esti... pentru unii important e sa-l vada si asa...
Copilul daca nu stie de el atunci nici nu stie cat e de fanatic.:clap:
am fost la mall si l-am vazut...merita banii
Incercati "Transformers 2 (2009) XViD AC3-GingaNinja (TLS Release)",se vede binisor.
Nu puneti link-uri!