View Full Version : Rugaminte joc-RULETA americana
Ma roaga de ceva timp un amic sa-i fac rost de jocul din titlu dar...nu gasesc decat variante online ori jocuri de amuzament pentru copii,are cineva idee de unde pot descarca acest joc..ruleta..americana de pe net? un link ceva daca exista,multumesc anticipat tuturor!
Ce sa-i faci, e perioada de criza, unii nu-si mai permit sa mearga atat de des la Vegas, acum sa mai stea si in fata PC-ului. Ce ti-e si cu amicii astia...
Bine si pe PC,daca te plictisesti mai iei o pauza si pui un mistret la protap.
dic_star79
10-05-09, 10:28
La un mistret la protap ma bag si eu :D.....:drinks:
Si eu as vrea o bucatica de mistret....ce sa-i faci daca vegas-ul nu mai merge....incerci pe pc cu amicii....
Sanatate!
Am o varianta veche de "Vegas" cu Slots, Poker, BlackJack si Roulette. Aceea la care poti schimba masa de joc (respectiv jocul) plecand cu banii existenti in cont. Grafica este destul de nashpa, dar daca doresti, da-mi o adresa de e-mail si-ti trimit jucarica.
La un mistret la protap ma bag si eu :D.....:drinks:Uite, eu dau protapul si tu dau mistretul.Si daca mai sunt doritori cu contributii la un chiolhan, ii astept cu interes