PDA

View Full Version : Intalnire Austria !

dic_star79
20-05-09, 06:42
Pentru cei care aveti s au nu aveti :D linie de sharing de la mine va anunt ca o sa fiu plecat pentru o saptamana intr un mic concediu in Austria pentru aprofundarea unor cunostinte in tainele :drinks: . Horatyu poate confirma :D. :lol:.

O sa revenim cu foto si cu minte mai multa.....:lol:

val
20-05-09, 07:52
Aveti grija la poze sa fie clare, sa nu prindeti in fundal bule carbogazoase sau niscaiva fum si ceatza din urma detonarilor.
Petrecere frumoasa!

dic_star79
20-05-09, 07:57
Sper sa fie fara bombe :D, doar :cheers:

Snow
20-05-09, 10:32
am si eu o bomba pentru o persoana care a banat forumul in reteaua rcs. se ofera cineva sa i-o duca? tot ii plac bombele, le mananca pe paine. mentionez ca nu este letala, e doar plina cu:horse:

zmeura
20-05-09, 11:07
Pacat de voi ca sunteti baieti buni.
Nu i-ati invitat si pe cei care tin forumul ala in picioare?Cei de la sectiunea maghiara->filme XXX si atunci chiar ca vroiam sa vad poze,asa nu prea conteaza.:clap:

PS:Multumim celor care se simt amenintati de acest forum,ca isi dau toata silinta sa ne puna piedici.Cu un ochi plang pentru userii care nu pot intra,dar cu celalalt rad cand ma gandesc ca unii nu pot dormi noaptea de grija noastra.

dic_star79
20-05-09, 11:15
Eu sunt impartial atat fata de RSP cat si fata de RDI cei care au de discutat ceva cu cei care se simnt :D, nu au decat. :drinks:

zmeura
20-05-09, 11:32
Probabil,dar altii care nu pot accesa forumul asta nu pot fi impartiali,se gandesc doar la "urari de bine".:D
Logic ca fiecare e liber sa faca ce vrea,e vorba de o excursie si majoritatea baietilor de acolo sunt beton.

laleauaneagra
20-05-09, 16:33
futu-ti:) capu tau snow:)am ras juma de ora,pe bune:clap::clap::clap:

in rest va doresc distractie placuta:gathering::cheers: