mi-ar placea sa fiu interesat? nu suna prea "sigur"NU, dar mi-ar placea sa fiu...
Cu acest poll vreau sa vad cati membrii RSP avem pasionati oarecum de astronomie: sateliti orbitali, planete, meteoriti, obiecte, stele, nebule, semnale ce se reflecta din acestea si din spatiu si alte cele... precum si echipamente de vizualizare a acestora: telescoape, binocluri, lentile, eyepieces, trepiede si suporti, harti si cam tot ce tine de asta... tehnici si metode, tutoriale, s.a.m.d.
In urma voturilor voastre, la care va rog sa fiti sinceri si sa nu sariti toti pe "DA" ci doar cei cu adevarat pasionati, o sa deschidem (sau nu) o sectiune dedicata acestui domeniu.
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
mi-ar placea sa fiu interesat? nu suna prea "sigur"NU, dar mi-ar placea sa fiu...
Eu unul sunt interesat si urmaresc cu foarte mare interes orice emisiune despre Terra si despre Infinitul Univers....lipsa de capital ma opreste doar la a viziona la TV si nu a pune in practica...
Da
cu siguranta este cel mai frumos si fascinant domeniu
nimeni nu poate ramane insensibil cand priveste cerul
cine e pasionat de receptia Tv prin Satelit cred ca e putin virusat si de maretia CERULUI
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
sincer,NU.![]()
nu ma intereseaza imi ajung sateliti r-tv,receptii r-tv terestre,emisie-receptie in banda civila CB,motociclism etc.
Respecte!
Da,sunt pasionat.Fara discutie.E un domeniu in care niciodata nu te plictisesti,si nu ajungi niciodata la final.
Sunt un admirator al emisiunilor dedicate astronomiei.
Bafta!
Respect!
Am votat DA deci sunt pentru o sectiune (cat de mica nu conteaza) despre astronomie... poate asa revin si eu in forta cu acest hobby
50€ Wirex (in WXT cu 40 Euro depozit), 25$ CryptoCom (350€ depozit in CRO/6 luni), 25$ Abra (15$ depozit in cripto/30 zile)
50$ Celsius (in BTC cu 400$ depozit/30 zile), 30$ Matrixport (14-27 februarie 2022) https://invitation.codes/@BankingFree
Cine cunoaste cat de cat maretia infinitului, noi in universul infinit suntem un mic fir de praf...in galaxia noastra Calea Lactee...
http://www.youtube.com/watch?v=xg7tG5IFf-o
Da, cerul este un mister, poate e cea mai mare enigmă a noastră, a omenirii, ce urmează a fi descoperită in următoarele miliarde de ani... Dar sunt un parnasian, "de aceea renunţ cu desăvarşire la cunoaşterea absolutului...".
Ar trebui o secţiune dedicată astronomiei, astrologiei, cosmogoniei, cosmologiei, investigării cerului, doar acolo se află şi pasiunea noastra comună - SATELITI...
Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!
DA,incerc sa urmaresc cat mai multe documentare despre tot ce inseamna univers,asta in limita timpului disponibil.
DM 500S,HSS 7160
Da!
frumos hobby,.....dar scump, uneltele sunt foarte scumpe in schimb satisfactiile sunt pe masura. Sa vezi cu proprii ochi inelele lui saturn sau turbulenta de pe jupiter echivaleaza cu receptionarea unui DX cu o antena...mica si prapadita. I-ar "la o adica" orice antena de satelit se poate transforma destul de usor in radiotelescop (trebuie modificata doar montura) si schimbat LNB-ul.![]()
DA,fara dubiu ca sunt f pasionat de astronomie,astrofizica!!!O parte teoretico-tehnica si una practica!
Last edited by gessle; 23-03-10 at 21:25.
FOCUS SAT-UPC;RCS-digital cablu;ADSL;BAYERN MUNCHEN&AC MILAN;
.de
eu am votat ca as fi interesat de acest domeniu.
sant sigur ca acest topic ar fi f interesant din punctu meu de vedere, macar pt imbogatirea culturii generale
eu am votat Da, deoarece urmaresc cu placere documentarele despre astronomie...mereu descoperi cate ceva nou, si te ajuta sa intelegi mediul in care traiesti...din pacate ma rezum doar la vizionare...
5?W-4?W-3.1?E-5?E-9?E-10?E-13?E-16?E-19.2?E-23.5?E-42?E-45?E-46?E-52?E
Digi Cablu/DigiSatelit Extra complet/UPC M+S+P
ATX-91 + LNA177 la repaus
2xYagi5 orizontal + Yagi3 vertical 87.5-108.0 FM
My Youtube channel.